Aika ja paikka

Toukokuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
Tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin, 00000, Helsinki

Hinta

594.00€
(+ alv)

Etuhinta 495 euroa (+ alv), kun ilmoittaudut viimeistään 6 viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen hinta on 594 euroa (+ alv).

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän tarjoilut.

Tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin Helsinki 00000

Kevään vaikuttavuusseminaari lähestyy tärkeää, monisyistä aihepiiriä tiedolla johtamisen näkökulmasta.

 

Lääketietokeskus haluaa edistää tiedolla johtamisen systemaattisempaa ja fokusoidumpaa hyödyntämistä sekä lääkealan, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten dialogia ja yhteistyötä. Seminaarissa pureudutaan vaikuttavuustematiikkaan eri näkökulmista liittyen mm.
 

  • potilaiden moniammatilliseen hoitoon (ml. hoitomyöntyvyys, hoitoon sitoutuminen, hoidon kustannustehokkuus ja hoidon vaikuttavuus)
  • kustannuksiin ja rahoitukseen
  • innovaatiotoimintaan
  • uusiin sote-rakenteisiin.

 

Esittelemme erilaisia edistyksellisiä toimimisen ja yhteistyön tapoja sekä uusia mahdollisuuksia ylläpitää ja tuottaa terveyttä – myös uusia ja tulevia rakenteita hyödyntäen. Käymme keskustelua myös paikallisuudesta ja valtakunnallisuudesta sekä kasvusta ja kilpailuedusta. Vaikuttavuuden ytimessä pidämme potilaat/asiakkaat. Otamme esimerkkejä myös aivan muilta toimialoilta, missä tiedolla johdetaan esim. asiakaskokemusta ja myyntiä.

 

Seminaari toteutetaan toukokuussa 2019. Ohjelma julkaistaan joulukuussa 2018.

 

Seminaari on tarkoitettu lääke- ja terveysalan johtajille, päättäjille, asiantuntijoille ja innovaattoreille. Se on osa Lääketietokeskuksen Tiedolla johtamisen seminaarisarjaa.

 

Haluatko kertoa sisältöideasi tai ehdottaa puhujaa?


Kiinnostaako tämän seminaarin vaikuttavuusteema – haluatko kertoa ideasi, ajatuksesi tai puhujaehdotuksesi? Ota yhteyttä koulutuspäällikköön milla.kajanne@laaketietokeskus.fi.