Aika ja paikka

web-course

Hinta

190.00€
(+ alv)

Osoita lääkelaskupätevyytesi Lääketietokeskuksen uudella verkkokoulutuksella, jonka sisältö on rakennettu erityisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten hoitohenkilöstön tarpeisiin. Voit valita osaamistasi ja työtäsi parhaiten hyödyttävän kokonaisuuden kokonaisuus – ei enää toimenkuvan ulkopuolisia lääkelaskuja!


Laadukas, käytännönläheinen ja visuaalisesti tyylikäs verkkokoulutuskokonaisuus opettaa laskemaan haastaviakin lääkelaskuja, ja tukee turvallisen lääkehoidon toteutumista. Pyydä ilmainen esittely.

Verkkokoulutuksen kohderyhmä


Verkkokoulutuksen sisältö on räätälöity erityisesti sairaaloissa ja terveyskeskuksissa toimiville lähi- ja sairaanhoitajille.


Verkkokoulutus on myös erinomainen tuki- ja kertauspaketti sairaalaan tai terveyskeskukseen hakeville kesätyöntekijöille, jotka tarvitsevat varmuutta ja päivitystä lääkelaskuihin.

Verkkokoulutuksen sisältö


Kokonaisuus sisältää:


● Kolme osiota:

  1. Laskemisen perustee t (90 min.)
  2. Terapiakohtaiset lääkelaskujen huomiot (30 min.)
  3. Lääkitysturvallisuus ja lääkelaskut - erityishuomio lapsissa ja iäkkäissä (30 min.)


● Opetusvideoita ja interaktiivisia välitehtäviä


● 100 lääkelaskun materiaalipankin, jonka avulla kertaat lääkelaskuja ja valmistaudut lopputenttiin. Tehtävät sisältävät myös ratkaisuja.


● Lopputentin (30 min.) ja todistuksen.


Verkkokoulutuksen kesto on noin 3 tuntia mukaan lukien lopputentti.

Sisällön asiantuntijat


Sisällön asiantuntijoina ovat toimineet kehitysproviisori sekä lääkitysturvallisuuden asiantuntija Anne Halmetoja ja farmasian tohtori, farmaseutti Niina Laine. Molemmilla asiantuntijoilla on lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys (LHKA).

Hinta


Verkkokoulutuskokonaisuuden hinta perustuu orgianisaatiokohtaiseen käyttäjämäärään alk. 190 € + alv. Pyydä tarjous ja maksuton esittely.