Aika ja paikka

web-course

Hinta

150.00€
(+ alv)

Tarvitsetko tiiviin perehdytys- tai kertauspaketin eettisestä lääkemarkkinoinnista? Perehdy lääkemarkkinointia sääteleviin ohjeisiin ja toimintatapoihin 45 minuutissa!

Webinaarin kohderyhmä


Koulutus on suunnattu erityisesti uusille lääkemarkkinoinnin, -myynnin ja terveysviestinnän parissa toimiville lääkeyritysten sekä viestintä- ja mainostoimistojen edustajille.

Kouluttaja


Webinaarin kouluttajana toimii aiheeseen erikoistunut erityisasiantuntija, lakimies Jaakko Laurila Lääketeollisuus ry:stä. 

Sisältö

 

  • Lääkemarkkinoinnin valvonta
  • Lääketeollisuuden Eettisten ohjeiden yleiset periaatteet
  • Valvontajärjestelmä
  • Tiedottaminen vs markkinointi
  • Markkinointi terveydenhuoltohenkilöstölle
  • Markkinointi ja terveystiedotus kuluttajille
  • Huomioitavaa digimarkkinoinnissa ja somessa

Toteutus


Webinaari on kuvattu 30.1.2020. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Testaa osaamisesi suositulla verkkotestillä!


Lääkemarkkinoinnin Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen monivalintatesti, jonka avulla testaat eettisen lääkemarkkinoinnin osaamisesi. Verkkotestin tarkempaan sisältöön voit tutustua tästä.


Kun tilaat webinaarin lisäksi verkkotestin, saat ne edulliseen yhteishintaan 318 € + alv (norm. 360 € + alv). Etu koskee saman henkilön tilausta eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin imoittautumislinkistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet webinaariin. Jos tilaat lisäksi verkkotestin, ilmoittauduthan siihen erikseen: 
https://www.laaketietokeskus.fi/training/eettisten-ohjeiden-verkkotesti-koko-paketti. Mainitse etuhinnasta ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä. 


Sisältö on katsottavissa yhden kuukauden ajan vahvistusviestin vastaanottamisesta.