Aika ja paikka

To 04.06.2020 09:00 - Su 18.10.2020 12:00
Kesto: 137 päivää
WEBINAARI, 00000, Helsinki

Hinta

345.00€
(+ alv)

Skype-koulutus, f2f-tapaaminen vai closed access? Mistä rakentuu onnistunut asiakaskokemus terveydenhuollossa? Poimi webinaarista parhaat vinkit digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen ja päivitä tietosi siitä, millaiset ovat lääkäreiden lääkeinformaation ja tuotekoulutusten tarpeet.

Kohderyhmä


Webinaari on tarkoitettu erityisesti markkinoinnin ja myynnin parissa toimiville lääkeyritysten edustajille. Webinaari sopii myös markkinointi- ja viestintätoimistojen edustajille, jotka toteuttavat terveys- ja lääkeviestintää.

Toteutus


Webinaarin sisältö on kuvattu 4.6.2020 ja sisältö on katsottavissa tallenteena kuukauden ajan tilauksesta. Webinaarin kesto on 2,5 tuntia.

Sisältö


Moderaattori: Päivi Asikainen, Growth Director, Farmania Oy


Webinaari sisältää viisi kiinnostavaa puheenvuoroa:


1) Kari Korkiakoski, kirjailija, toimitusjohtaja, osakas, Futurelab Finland

Kari avaa asiakaskokemuksen kolme tärkeää näkökulmaa: miten digiajan asiakaskokemuksella kasvatetaan kilpailuetua, kehitetään liiketoimintaa ja saadaan tunteet näkymään? Tiesitkö, että myyntityössä 2/3 on tunnetta?


2) Anne Palin, Therapeutic Area Lead, Amgen AB

Anne on pitkän linjan lääkemarkkinoinnin ja asiakaskokemuksen ammattilainen. Anne tuo konkretiaa ja pohdintaa siitä, miten lääkemarkkinoinnilla luodaan onnistunut asiakaskokemus terveydenhuollossa.


3) Jaakko Laurila, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry

Jaakko huolehtii, että eettisen lääkemarkkinoinnin osaaminen on hallussa tapahtui se f2f tai digitaalisesti. Jaakko kertoo miten toteutat eettisesti tuotekoulutukset, -esittelyt ja kongressit etäyhteydellä.


4) Wille Komulainen, LL, CEO, Medical director, Panacea & 5) Mikko Polvi, Head of Analytics, Lääketietokeskus Oy

Kahdessa viimeisessä puheenvuorossa päästään lääketiedon ytimeen! LL Wille Komulainen avaa näkökulmia mitä lääkemarkkinoinnin uusi aikakausi tarkoittaa ja jakaa kokemuksia lääkäreiden digikäyttäytymisestä sekä minkälainen lääkemarkkinoinnin sisältö resonoi tai vastaavasti ei.


Mikko Polvi avaa lääkärikyselyn tuloksia lääkäreiden lääkeinformaation ja tuotekoulutusten tämänhetkisistä tarpeista. Saavatko lääkärit riittävästi tietoa esimerkiksi uusista lääkkeistä tai korvattavuuksista? Mitä kanavia pitkin lääkärit toivovat tietoa lääkkeistä? Tämä selviää webinaarissa!

Toteutus


Webinaari on kuvattu 4.6.2020 ja sen kesto on 2,5 tuntia. Webinaari on saatavilla asiakkaiden toiveesta pitempään, 31.10.2020 asti. Sisältö on katsottavissa kuukauden ajan tilauksesta.

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu webinaariin imoittautumislinkistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet webinaariin.


Sisältö on katsottavissa yhden kuukauden ajan vahvistusviestin vastaanottamisesta.