Aika ja paikka

Toukokuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
HYBRIDITAPAHTUMA (paikka ilmoitetaan myöhemmin), 00000, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
HYBRIDITAPAHTUMA (paikka ilmoitetaan myöhemmin) Helsinki 00000

Haluatko päivittää osaamisesi ja oppia lisää lääkehoitojen arvioinnista? Koulutuksessa saat kattavan yleiskuvan lääkehoitojen arvioinnista ja nykytilasta Suomen avo- ja sairaalahoidossa. Koulutuksessa kurkistetaan myös arvioinnin tulevaisuuteen.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisen hyvin se sopii lääke- ja terveysalalla työskenteleville (mm. lääkeyritysten johto ja erilaiset asiantuntijat, viranomaiset, terveydenhuolto, apteekit), potilasjärjestöjen edustajille sekä yhteiskuntavaikuttajille (mm. poliitikot). 

Toteutus

 

Koulutus toteutetaan toukokuussa 2022 hybriditapahtumana. Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai live-webinaarissa, josta tehdään myös tallenne. Lisätietoa ohjelmasta julkaistaan joulukuussa 2021.

Hinta ja ilmoittautuminenYksittäiset ilmoittautumiset:


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään viisi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).


Ryhmäilmoittautumiset:


Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ20
Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ25
Rajaton käyttöoikeus koko organisaation käyttöön: pyydä tarjous koulutus@laaketietokeskus.fi


Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kentässä.


Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään viikkoa ennen sitä verkkosivujen ilmoittautumislinkistä. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.

Suunnittelutyöryhmä

 

Tiina Aitlahti, lakimies, Lääketeollisuus ry
Harri Snicker, Senior Market Access Manager, Eli Lilly Finland Oy
Marita Verkkoniemi, Market Access Manager, Organon Finland Oy