Lääketietokeskus Koulutus Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä koulutuksistamme ja vastauksia niihin.

Ilmoittautumisaika koulutukseen on jo päättynyt. Voinko vielä ilmoittautua?
Jos koulutuksessa on tilaa, voit ilmoittautua mukaan, vaikka ilmoittautumisaika olisikin päättynyt. Helpoiten se onnistuu täyttämällä koulutuksen verkkosivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen tai lähettämällä sähköpostia. Jos koulutukseen on enää muutama päivä aikaa, kannattaa meille soittaa suoraan (09) 6150 4973.

Olen hukannut Eettisten ohjeiden verkkotestin/GCP-verkkotestin käyttäjätunnukseni. Mistä saisin tunnukset ja salasanan?
Pääset Optiman etusivulle tästä. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaa, paina "Unohditko salasanasi?" -linkkiä, niin ohjelma lähettää sinulle uuden salasanan sähköpostiin.

Miten valitsette koulutustenne ja valmennustenne aiheet?
Laaja-alainen asiakaslähtöisyys on toimintamme avain.Tapaamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme säännöllisesti monilla eri foorumeilla. Käymme jatkuvaa keskustelua siitä, millaista osaamista asiakkaamme tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme olemaan edelläkävijöitä ja tarjoamaan koulutusratkaisuja todellisiin ja ajankohtaisiin tarpeisiin, tulevia osaamisen kehittämishaasteita ennakoiden.

Miten Lääketietokeskuksen koulutukset suunnitellaan?
Suunnittelemme koulutuksemme tiiviissä yhteistyössä lääke- ja terveysalan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Useimpien koulutusten sisältökokonaisuudet suunnitellaan asiantuntijatyöryhmissä, joissa on monipuolisesti edustutettuna kyseisen aihepiirin asiantuntijoita. Näin varmistamme, että koulutuksemme ovat aina korkeatasoisia ja käsittelevät aihepiiriin liittyviä teemoja kattavasti.

Voiko koulutusten luentomateriaaleja ostaa?
Lääketietokeskus voi jakaa tietyn koulutuksen materiaaleja ainoastaan ko. koulutukseen ilmoittautuneille, joilla ne kuuluvat koulutuksen hintaan. Luentomateriaalit jaetaan osallistujille sähköisesti vuoden 2012 alusta lähtien. Tekijänoikeussyistä emme myy koulutusmateriaaleja.

Olemme siirtyneet luentomateriaalien sähköiseen jakeluun 1.1.2012 alkaen
Asiakkaidemme toivomuksesta ja ympäristösyistä luovuimme painetuista luentokirjoista koulutuksissamme. Vuoden 2012 alusta lähtien olemme jakaneet luentomateriaalin sähköisesti. Sähköiset materiaalit ovat ladattavissa nettilinkin kautta. Ne ovat helppokäyttöisiä, aina ajan tasalla, ja niitä voidaan tarvittaessa päivittää. Tarkemmat ohjeet lähetetään koulutuksiin osallistuville tervetuloviestissä.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje