Aika ja paikka

Ke 18.11.2020 kello 09:00-12:00
Kesto: 1 päivä
WEBINAARI, 00000, Helsinki

Hinta

345.00€
(+ alv)

Vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon tavoitteena on tarjota parempaa hoitoa, parempia hoitotuloksia ja parempaa potilastyytyväisyyttä. Millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa yhteiskunnalle, sosiaali- ja terveydenhuollolle sekä potilaalle? Miten eri lähteistä kertyvää tietoa hyödynnetään vaikuttavan hoidon ja laadun kehittämiseen?


Tässä uutuuswebinaarissa saat kattavan katsauksen vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon teoriaan ja käytännön esimerkkeihin. Kouluttajina toimivat alan edelläkävijät sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä lääketeollisuudesta. 

Koulutuksen kohderyhmä


Webinaari on sinulle, joka haluat ymmärtää syvällisemmin, mistä vaikuttavuusperusteisessa terveydenhuollossa on kyse. Webinaari sopii laajasti lääkealan asiantuntijoille eri osa-alueilta: Market Access, hinta ja korvattavuus, lääketieteellinen, terveystaloustiede, tutkimus, markkinointi ja myynti, yhteiskuntasuhteet ja viestintä.

Ohjelma


Professori Paul Lillrank johdattelee päivän ydinteemaan. Mitä arvoperusteinen terveydenhuolto on potilaan, soten ja yhteiskunnan näkökulmista? Miten arvo ja vaikuttavuus liittyvät toisiinsa? Miten luodaan olosuhteet, joissa potilas voi osallistua omaan hoitoonsa?
 
Professori Janne Martikaisen puheenvuorossa syvennyt yhteiskunnallisen vaikuttavuuden näkökulmiin. Miten palveluiden kehittäminen ja rahoitus ovat yhteydessä vaikuttavuuteen? Janne nostaa myös toiminta- ja työkyvyn tärkeäksi arvon ulottuvuudeksi.
 
Soten pitkäaikaisen vaikuttajan ja muutosjohtajan Timo Aronkydön puheenvuorossa kuulet esimerkkejä siitä, mitä on vaikuttavuusperusteinen johtaminen sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä miten vaikuttavuustiedolla kehitetään palveluita ja parannetaan laatua.
 
Terveystaloustieteen ja RWD:n huippuasiantuntija Juha Laine Rochelta valottaa kiinnostavin esimerkein sitä, miten lääkeyritys voi osaltaan luoda arvoa potilaalle ja yhteiskunnalle. 
 
THL:n erityisasiantuntija Hanna Tiirinki päättää webinaarin konkretiaan: miten arvoa mitataan, analysoidaan ja johdetaan hyödyntäen asiakkaiden raportoimaa laatutietoa?
 
Webinaaria moderoi erityisasiantuntija Nadia Tamminen Lääketeollisuus ry:stä.

Toteutus


Webinaari pidetään klo 9-12. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Hinta ja ilmoittautuminen


Koulutuksen normaalihinta: 345 € + alv


Olisiko teitä osallistumassa useampi? Kysy ryhmäeduista tapahtuman yhteyshenkilöltä!


Ilmoittaudu viimeistään 11.11.2020 verkkosivujen ilmoittautumislinkistä.


Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.