Aika ja paikka

web-course

Hinta

190.00€
(+ alv)

Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista

 

GCP-verkkotestin tavoitteena on muodostaa testattaville laaja-alainen käsitys GCP-vaatimuksista. Testin ennakkomateriaaleissa tutustutaan mm. lääketutkimusta sääteleviin määräyksiin ja lakeihin, kliinisen tutkimuksen terminologiaan ja eri toimijoiden vastuisiin. Verkkotesti on englanninkielinen ja sillä on myös kansainvälinen TransCelerate-tunnustus.

Tähän mennessä testin on suorittanut jo yli 4000 kliinisen lääketutkimuksen ammattilaista lääketeollisuudessa ja terveydenhuollossa. Verkkotesti on päivitetty kesäkuussa 2017 vastaamaan uusimpia kliinisiin lääketutkimuksiin liittyviä vaatimuksia.


Lääketietokeskuksen GCP-verkkotesti on saanut 1.9.2015 alkaen kansainvälisen TransCelerate-tunnustuksen. Verkkotesti täyttää ICH GCP E6 (R2) -koulutuksen kriteerit ja vastaa TransCelerate BioPharman jäsenyritysten lääketutkimusten osaamisvaatimuksia.

Testin sisältö ja suorittaminen

 

  • Terminologia tutuksi
  • Eri toimijoiden työtehtävät, vastuut ja velvollisuudet
  • Soveltavia esimerkkejä hyvistä ja tehokkaista työtavoista
  • Lääketutkimusta säätelevät määräykset ja lait


Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka ovat voimassa 40 päivää ilmoittautumispäivästä (mahdollisesta lisäajasta laskutamme 50 e + alv/viikko). Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet PharmAcademia.com-palveluun kirjautumiseen. Ennen suorittamista on tärkeää tutustua verkko-oppimisympäristössä oleviin lähdemateriaaleihin.

Testi on englanninkielinen ja koostuu 38 monivalintakysymyksestä, joihin vastaaminen vie yhteensä noin 1–2 tuntia. GCP-testin läpäisyraja on 80 % maksimipistemäärästä. Testin hyväksytysti suorittaneet voivat tulostaa tai tallentaa itselleen englanninkielisen todistuksen.


Lääketietokeskus pitää rekisteriä testin suorittaneista. Suoritukset ovat voimassa siihen asti kun ICH GCP -ohjetta päivitetään seuraavan kerran tai enintään kolme vuotta. Testiä on päivitetty viimeksi 8.6.2017 (versio 5.0).

Tilaukset

 

Tilaa testi oikealla olevasta ilmoittautumislinkistä.
 

Ryhmätilauksista saat meiltä lisätietoa sähköpostitse: koulutus@laaketietokeskus.fi

Hintaan sisältyy

 

  • 40 päivää testin suoritusaikaa ilmoittautumispäivästä
    • mahdollisesta lisäajasta veloitamme kultakin alkavalta viikolta 50 e (+ alv)
  • ohjeistus ja aineisto sähköisessä muodossa
  • yksi uusintamahdollisuus
  • tulostettava todistus testin suorittamisesta