Tapahtumat ja koulutukset lääketeollisuudelle

Tervetuloa laadukkaan lääkealan koulutuksen äärelle!

Lääketeollisuuden tapahtumat ja koulutukset

Jatkuva osaamisen kehittäminen on välttämätöntä nopeasti muuttavassa maailmassa. Lääketietokeskus tarjoaa lääketeollisuuden ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat koulutukset yli 40 vuoden ammattitaidolla. 

Koulutamme vuosittain satoja lääketeollisuuden toimijoita, jotka varmistavat työllänsä lääkehoitojen saatavuuden ja terveemmän elämän Suomessa sekä maailmalla. Toimijat työskentevät mm. laadun, tutkimuksen, myyntilupien, market access:n, myynnin, markkinoinnin, erilaisten lääkehoitojen ja lääketieteellisen tuen, lääketurvan, hoidon vaikuttavuuden, tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. 

TAPAHTUMISSAMME kohtaavat sadat lääketeollisuuden ammattilaiset sekä eturivin puhujakaarti - hyödynnä verkostoitumismahdollisuus paikan päällä, ja tule kuulemaan uusin tieto!

KOULUTUKSIEMME avulla päivität osaamisesi helposti ajan tasalle silloin, kuin itse haluat. Koulutuksiamme järjestetään ajasta ja paikasta riippumattomina verkkokoulutuksina, mutta myös live-webinaareina, jolloin tallenne on useimmiten osallistujan katsottavissa myös jälkikäteen. Kouluttaudu haluamasi ajankohtana alan parhaimpien kouluttajien johdolla!

Tutustu alta ja tule mukaan kouluttautumaan ja verkostoitumaan! 

Tilaa koulutuskooste sähköpostiisi!

Marko Miettinen, terapia-aluepäällikkö, MSD Finland

"Näen, että nämä Lääketietokeskuksen koulutukset ovat olleet erittäin toimivia. Kouluttautuminen on tärkeää, koska sillä varmistetaan osaaminen nyt ja tulevaisuudessa."

Marko Miettinen, terapia-aluepäällikkö, MSD Finland

Lue MSD Finlandin kokemuksista tästä!

Tiedolla johtamisen webinaarisarja

PARANTAMINEN ALKAA TIEDOSTA.

Nappaa parhaat vinkit tietoperusteiseen johtamiseen hyödyntämällä veloitukseton tiedolla johtamisen webinaarisarjamme.

Teemoina mm. johtaminen ja vaikuttavuusperusteinen terveydenhuolto sekä reaalimaailman datan käyttö lääkkeen elinkaaren eri vaiheissa.

Klikkaa webinaarisarjaan tästä

How to utilize Pharmaceutical Real World Data already today?

VELOITUKSETON WEBINAARI: How to utilize Pharmaceutical Real World Data already today?

Join this free 30-minute webinar and learn more about how Pharmaceutical Real World Data can support and streamline your decision making processes and how to utilize Real World data without long research times. 

Lue lisää tästä.

Useampi osallistuja? 

Pyydä meiltä kustannustehokas ryhmätarjous tai rajaton käyttöoikeus koko organisaatiolle.

Lähetä meille sähköpostia.