Aika ja paikka

Marraskuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
HYBRIDITAPAHTUMA (paikka ilmoitetaan myöhemmin), 00100, Helsinki

Hinta

295.00€
(+ alv)
HYBRIDITAPAHTUMA (paikka ilmoitetaan myöhemmin) Helsinki 00100

Lääkehoito on olennainen osa sosiaali- ja terveyspalveluita. Tule oppimaan, millaisia kokemuksia on kertynyt lääkehuollosta, lääkerahoituksesta, lääkeasioiden uudistuksesta, ohjauksesta ja arvioinnista sekä toimintojen järjestämisestä uusissa sote-rakenteissa ja hyvinvointialueilla.

 

Kuulet eri toimijoiden kokemuksia ja näkemyksiä uudistuvasta lääkehoidon toteutuksesta: viranomaisten, hyvinvointialueiden johdon, sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajien, sairaala-apteekin, apteekin, lääketeollisuuden ja potilaiden. Tämän huippuseminaarin jälkeen pystyt omassa työssäsi ja organisaatiossasi toimimaan lääkehoidon osalta entistä paremmin.

 

Tervetuloa oppimaan ja verkostoitumaan lääkealan ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä viranomaisten kohtaamistilaisuuteen! 

Kohderyhmä

 • Lääkeyritysten johto ja asiantuntijat
 • Hyvinvointialueiden ja sote-palveluiden hallinnon edustajat
 • Terveydenhuollon johto (mm. terveysjohtajat, klinikkaylilääkärit, sairaala-apteekkien johto)
 • Potilasjärjestöjen päättäjät ja asiantuntijat
 • Sote-uudistuksen valmisteluryhmät
 • Viranomaiset
 • Poliitikot
 • Muut lääke- sekä sosiaali- ja terveysalan toimijat

Koulutuksen hyödyt

 • Saat monipuolisen käsityksen siitä, miten uudistuvaa lääkehuoltoa ja lääkerahoitusta sekä ohjausta ja arviointia on alettu toteuttaa niin kansallisesti kuin alueellisesti.
 • Ymmärrät eri toimijoiden näkökulmia lääkehoidon järjestämisestä uusilla hyvinvointialueilla.
 • Kuulet monikanavarahoituksen ja lääkekorvausjärjestelmän kehittämisen tilanteen sekä sen haasteita ja hyötyjä.
 • Osallistut keskusteluun, miten jatkamme tästä eteenpäin, jotta luomme eri osapuolille toimivan lääkealan ekosysteemin.
 • Osaat omassa työssäsi varautua tulevaan, pystyt edistämään organisaatiosi tavoitteita lääkealalla ja tukemaan laadukasta lääkehoitoa myös tulevaisuudessa.

  Toteutus

  Ajankohtaisseminaari toteutetaan marraskuussa 2022 hybriditapahtumana n. klo 9.00–12.30. Voit osallistua paikan päällä tai live-webinaarissa. Tapahtumasta tehdään myös tallenne, joka on osallistujien käytettävissä 1 kuukauden ajan. Lisätietoa ohjelmasta ja puhujista julkaistaan keväällä 2022. 

  Hinta ja ilmoittautuminen

   

  Yksittäiset ilmoittautumiset:

   

  Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittautu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) 1.10.2022 asti. Koulutuksen normaalihinta on 395 € (+ alv).
   
  Ryhmäilmoittautumiset:

   

  Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ20
  Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ25

   

  Tilaisuuden streamauksen ja tallenteen rajaton käyttöoikeus koko organisaation käyttöön: pyydä tarjous koulutus@laaketietokeskus.fi

   

  Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kentässä.

   

  Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään viikkoa ennen sitä verkkosivujen ilmoittautumislinkistä. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.