Nordic Life Science Learning

Nordplus life science learning -projekti  tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita

Lääketieteen ja biotieteiden toimiala kukoistaa Pohjoismaissa, ja lääketiede kehittyy nopeammin kuin koskaan aiemmin. Nordplus-yhteistyöprojektissa viisi pohjoismaista lääketieteen ja biotieteiden organisaatiota Ruotsista, Suomesta ja Norjasta on yhdistänyt voimansa. Tavoitteena on parantaa lääketieteen ja biotieteiden koulutusten saatavuutta ja tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita.

Nordic Life Science Learning on osa Nordplus Horizontal -ohjelmaa, ja se kokoaa lääketieteen ja biotieteiden alalle suunnatut koulutustapahtumat, työpajat ja käytännön kurssit saataville verkkoon. Lääketieteen ja biotieteiden ammattilaiset voivat osallistua koulutuksiin suoran videoyhteyden välityksellä tai käyttämällä aiemmin tallennettua materiaalia. Näin koulutus on saatavilla paikan päällä tai etänä yli maarajojen.

Projekti kestää 30. huhtikuuta 2021 saakka, minkä aikana viisi yhteistyökumppania jakavat koulutuksiaan verkkosivustojensa ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Lue lisää Nordplus-projektista.

Nordic Regulatory Affairs Seminar

Tapahtumat

Webinaaritallenne, maksuton

The 4th Nordic RWE Conference 2020, nauhoitettu 11. helmikuuta 2020, 09:00-17:00, Kaare Norum, Oslo Cancer Cluster, Ullernchausseen 64, Oslo. Järjestäjänä  LMI.

Nordic Regulatory Affairs Seminar 2020

Nordic Regulatory Affairs Seminar kokoaa pohjoismaiden viranomaiset ja lääketeollisuuden toimijat keskustelemaan alan kuumimmista aiheista! Seminaarin keynote-puhujina ovat muun muassa Geneviève Le Visage (Head of RA EU Policy and Liaison, Novartis Pharma AG) sekä Sini Eskola (Director of Regulatory Affairs, EFPIA). Tulevaisuuskatsauksen käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi CAR-T-soluhoito, tekoäly regulaation kannalta ja mitä voimme oppia COVID-19-pandemiasta. Lue lisää ja osallistu tapahtumaan online.

Contact us