Aika ja paikka

Ti 11.05.2021 kello 09:00-11:00
Kesto: 1 päivä
Tallenne, 00000, Helsinki
web-course

Hinta

190.00€
(+ alv)

Olisiko teitä osallistumassa useita? Pyydä ryhmätarjous koulutus@laaketietokeskus.fi.

Tallenne Helsinki 00000

Uusi toivottu webinaarisarja tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin ravintolisien elinkaaren eri vaiheista, turvallisuudesta sekä lainsäädännön vaatimuksista ja soveltamisesta. Webinaarisarja koostuu neljästä eri webinaarista, joihin voit osallistua yksittäin tai kattavana kokonaisuutena. Koko webinaarisarjaan voit tutustua ja ilmoittautua täältä


1. Ravintolisien perusteet
2. Ravintolisien laatu ja omavalvonta
3. Ravintolisien markkinointi-, ravitsemus- ja terveysväitteet
4. Ravintolisien käyttö ja yhteensopivuus lääkkeiden kanssa

 

Webinaarisarjan toinen osa johdattaa sinut ravintolisien laadun ja omavalvonnan pariin. Opit omavalvontasuunnitelman peruspiirteitä. Saat kattavan katsauksen raaka-aineiden, pakkausmateriaalien ja lopputuotteen vaatimuksiin. Webinaarissa käsitellään myös tuotteisiin liittyviä valituksia, haittavaikutuksia ja toimintaa takaisinvetojen suhteen. Kuulet myös terveystarkastajan vierailuun liittyvistä asioista.

Kohderyhmä


Webinaari sopii perehdytykseksi uusille ravintolisien kanssa työskenteleville sekä tiiviiksi kertaukseksi jo kokeneemmille tekijöille. Voit työskennellä ravintolisien parissa esimerkiksi apteekissa, terveyskaupassa tai lääketeollisuudessa. Työtehtäviisi voi kuulua valmistusta, tuotekehitystä tai laadunvalvontaa. Koulutus sopii myös muissa tehtävissä työskenteleville, kun haluat ymmärtää laadun ja omavalvonnan roolin ravintolisien suhteen.

Sisältö

 

Ravintolisien laatu ja omavalvonta

 

  • Omavalvontasuunnitelma
  • Raaka-aineiden vaatimukset
  • Pakkausmateriaalien vaatimukset
  • Lopputuotteen vaatimukset
  • Säilyvyysaika; kuinka määritetään
  • OIVA ja terveystarkastajan vierailut
  • Valitukset, haittavaikutukset ja takaisinveto

 

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat:

Jonna Neffling, Tuoteturvallisuuspäällikkö/Valvontaosasto, Tulli

Miia Suurkuukka ETM, ELL, Terveysvalvonnan päällikkö, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus
Martta Raatikainen, Regulatory Affairs Expert/Food & Nutrition, Oy Medfiles Ltd

Toteutus

 

Webinaari on kuvattu 11.5.2021. ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan tallenteen tilauksesta.

Hinta ja ilmoittautuminen


Yhden webinaarin hinta on 190 € + alv


Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous koulutus@laaketietokeskus.fi.

 

Webinaarisarjan muihin osioihin voit tutustua ja ilmoittautua edullisempaan yhteishintaan täältä

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille