Aika ja paikka

Ti 27.10.2020 kello 09:00-16:00
Kesto: 1 päivä
GLO Hotel Art, Jugend sali, Lönnrotinkatu 29, 00180, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
GLO Hotel Art, Jugend sali Helsinki 00180

Uusi Terveysteknologiafoorumi on terveydenhuollon ammattilaisia sekä startup- ja terveysteknologiayrityksiä yhdistävä verkostoitumis- ja koulutustapahtuma. Foorumi tarjoaa viimeisintä tietoa alan lainsäädännöstä, toimintaympäristön muutoksista ja terveysteknologian mahdollisuuksista terveydenhuollossa.

Tapahtuman kohderyhmä


Tapahtuma on suunnattu mm. 

  • terveysteknologia-alan yritysten edustajille
  • terveydenhuollon terveysteknologian eri ammattikäyttäjille
  • digitaalisia hyvinvointi- ja terveyspalveluita tuottavien startup-yritysten edustajille
  • yliopiston edustajille Health Technology and Life Science osaamisalueilta
  • alan viranomaisille.

Sisältö


Foorumi sisältää kolme kokonaisuutta:


Turvallisuus.
Terveysteknologiaa hyödynnetään yhä laajemmin sairauksien ennaltaehkäisyssä, niiden hoidossa ja kuntoutuksessa. Terveysteknologia on toimialana tiukasti säädelty, ja turvallisuusvaatimukset koskevat niin valmistajia kuin ammattikäyttäjiä.


Tässä osiossa syvennyt siihen, miten terveysteknologian turvallisuus osoitetaan, mistä ammattikäyttäjä tai hankintaosasto tunnistaa terveysteknologian tuotteen tai palvelun turvallisuuden, sekä minkälaiset turvallisuusvaatimukset sitoavat ammattikäyttäjiä.


Vaikuttavuus.
Vaikuttavuudesta on tullut terveydenhuollolle keskeinen mittari. Vaatimukset vaikuttavuuden osoittamiseksi sote:ssa kasvavat, ja ne koskevat myös terveysteknologian tuotteita ja palveluita.


Tämän osion puheenvuoroissa kuulet esimerkkejä siitä, miten terveysteknologian vaikuttavuus osoitetaan ja hyödynnetään sekä miten toteutetaan vaikuttavuusperusteinen hankinta.


Terveysteknologian rooli kriisitilanteissa, case COVID-19.
Maailmanlaajuinen COVID-19-pandemia osoitti terveysteknologian arvon ja nosti sen keskeiseen rooliin potilaiden hoidossa myös kriisitilanteissa.


Tässä osiossa jaetaan kokemuksia ja oppeja eri osapuolten näkökulmista siitä, miten terveysteknologia ja digitaaliset terveyspalvelut voivat tulla hallitusti kriisitilanteissa avuksi, mitä viranomainen voi tehdä vaatimusten lieventämiseksi ja miten etäpalveluilla voidaan helpottaa potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten arkea.


Tarkempi ohjelma ja puhujat julkaistaan niiden vahvistuttua.

Toteutus


Yksipäiväinen tapahtuma järjestetään klo 9–16. Ilmoittautuminen ja aamukahvi alkavat klo 8.30.


Tapahtuman yhteydessä järjestetään näyttely. Katso lisätietoja näyttelystä alla.


Osallistu paikan päällä tai live-webinaariin. Jos osallistut live-webinaariin, sinulla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä chatin kautta. Lisäksi saat webinaaritallenteen tapahtuman jälkeen ja se on voimassa kuukauden ajan.

Tapahtuman hinta ja ilmoittautuminen


Tapahtuman normaalihinta: 595 € + alv


Early bird -hinta, kun ilmoittaudut viimeistään 15.9.2020 (kuusi viikkoa ennen tapahtumaa): 495 € + alv


Julkisen sektorin ja yliopistojen kampanjahinta: 395 € + alv kampanjakoodilla HEALTH2020. Muista mainita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeessa.


Olisiko teitä osallistumassa useampi? Kysy ryhmäeduista tapahtuman yhteyshenkilöltä!


Hinta sisältää esitysmateriaalit verkkopalvelussa ja päivän tarjoilut.


Ilmoittaudu viimeistään 13.10.2020 oheisesta ilmoittautumislinkistä. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta. Jos osallistut ainoastaan webinaariin, ilmoita siitä erikseen Lisätietoja-kentässä. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.

Kiinnostaako näkyvyys tapahtumassa?


Osallistu tapahtuman näyttelyyn, promoa palveluitasi, verkostoidu alan toimijoihin ja kutsu tärkeimmät asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi mukaan! Näyttelyn tavoitteena on tukea alan toimijoiden välistä verkostoitumista ja kumppanuutta. Valitse sinua kiinnostava näyttelypaketti:


Starttipaketti: 1970 € + alv


Starttipaketilla pääset hyvään alkuun varmistamalla yrityksellenne näkyvyyden tapahtuman markkinoinnissa, näyttelypaikan, osallistumalla seminaariin ja ottamalla kollegasi mukaan.


Superpaketti: 2570 € +alv


Superpaketti sisältää sinun ja kollegasi osallistumisen seminaariin, yrityksenne näkyvyyden tapahtuman markkinoinnissa, näyttelypaikan sekä kahden asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi maksuttoman osallistumisen tapahtumaan.


Lisätietoja ja näyttelypaikan varaukset: koulutus@laaketietokeskus.fi

Tapahtuman suunnittelutyöryhmä:

 

  • Saara Hassinen, toimitusjohtaja, Healthtech Finland
  • Leena Keskisaari-Kajaste, Project Manager, Quality Manager, HUS
  • Satu Nikander, Clinical Affairs Project Manager, GE Healthcare
  • Tom Ståhlberg, owner, RaLex Partners
  • Merja Vainio, vanhempi rekisteröintiasiantuntija, Medfiles Oy