Aika ja paikka

Ke 16.02.2022 kello 09:00-11:30
Kesto: 1 päivä
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

190.00€
(+ alv)
Live-webinaari Helsinki 00000

Monelle organisaatiolle hybridimalli on uusi tilanne. Millaisia haasteita etä- ja hybridityö tuo esimiestyöhön ja johtamiseen? Mitä koeteltuja ratkaisuja niihin on? Miten työn monipaikkaisuus vaikuttaa työyhteisön vuorovaikutukseen, yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen?

 

Tule oppimaan uudenlaisia käytäntöjä ja toimintatapoja, joilla valmennat ja motivoit myös etänä, edistät työntekijöiden sitoutumista ja työn mielekkyyttä sekä varmistat organisaation tuottavuutta. Johdatpa sitten projekteja, tiimejä tai muita porukoita.

 

Tässä ajankohtaisessa webinaarissa käsittelemme hajautetun etätyön johtamista käytännönläheisesti. Keskitymme ydinasiaan: ihmisten johtamiseen hybridi- ja etätyössä.

 

Webinaarin vetäjä Ulla Vilkman (Timanttia Consulting) on Suomen kokeneimpia etäjohtamisen ja monipaikkaisen työn valmentajia.

Kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu lääkealan, terveydenhuollon ja sosiaalialan johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä toimiville, jotka johtavat projekteja, tiimejä ja ihmisiä hajautetuissa ja monipaikkaisissa organisaatioissa entistä enemmän etänä.

Koulutuksessa opit

 

  • Miten työ on muuttunut ja muuttuu digitalisoitumisen myötä etätyöksi, hybridityöksi ja monipaikkaiseksi työksi.
  • Miten kehität yhteistyön keinoja ja parannat vuorovaikutusta hybridi- ja etätyössä
  • Miten rakennat luottamusta
  • Miten vahvistat tavoitteellisuutta ja tuet toimeenpanoa 
  • Miten innostat ja kannustat kiireessä ja etäältä
  • Miten ylläpidät yhteenkuuluvuutta ja sitoutat

Ajankohta ja toteutus


Osallistu live-webinaariin keskiviikkona 16.2.2022 klo 9.00-11.30. Voit myös katsoa live-webinaarista tehdyn tallenteen 1 kk ajan.

(Huom. aiemmin ilmoitettu ajankohta 2.12.21 > 16.2.22.)  

Ohjelma

 

9.00  Tervetuloa oppimaan!

 

Milla Kajanne, koulutuspäällikkö, Lääketietokeskus

Webinaarin valmentaja Ulla Vilkman, Timanttia Consulting Oy


Johdanto
• Etätyö, hybridityö, monipaikkainen työ
• Miten työ muuttuu? Etätyöstä hybridimalliin

 

Asioiden johtamisesta ihmisten johtamiseen hybridissä ja etänä
• Luottamuksen rakentaminen ja innostuksen välittäminen
• Yhteinen suunta ja tavoitteellisuuden vahvistaminen
• Toimeenpanon tukeminen ja kannustamisen keinot


Yhteistyö, vuorovaikutus ja osallisuus
• Työn sujumiseen liittyvät toimintatavat ja käytännöt
• Viestintätyylit ja yhteistyön keinot
• Yhteenkuuluvuuden ylläpitäminen ja keinot hybridimallissa

 

11.30 Webinaari päättyy 

 

Webinaari sisältää tutkitusta tiedosta, teoriasta ja kertyneestä kokemuksesta koostuvia alustuksia sekä osallistujia aktivoivia menetelmiä. Pääset myös esittämään omia kokemuksiasi sekä kysymään hybridijohtamisessa askarruttavista asioista. 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Webinaarin hinta on 190 € (+ alv) / henkilö. Tai ota koko organisaatiosi pomoporukka oppimaan kustannustehokkaaseen hintaan! Pyydä tarjous ryhmä- tai rajattomasta osallistumisesta: koulutus@laaketietokeskus.fi

 

 

Valmentaja

 

Ulla Vilkman

 

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja monipaikkaisen työn asiantuntija sekä tietokirjailija. Ulla on valmentanut vuodesta 2015 johtoryhmiä, esihenkilöitä, tiimejä ja yksilöitä etäjohtamisesta, etätyöstä ja monipaikkaisesta työstä. Vuosien aikana kertynyttä tietotaitoa hyödynnetään nyt asiakkaiden kanssa toimivien etä- ja monipaikkatyön linjausten rakentamisessa, hybridityön pelisääntöjen luomiseen sekä hybridityön johtamisen tukemiseen. 

 

Ulla toimii myös toimitusjohtajana Timanttia Consultingissa, joka auttaa asiakkaita tunnistamaan monipaikkaisuuden liiketoimintahyödyt sekä tavoittelemaan kilpailuetua niiden avulla.