Aika ja paikka

web-course

Hinta

190.00€
(+ alv)

Toimitko hoitajana perusterveydenhuollossa tai koti- ja pitkäaikaishoidossa? Tiedätkö, miksi riskilääkkeet on tärkeä tunnistaa? Haluatko tietää lisää erilaisista riskilääkkeistä ja niihin liittyvästä riskienhallinnasta? Osaatko toimia oikein riskilääkkeisiin liittyvissä vaaratilanteissa?

Riskilääkkeet tutuiksi -verkkokoulutus perehdyttää käytännönläheisesti yleisimpiin riskilääkkeisiin liittyviin asioihin. Koulutus koostuu tietosivuista, tehtävistä ja videoista. Koulutuksen suorittaminen kestää noin 45 minuuttia, ja sisällön voi opiskella osissa omaan tahtiin. Lopputestillä testaat oppimasi asiat, ja lopuksi saat todistuksen, jolla osoitat osaamisesi.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu erityisesti perusterveydenhuollon sekä koti- ja pitkäaikaishoidon lähi-, perus- ja sairaanhoitajille. Se sopii hyvin myös hoitotyön opiskelijoille. Koulutuksessa ei käsitellä sairaalakäytössä olevia riskilääkkeitä.

Koulutuksen avulla
 

  • perehdyt työssäsi käytettäviin riskilääkkeisiin ja niihin liittyviin riskeihin
  • tiedät, miten riskeihin voi varautua ja miten vaaratilanteissa toimitaan
  • ymmärrät, miten toimipaikkasi riskilääkkeisiin liittyviä toimintatapoja voi kehittää
  • opit ohjeistamaan asiakkaita selkeästi riskilääkkeiden käytöstä

Koulutuksen suorittaminen

Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka ovat voimassa 31 päivää ilmoittautumispäivästä. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet Pharmacademia.com-palveluun kirjautumiseen.

Hinta


Yksittäisen verkkokoulutuksen hinta on 190 euroa (+ alv). Kysy myös ryhmätarjousta tai kustannustehokkaita organisaatiokohtaisia käyttäjälisenssejä: koulutus@laaketietokeskus.fi