Aika ja paikka

web-course

Hinta

150.00€
(+ alv)

Miten biosimilaareja kehitetään ja miten ne eroavat alkuperäisistä biologisista lääkkeistä? Miten biosimilaarien turvallisuus varmistetaan? Miten terveydenhuollon ammattilainen tunnistaa biosimilaarin lääkeinformaation lähteistä?


Selkeä, napakka ja potilastapauksiin perustuva verkkokoulutus antaa perustiedot biosimilaarien eroista ja samankaltaisuuksista biologisiin alkuperäislääkkeisiin nähden sekä niiden käyttöön liittyvistä erityishuomioista. Koulutus sisältää perustiedot myös biologisista lääkkeistä yleisesti.

Verkkokoulutuksen kohderyhmä


Verkkokoulutus sopii erityisesti lääkäreille, farmasisteille sekä lääketeollisuuden eri asiantuntijoille, joiden toimenkuvaan liittyvät biologiset lääkkeet ja biosimilaarit.

Verkkokoulutuksen sisältö


Verkkokoulutus koostuu neljästä osuudesta:

 

1. Yleistä biologisista lääkkeistä
2. Yleistä biosimilaareista
3. Biosimilaarit käytännössä
4. Lopputesti


Verkkokoulutus sisältää potilastapauksiin perustuvia välitestejä ja lopputestin. Suorittamiseen kuluu arviolta 30-45 minuuttia.

 

Biosimilaarit


Sisällön asiantuntijat


Sisällön asiantuntijoina ovat toimineet Lääketietokeskuksen tietopalveluproviisori Hanna Järvinen ja kehitysproviisori, FT Elli Leppä. Koulutusta on lisäksi arvioinut LKT, dos. Pekka Kurki.

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu verkkokoulutukseen ilmoittautumislinkistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet verkkokoulutukseen.


Verkkokoulutuksen voit suorittaa kuukauden sisällä vahvistusviestin vastaanottamisesta.