Aika ja paikka

To 22.04.2021 kello 09:00-15:00
Kesto: 1 päivä
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
Live-webinaari Helsinki 00000

Millaisia odotuksia uuden ajan laatutyö asettaa laadun parissa työskenteleville? Millaista laatuosaamista organisaatiot tarvitsevat ja millaista osaamista laatutyön ammattilaisilta vaaditaan tulevaisuudessa? Koulutus sisältää ajankohtaisen katsauksen laatutyön nykypäivän teemoihin sekä vahvan kiikaroinnin kohti tulevaisuutta. Tervetuloa laatutyön äärelle!

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on suunnattu laatutyön erilaisissa tehtävissä työskenteleville asiantuntijoille, tiimien vetäjille ja muille laatutyön roolista kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

 

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 

  • Laatutyö ja sen merkitys
  • Miten laatutyö on muuttunut ja millaista osaamista tarvitaan tulevaisuudessa?
  • Laatu ja sen valvonta organisaation strategiassa sekä laatutyön johtaminen
  • Katsaus auditointien laatupoikkeamiin ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin
  • Miten muuttaa substanssiosaaminen ymmärrettäväksi?
  • Digitaalinen muutos: uutta osaamista ja ymmärrystä laatutyössä

 

Ohjelma ja puhujat ilmoitetaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat vaikuttaa koulutuksen sisältöön, voit välittää aihetoiveesi tapahtuman yhteyshenkilölle.

Toteutus


Koulutus järjestetään to 22.4. klo 9.00–15.00. 

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.
 

Hinta ja ilmoittautuminen


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 18.3.2021. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).

 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.


Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.