Tapahtumat ja koulutukset apteekeille

Tervetuloa laadukkaan apteekeille suunnatun koulutuksen äärelle!

Apteekkien tapahtumat ja koulutukset

Jatkuva osaamisen kehittäminen on välttämätöntä nopeasti muuttavassa maailmassa. Lääketietokeskus tarjoaa lääketeollisuuden, terveydenhuollon ja apteekkialan ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat koulutukset yli 40 vuoden ammattitaidolla. 

TAPAHTUMISSAMME kohtaavat sadat ammattilaiset sekä eturivin puhujakaarti - hyödynnä verkostoitumismahdollisuus paikan päällä, ja tule kuulemaan uusin tieto!

KOULUTUKSIEMME avulla päivität osaamisesi helposti ajan tasalle silloin, kuin itse haluat. Koulutuksiamme järjestetään ajasta ja paikasta riippumattomina verkkokoulutuksina, mutta myös live-webinaareina, jolloin tallenne on useimmiten osallistujan katsottavissa myös jälkikäteen. Kouluttaudu haluamasi ajankohtana alan parhaimpien kouluttajien johdolla! Sairaala-apteekissa työskentelevä - selaa oppimismahdollisuuksia sote-koulutusten alta. 

Tutustu alta ja tule mukaan kouluttautumaan ja verkostoitumaan!

Ps. Lue lisää apteekkien kustannustehokkaasta koulutuspaketista tästä.

Uudet lääkeaineet tutuiksi

KOULUTUS │ Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja

Tarvitsetko työssäsi tietoa uusista lääkeaineista? Mitä uusia lääkeaineita on tullut markkinoille, ja mitä niiden käytössä tulee huomioida?

Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja koostuu kymmenestä tunnin mittaisesta webinaarista. Jokainen yksittäinen webinaari on tehokas tietopaketti, jonka avulla pureudut teeman mukaisiin uusin lääkeaineisiin helposti ja nopeasti.

Tutustu koko koulutuspakettiin tästä tai valitse alta yksittäinen webinaari.

Pharmacademia Apteekki

Pharmacademia Apteekki -verkkokoulutuspalvelu tarjoaa avoapteekin henkilöstölle joustavan ja tehokkaan tavan huolehtia osaamisen kehittämisestä silloin, kun se kiireiseen työarkeen sopii.

Lue lisää tästä!

Useampi osallistuja? 

Pyydä meiltä kustannustehokas ryhmätarjous tai rajaton käyttöoikeus koko organisaatiolle.

Lähetä meille sähköpostia.

viiden tähden apteekki uutiskirje

Tilaa veloitukseton VIIDEN TÄHDEN APTEEKKI -uutiskirje, ja saat ajankohtaista tietoa apteekkitoiminnan kehittämisestä tiedolla johtamisen, lääketiedon hyödyntämisen ja oman osaamisen kehittämisen avulla. Uutiskirje ilmestyy max. 1krt/kk ja voit perua sen milloin haluat. 

Tilaa uutiskirje tästä!