Aika ja paikka

To 23.05.2019 kello 09:00-16:00
Kesto: 1 päivä
Tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin, 00000, Helsinki

Hinta

594.00€
(+ alv)

Etuhinta 495 euroa (+ alv), kun ilmoittaudut viimeistään 6 viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen hinta on 594 euroa (+ alv).

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän tarjoilut.

Tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin Helsinki 00000

Kevään vaikuttavuusseminaari lähestyy tärkeää, monisyistä aihepiiriä tiedolla johtamisen näkökulmasta.

 

Lääketietokeskus haluaa edistää tiedolla johtamisen systemaattisempaa ja fokusoidumpaa hyödyntämistä sekä lääkealan, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten dialogia ja yhteistyötä. Seminaarissa pureudutaan vaikuttavuustematiikkaan eri näkökulmista liittyen mm.
 

  • potilaiden moniammatilliseen hoitoon (ml. hoitomyöntyvyys, hoitoon sitoutuminen, hoidon kustannustehokkuus ja hoidon vaikuttavuus)
  • kustannuksiin ja rahoitukseen
  • innovaatiotoimintaan.

 

Esittelemme erilaisia edistyksellisiä toimimisen ja yhteistyön tapoja sekä uusia mahdollisuuksia ylläpitää ja tuottaa terveyttä – myös uusia ja tulevia rakenteita ja innovaatioita hyödyntäen. Käymme keskustelua myös paikallisuudesta ja valtakunnallisuudesta. Vaikuttavuuden ytimessä pidämme potilaat/asiakkaat. Otamme esimerkkejä myös aivan muilta toimialoilta, missä tiedolla johdetaan esim. asiakaskokemusta ja myyntiä.

 

Seminaari toteutetaan to 23.5.2019. Ohjelma julkaistaan maaliskuun alkupuolella.

 

Seminaari on tarkoitettu lääke- ja terveysalan johtajille, päättäjille, asiantuntijoille ja innovaattoreille. Se on osa Lääketietokeskuksen Tiedolla johtamisen seminaarisarjaa, jonka 1. osa pidettiin 12.2. Tuon päivän osallistujapalautteita ja aihetoiveita huomioidaan 23.5. ohjelman suunnittelussa.

 

Haluatko kertoa sisältöideasi tai ehdottaa puhujaa?


Kiinnostaako tämän seminaarin vaikuttavuusteema – haluatko kertoa ideasi, ajatuksesi tai puhujaehdotuksesi? Ota yhteyttä koulutuspäällikköön milla.kajanne@laaketietokeskus.fi.