Aika ja paikka

To 11.05.2023 kello 08:30-15:40
Kesto: 1 päivä
Koulutustapahtuma, 00100, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)

Olisiko teitä osallistumassa useita?

Pyydä ryhmätarjous sales@laaketietokeskus.fi

Koulutustapahtuma Helsinki 00100

Vuosittainen itsehoitoseminaari on täällä taas vuonna 2023! Mitä ajankohtaista tapahtuu itsehoitovalmisteiden rintamalla? Millaisia trendejä itsehoitovalmisteissa on nähtävissä ja millainen on itsehoidon tulevaisuus? Tule päivittämään osaamistasi ajankohtaisista asioista, tapaamaan kollegoita ja verkostoitumaan!


Lääketietokeskuksen toivottu ja kiitetty Itsehoitoseminaari tuo yhteen kaikki itsehoitovalmisteiden parissa työskentelevät. Tapahtumassa yhdistyy perinteisesti viranomaisten puheenvuorot, eettinen lääkemarkkinointi ja osallistujien toivomat ajankohtaiset aiheet.
 

Kohderyhmä

 

  • Lääkealan markkinoinnin, myynnin, myyntilupien ja lääkeinformaation parissa toimivat
  • Apteekin henkilöstö
  • Lääkärit ja hoitajat sekä muut itsehoidon parissa toimivat

 

Ohjelma

 

Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

Toteutus

 

Koulutus toteutetaan vuoden 2022 osallistujapalautteen perusteella lähitapahtumana tai webinaarina. Itsehoitoseminaarin alustava ajankohta on 11.5.2023.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 16.3.2023. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).


Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@laaketietokeskus.fi