Aika ja paikka

To 05.11.2020 kello 12:00-15:30
Kesto: 1 päivä
Lääketietokeskus, Korkeavuorenkatu 35, 00130, Helsinki

Hinta

150.00€
(+ alv)
Lääketietokeskus, Korkeavuorenkatu 35 Helsinki 00130

Koulutus tarjoaa osallistujille tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvistä tuotantotavoista, varmistaa osallistujan ymmärrystä siitä, mihin kaikkiin toimintoihin GMP vaikuttaa sairaala-apteekin koko kuvassa sekä perehdyttää ajankohtaisiin GMP-asioihin.


Koulutus kattaa viranomaisen vaatimuksia vuosittaisesta ylläpitokoulutuksesta koskien lääkkeenvalmistusta.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu erityisesti sairaala-apteekeissa lääkkeenvalmistukseen osallistuville farmasisteille ja lääketeknikoille. Koulutus sopii myös muille lääkealalla toimiville, kuten lääkeyritysten, apteekkien, lääkekeskusten tai tukkujen työntekijöille, jotka tarvitsevat perusosaamista tai kertausta aiheesta.

Kouluttajat


Kouluttajina toimivat proviisori Hanna-Maija Koponen-Piironen, farmaseuttisten ja lääketieteellisten palveluiden johtaja Biocodex Oy:sta sekä yliproviisori Eija Särkkä Fimeasta.

Ohjelma ja toteutus


Ohjelma julkaistaan sen vahvistuttua.


Koulutus pidetään klo 12-15.30. Ilmoittautuminen alkaa ja kahvia on tarjolla klo 11.30 alkaen, jos osallistut lähikoulutukseen. Paikan päälle otetaan max. 30 osallistujaa.


Jos osallistut live-webinaariin, sinulla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä chatin kautta. Lisäksi saat webinaaritallenteen koulutuspäivän jälkeen ja se on voimassa kuukauden ajan.

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta verkkosivujen ilmoittautumislinkistä. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos osallistut ainoastaan webinaariin, ilmoitathan siitä erikseen Lisätietoja-kentässä.


Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.