Aika ja paikka

Marraskuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
VIRTUAALITOTEUTUS, 00000, Helsinki

Hinta

190.00€
(+ alv)
VIRTUAALITOTEUTUS Helsinki 00000

Työskenteletkö sairaala-apteekissa lääkkeenvalmistuksen parissa? Tunnetko lääkkeiden hyvät tuotantotavat? Onko sinulla tarve päivittää GMP-asioihin liittyvää osaamistasi?

 

Uudistettu sairaala-apteekkien GMP-koulutus tarjoaa sinulle tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvistä tuotantotavoista. Opit, mihin kaikkiin toimintoihin GMP vaikuttaa sairaala-apteekin toimintaympäristössä, ja perehdyt ajankohtaisiin GMP-asioihin. 

 

Koulutus täyttää viranomaisen vaatimukset vuosittaisesta lääkkeenvalmistuksen ylläpitokoulutuksesta. 

 

Koulutukseen on osallistunut jo yli 300 sairaala-apteekin ja lääkekeskuksen ammattilaista. Se on saanut kiitosta erityisesti kouluttajien asiantuntemuksesta ja sisällön ajankohtaisuudesta ja selkeydestä.

Koulutuksen kohderyhmä

 

  • Lääkkeenvalmistukseen osallistuvat farmasistit ja lääketeknikot sairaala-apteekeissa 
  • Lääkeyritysten, apteekkien, lääkekeskusten tai tukkujen työntekijöille, jotka tarvitsevat perusosaamista tai kertausta aiheesta

Koulutuksessa opit

 

  • Mitkä ovat GMP-lainsäädännön keskeiset periaatteet
  • Mitä GMP tarkoittaa erityisesti sairaala-apteekin näkökulmasta
  • Mitä ajankohtaista tapahtuu GMP-maailmassa

Toteutus

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Webinaarin ohjelma ja ajankohta julkaistaan mahdollisimman pian.

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Webinaarin hinta on 190 € + alv.

 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.

 

Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.