Aika ja paikka

Ti 24.09.2019 kello 11:30-16:00
Kesto: 1 päivä
Leonardo da Vinci -auditorio, Itämerenkatu 11–13, 00180, Helsinki

Hinta

394.00€
(+ alv)

Etuhinta 295 euroa (+ alv), kun ilmoittaudut viimeistään 13.8.2019. Tämän jälkeen hinta on 394 euroa (+ alv). Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän kahvitarjoilut.

Webinaarin hinta on 275 € + alv.

Leonardo da Vinci -auditorio, Itämerenkatu 11–13 Helsinki 00180

Seminaari on osa Ajankohtaista lääkemarkkinoinnista 2019 -seminaarisarjaa ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen näkökulman lääkemarkkinoinnin ja -myynnin kehittämiseksi. Teemoja käsitellään monipuolisesti lääkeyrityksen ja apteekin näkökulmista.

Tässä seminaarissa 

  • kuulet digitalisaation kehityksen suuntaviivoista alan eturivin asiantuntijoilta
  • opit käytännön esimerkkien kautta, miten digitalisaatiolla edistetään potilaan hoitoa ja tuotetaan terveyttä
  • kehität lääkemarkkinoinnin ja -myynnin taitojasi – ja yhdistät ne osaksi onnistuneen markkinoinnin toteutusta ja tuloksellista myyntityötä
  • ymmärrät hypetyksen keskellä myös alan rajoitteet ja osaat toimia niiden puitteissa
  • saat uusia ideoita ja näkökulmia työhösi innovatiivisten case-esimerkkien kautta.

 

Tutustu seminaarisarjan muihin päiviin
 

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu erityisesti lääkeyritysten ja apteekkien edustajille, jotka toteuttavat lääkemyyntiä, -markkinointia ja tuoteinformaatiota. Osallistumaan ovat tervetulleita myös terveys- ja lääkeviestintää toteuttavat markkinointi- ja viestintätoimistojen edustajat.

 

Toteutus

Seminaari pidetään klo 12–16. Ilmoittautuminen alkaa klo 11.30. Seminaariin on mahdollisuus osallistua nyt myös etäyhteydellä, webinaarina. Webinaaritallenne on katsottavissa seminaaripäivän jälkeen kuukauden ajan. Ohjelma julkaistaan sen vahvistuttua.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 10.9.2019 verkkosivujen ilmoittautumislinkistä, sähköpostitse koulutus@laaketietokeskus.fi tai puhelimitse (09) 6150 4973. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos osallistut webinaariin, ilmoitathan siitä erikseen Lisätietoja-kentässä.

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.