Nordic Life Science Learning

Tehokasta lääketieteen ja biotieteiden opiskelua Pohjoismaissa

Lääketieteen ja biotieteiden toimiala kukoistaa Pohjoismaissa, ja lääketiede kehittyy nopeammin kuin koskaan aiemmin. Nordplus-yhteistyöprojektissa viisi pohjoismaista lääketieteen ja biotieteiden organisaatiota Ruotsista, Suomesta ja Norjasta on yhdistänyt voimansa, tavoitteena parantaa lääketieteen ja biotieteiden koulutusten saatavuutta ja tehostaa lääketieteen kehitystä ja innovaatioita.

Nordplus Horizontal -ohjelma kokoaa yhteen lääketieteen ja biotieteiden alalle suunnatut koulutustapahtumat, työpajat ja käytännön kurssit saataville verkkoon. Lääketieteen ja biotieteiden ammattilaiset voivat osallistua koulutuksiin suoran videoyhteyden välityksellä tai käyttämällä aiemmin tallennettua materiaalia. Näin koulutus on saatavilla paikan päällä tai etänä yli maarajojen.

Projekti kestää 31. toukokuuta 2022 saakka, minkä aikana viisi yhteistyökumppania jakavat koulutuksiaan verkkosivustojensa ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Lue lisää Nordplus-projektista.

GCP Web Test

Webinaaritallenteet ja verkko-oppiminen

GCP-verkkotesti (ruotsinkielinen, Ruotsin markkinalle)

Suosittu Suomen markkinalle suunnattu GCP-verkkotesti on saanut nyt rinnalleen Ruotsin markkinalle suunnatun ruotsinkielisen GCP-verkkotestin. GCP-verkkotesti täyttää ICH GCP E6 -koulutuksen kriteerit ja vastaa TransCelerate BioPharman jäsenyritysten lääketutkimusten osaamisvaatimuksia. Kun läpäiset testin hyväksytysti, saat suorituksestasi ruotsinkielisen todistuksen, jolla osoitat osaamisesi.

Maksuton verkkokoulutus: Introduction to advanced therapies – ATMP

Järjestäjänä toimii Läkemedelsakademin. Koulutus on saatavilla englanniksi ja ruotsiksi

Webinaaritallenne, maksuton

The 4th Nordic RWE Conference 2020, nauhoitettu 11. helmikuuta 2020, 09:00-17:00, Kaare Norum, Oslo Cancer Cluster, Ullernchausseen 64, Oslo. Järjestäjänä toimii LMI.

Contact us