Lääketietokeskus Koulutus Koulutuskalenteri

Koulutuskalenteri

Ajankohta Koulutus
1.6.2017

Terveystaloudellisen tiedon hyödyntäminen

Koulutuksessa perehdyt terveystaloudellisen tiedon hyödyntämiseen eri toimijoiden näkökulmista. Päivän aikana kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja Hilalta, Kelalta, Fimealta, sairaanhoitopiiriltä, biopankilta ja lääketeollisuudelta. Koulutus tarjoaa mainion katsauksen siihen, miten terveystaloudellista tietoa hyödynnetään nyt ja tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu
20.9.2017

Lääkealan digipäivä 2017

Toivottu tapahtuma järjestetään entistä monipuolisemmalla ja ajankohtaisemmalla ohjelmalla. Tervetuloa lääkealan digiosaajien joukkoon!

Ilmoittaudu
1.10. - 31.10.2017

GMP-seminaari 2017

Yli 15 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen alan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.

Ilmoittaudu
5.10.2017

Vastuunalaisen johtajan ajankohtaispäivä 2017

Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoita.

Ilmoittaudu
11.10.2017

5th Nordic Pharmacovigilance Conference

In cooperation with the Nordic national competent authorities and the Nordic pharma industry. The aim of this conference is to highlight hot topics within the field of pharmacovigilance legislation and to discuss challenges in implementing the new legislation in every day practice.

Ilmoittaudu
25.10. - 26.10.2017

6th Conference on Clinical Trials in the Nordic Countries

You are most welcome to take part in a unique opportunity to meet representatives from the regulatory authorities and other experts within the field of clinical research. Listen to the latest news and currents trends, and network with professional colleagues from the Nordic countries.

Ilmoittaudu
31.10.2017

Immunofarmakologia ja syöpälääkkeet

Koulutuksessa opit tuntemaan keskeisiä reumasairauksia ja niiden lääkehoitoa sekä päivität tietosi syöpätautien lääkehoidosta ja perehdyt relevantteihin syöpälääkkeisiin. Koulutuksessa kuulet myös ajankohtaista tietoa terapia-alueen lääkehoidosta.

Ilmoittaudu
1.11. - 30.11.2017

Sairaalalääkehankintojen ajankohtaispäivä

Suosittu koulutus järjestetään jälleen loppusyksyllä 2017!

Ilmoittaudu
1.11. - 30.11.2017

Genomitieto ja yksilöllinen lääkehoito

"Ihmisen koko geenikartan analysointiin menevä aika ja siihen liittyvät kustannukset ovat laskeneet uusien tekniikoiden ansiosta. Lääketieteessä onkin alkamassa aivan uusi aikakausi genomi- ja muun terveystiedon entistä paremman saatavuuden ja tieteellisen hyödynnettävyyden myötä. Tämä avaa tutkijoille ja muille alan toimijoille huikeita mahdollisuuksia kehittää hoitoa, diagnostiikkaa ja sairauksien ennaltaehkäisyä entistä yksiöllisemmäksi. Koko genomin kattavaa geenitietoutta käytetään nykyisin runsaasti tieteellisissä tutkimuksissa, joissa ne antavat ensiarvoisen tärkeää tietoa ja mahdollistavat parhaassa tapauksessa jopa lääketieteellisten ja hoidollisten läpimurtojen syntymisen." LL, Maj-Leena Tuhkanen

Ilmoittaudu
1.11. - 30.11.2017

Eettisen lääkemarkkinoinnin ABC

Koulutuksessa saat tiiviin perehdytyspaketin eettisen lääkemarkkinoinnin ohjeista ja toimintatavoista sekä opit soveltamaan Lääketeollisuuden Eettisiä ohjeita työssäsi eri käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksessa kuulet myös, mitä ajankohtaista tapahtuu eettisen lääkemarkkinoinnin saralla.

Ilmoittaudu
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje