Nordic Life Science Learning

Nordic life science learning -projekti  tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita

Lääketieteen ja biotieteiden toimiala kukoistaa Pohjoismaissa, ja lääketiede kehittyy nopeammin kuin koskaan aiemmin. Nordplus-yhteistyöprojektissa viisi pohjoismaista lääketieteen ja biotieteiden organisaatiota Ruotsista, Suomesta ja Norjasta on yhdistänyt voimansa. Tavoitteena on parantaa lääketieteen ja biotieteiden koulutusten saatavuutta ja tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita.

Nordic Life Science Learning on osa Nordplus Horizontal -ohjelmaa, ja se kokoaa lääketieteen ja biotieteiden alalle suunnatut koulutustapahtumat, työpajat ja käytännön kurssit saataville verkkoon. Lääketieteen ja biotieteiden ammattilaiset voivat osallistua koulutuksiin suoran videoyhteyden välityksellä tai käyttämällä aiemmin tallennettua materiaalia. Näin koulutus on saatavilla paikan päällä tai etänä yli maarajojen.

Projekti kestää 31. toukokuuta 2022 saakka, minkä aikana viisi yhteistyökumppania jakavat koulutuksiaan verkkosivustojensa ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Lue lisää Nordplus-projektista.

Nordic-Baltic Forums in Regulatory affairs & HTA

Tapahtumat

Nordic Medicines Sustainability Forum 2021

Nordic Medicines Sustainability Forum 2021 ke 24.11.2021 kello 09:00-16:15. Tapahtuma tuo lääkealan pohjoismaiset toimijat yhteen keskustelemaan ympäristövaikutusten ajankohtaisista asioista. Tilaisuuden ohjelma kattaa monipuolisesti lääkkeen elinkaaren vaiheita valmistuksesta potilaalle ja lääkkeen hävitykseen. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Nordic-Baltic Regulatory Forum – Drug development a collaborative affair? 25.11.2021

Millaista yhteistyötä Pohjoismaiden, Baltian maiden ja viranomaisten välillä on nyt ja tulevaisuudessa? Koulutuksessa opit tietellisestä neuvonnasta viranomaisnäkökulmasta. Saat neuvoja siitä, mitä kannattaa tehdä, keihin olla yhteydessä, miksi ja miten. Järjestäjä on Läkemedelsakademin. Lue lisää.

Nordic-Baltic HTA Forum – what’s happening nationally, regionally and in EU? 8.12.2021

Miten terveydenhuollon menetelmien arviointi (HTA, Health Technology Assessments) toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa? Millaista yhteistyötä maiden ja viranomaisten välillä on? Koulutuksessa saat viimeisintä tietoa EU:n sekä alueellisen ja kansallisen tason päätöksistä. Järjestäjä on Läkemedelsakademin. Lue lisää.

Introduction to advanced therapies and The 4th Nordic RWE Conference

Tapahtumat

Maksuton verkkokoulutus: Introduction to advanced therapies – ATMP

Järjestäjänä toimii Läkemedelsakademin. Koulutus on saatavilla englanniksi ja ruotsiksi

Webinaaritallenne, maksuton

The 4th Nordic RWE Conference 2020, nauhoitettu 11. helmikuuta 2020, 09:00-17:00, Kaare Norum, Oslo Cancer Cluster, Ullernchausseen 64, Oslo. Järjestäjänä toimii LMI.

Contact us