Nordic Life Science Learning

Nordic life science learning -projekti  tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita

Lääketieteen ja biotieteiden toimiala kukoistaa Pohjoismaissa, ja lääketiede kehittyy nopeammin kuin koskaan aiemmin. Nordplus-yhteistyöprojektissa viisi pohjoismaista lääketieteen ja biotieteiden organisaatiota Ruotsista, Suomesta ja Norjasta on yhdistänyt voimansa. Tavoitteena on parantaa lääketieteen ja biotieteiden koulutusten saatavuutta ja tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita.

Nordic Life Science Learning on osa Nordplus Horizontal -ohjelmaa, ja se kokoaa lääketieteen ja biotieteiden alalle suunnatut koulutustapahtumat, työpajat ja käytännön kurssit saataville verkkoon. Lääketieteen ja biotieteiden ammattilaiset voivat osallistua koulutuksiin suoran videoyhteyden välityksellä tai käyttämällä aiemmin tallennettua materiaalia. Näin koulutus on saatavilla paikan päällä tai etänä yli maarajojen.

Projekti kestää 31. toukokuuta 2022 saakka, minkä aikana viisi yhteistyökumppania jakavat koulutuksiaan verkkosivustojensa ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Lue lisää Nordplus-projektista.

Real World Evidence Conference

Tapahtumat

Nordic Medicines Sustainability Forum 2021

Nordic Medicines Sustainability Forum 2021 ke 24.11.2021 kello 09:00-16:15. Tapahtuma tuo lääkealan pohjoismaiset toimijat yhteen keskustelemaan ympäristövaikutusten ajankohtaisista asioista. Tilaisuuden ohjelma kattaa monipuolisesti lääkkeen elinkaaren vaiheita valmistuksesta potilaalle ja lääkkeen hävitykseen. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Maksuton verkkokoulutus: Introduction to advanced therapies – ATMP

Järjestäjänä toimii Läkemedelsakademin. Koulutus on saatavilla englanniksi ja ruotsiksi

Webinaaritallenne, maksuton

The 4th Nordic RWE Conference 2020, nauhoitettu 11. helmikuuta 2020, 09:00-17:00, Kaare Norum, Oslo Cancer Cluster, Ullernchausseen 64, Oslo. Järjestäjänä toimii LMI.

Contact us