Aika ja paikka

web-course

Hinta

190.00€
(+ alv)

Osoita lääkelaskupätevyytesi Lääketietokeskuksen uudella verkkokoulutuksella, jonka sisältö on rakennettu erityisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten hoitohenkilöstön tarpeisiin. Voit valita osaamistasi ja työtäsi parhaiten hyödyttävän kokonaisuuden – ei enää toimenkuvan ulkopuolisia lääkelaskuja!


Laadukas, käytännönläheinen ja helppokäyttöinen verkkokoulutuskokonaisuus opettaa laskemaan haastaviakin lääkelaskuja ja tukee turvallisen lääkehoidon toteutumista.

Verkkokoulutuksen kohderyhmä


Verkkokoulutuksen sisältö on räätälöity erityisesti sairaaloissa ja terveyskeskuksissa lääkehoitoa toteuttaville hoitajille.

Verkkokoulutuksen sisältö


Kokonaisuus sisältää:


● Kolme osiota:

  1. Laskemisen perustee t (90 min)
  2. Terapiakohtaiset lääkelaskujen huomiot (30 min)
  3. Lääkitysturvallisuus ja lääkelaskut - erityishuomio lapsissa ja iäkkäissä (30 min)


● Opetusvideoita ja interaktiivisia välitehtäviä


● 100 lääkelaskun materiaalipankin, jonka avulla kertaat lääkelaskuja ja valmistaudut lopputenttiin. Tehtävät sisältävät myös ratkaisut.


● Lopputentin (30 min) ja todistuksen.

 

Sisällön asiantuntijat


Sisällön asiantuntijoina ovat toimineet kehitysproviisori sekä lääkitysturvallisuuden asiantuntija Anne Halmetoja ja farmasian tohtori, farmaseutti Niina Laine. Molemmilla asiantuntijoilla on lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys (LHKA).

Hinta


Yksittäisen verkkokoulutuksen hinta on 190 euroa (+ alv). Kysy myös kustannustehokkaita organisaatiokohtaisia käyttäjälisenssejä. Pyydä tarjous ja maksuton esittely.