Aika ja paikka

To 23.09.2021 kello 09:00-16:00
Kesto: 1 päivä
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)

Ovatko lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasiat sinulle uusia tuttavuuksia tai kaipaatko kertausta aiheesta? Koulutus avaa konkreettisesti tärkeimmät asiat lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasioista Suomessa. Perehdyt hakemusten tekemiseen ja saat vinkkejä, joita voit hyödyntää työssäsi. Koulutuksen aiemmat toteutukset ovat saaneet erityistä kiitosta konkretiasta ja käytännönläheisyydestä. Tervetuloa mukaan!

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu hinta- ja korvattavuushakemusten parissa lääkeyrityksissä, konsulttiyrityksissä ja hallinnossa työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Koulutus sopii aloittelijoille ja niille, jotka kaipaavat kertausta aiheesta tai tekevät harvoin hakemuksia.

Koulutuksen sisältö

 

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 

  • Hinta- ja korvattavuusasioihin liittyvä lainsäädäntö ja sairausvakuutusjärjestelmä
  • Lääkkeiden hintalautakunta – mitä hakemukselle tapahtuu? 
  • Hakemuslomakkeet ja käsittelymaksut
  • Hintahakemuksen liitteet
  • Lääkevaihtoon ja viitehintajärjestelmään liittyvät hintailmoitukset lääkeyrityksen kannalta
  • Terveystaloudellisen selvityksen laatiminen lääkevalmisteen korvattavuus- ja tukkuhintahakemukseen STM:n ohjeen mukaisesti

 

Ohjelma ja puhujat ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Toteutus


Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Hinta ja ilmoittautuminen


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään neljä viikkoa ennen koulutusta. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).

 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.


Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.

Palautteita aiemmista tapahtumista 

 

"Koulutus oli minulle ensikosketus Hilaan ja hakemusten tekoon, joten mielestäni sain koulutuksesta mukavat pohjatiedot, joista on hyvä lähteä liikkeelle."


"Perusasiat tuli kerrattua ja hieman tuli uuttakin asiaa."


"Erittäin hyödyllinen ja toimiva päivitys."


"Luennoitsijat olivat asiantuntevia ja innostuneita siitä, mitä tulivat meille opettamaan."