Aika ja paikka

Ke 19.05.2021 kello 09:00-16:00
Kesto: 1 päivä
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
Live-webinaari Helsinki 00000

Toimitko julkisten hankintojen, kilpailutuksen ja hankintojen toteutuksen parissa? Haluaisitko vahvistaa julkisiin hankintoihin liittyvää osaamistasi?

 

Tässä koulutuksessa saat kattavan kokonaiskuvan julkisiin hankintoihin liittyvistä prosesseista ja hyödyllisiä vinkkejä niin hankintayksikön kuin tarjoavan yrityksen näkökulmasta. Koulutuksessa keskitymme tarkastelemaan lääkehankintoja.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu lääkehankintojen parissa työskenteleville ja muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksesta on hyötyä esimerkiksi lääkeyritysten sairaalakaupan vastuuhenkilöille, sairaala-apteekkareille ja -proviisoreille, lääketukkujen asiantuntijoille sekä lääkehankinnoista julkisella sektorilla vastaaville.

Koulutuksen sisältö

 

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita: 

 

  • Julkisten hankintojen pääperiaatteet, hankintalaki ja sääntely
  • Hankintaprosessin eri vaiheet ja lääkehankintoihin liittyvät erityishuomiot
  • Ympäristöasioiden huomioiminen julkisissa hankinnoissa
  • Tarjouspyyntöjen ja tarjousten laatiminen
  • Tarjouspyyntöjen vertailu- ja kelpoisuusperusteet
  • Hankintasopimukset
  • Hankintaprosessin suuntauksia

 

Ohjelma ja puhujat ilmoitetaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat vaikuttaa koulutuksen sisältöön, voit välittää aihetoiveesi tapahtuman yhteyshenkilölle.

Toteutus


Koulutus järjestetään keskiviikkona 19.5.2021 kello 9-16.

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Hinta ja ilmoittautuminen


Yksittäiset ilmoittautumiset:


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+alv) viimeistään 14.4.2021. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+alv).


Ryhmäilmoittautumiset:


Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ20
Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ25
Rajaton käyttöoikeus koko organisaation käyttöön: pyydä tarjous koulutus@laaketietokeskus.fi


Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kentässä.

 

Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.