Aika ja paikka

Syyskuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
Lääketietokeskus Oy, Korkeavuorenkatu 35, 00130, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
Lääketietokeskus Oy Helsinki 00130

Tunnetko lääkevalmisteen elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.

Miksi osallistua?

  • Saat kokonaiskuvan Market Access -toiminnoista lääkkeen elinkaaren eri vaiheissa.
  • Ymmärrät yrityksesi sekä viranomaisten vastuut ja velvollisuudet.
  • Saat käytännön vinkkejä työhösi.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille lääkealalla työskenteleville, jotka haluavat saada kokonaiskuvan lääkkeen elinkaaren hallinnasta ja sen eri vaiheista. Koulutus on erinomainen perehdytyspaketti uusille työntekijöille. Se sopii hyvin myös lääkealalla jo pidempään työskennelleille, jotka haluavat saada paremman kuvan alan kokonaisuudesta ja oman toimenkuvansa ulkopuolisista toiminnoista.

Toteutus

Yksipäiväinen koulutus järjestetään syksyllä 2019. Tarkempaa tietoa ajankohdasta ja ohjelmasta julkaistaan alkukesällä 2019. 

Hinta

Early bird -etuhinta 495 euroa (+ alv), kun ilmoittaudut viimeistään kuusi viikkoa ennen koulutusta. Tämän jälkeen hinta on 594 euroa (+ alv). Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän tarjoilut.

Ilmoittautuminen

Viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta ilmoittautumislomakkeella, sähköpostitse koulutus@laaketietokeskus.fi tai puhelimitse (09) 6150 4973. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.

Palautetta aiemmista koulutuksista

"Monipuolinen kokonaisuus, joka olisi hyvä itse asiassa kaikille lääketeollisuuden parissa työskenteleville. Erityisesti, jos siirtyy toiselta teollisuuden alalta."

"Parasta oli esiintyjien määrä ja esitysten pituus. Lyhyitä ja ytimekkäitä, piti hyvin mielenkiinnon yllä."

"Jälleen erittäin hyvä koulutus!"

"Parasta koulutuksessa oli monipuolinen ja hyvä kokonaisuus lääkkeen elinkaaresta. Hyvä oli myös keskusteleva ja avoin ilmapiiri kaikkien osallistujien kesken."

"Kaikki puhujat olivat hyviä esiintyjiä ja pitivät mielenkiintoiset luennot. Huomioivat muiden esitykset (ei liikaa toistoa, päällekkäistä puhumista samoista asioista). Esitysten pituus oli sopiva, ja hyvin oli huomioitu tarpeelliset tauot päivän aikana."