Aika ja paikka

Ti 26.03.2019 kello 11:30-16:00
Kesto: 1 päivä
Leonardo da Vinci -auditorio, Itämerenkatu 11–13, 00180, Helsinki

Hinta

1182.00€
(+ alv)

Koko seminaarisarja:

Etuhinta 885 € + alv, kun ilmoittaudut viimeistään 12.2.2019. Tämän jälkeen hinta on 1182 € + alv.

Huom.! Seminaarisarjan paikat eivät ole henkilösidonnaisia.

Yksittäinen seminaaripäivä:

Lähipäivän etuhinta on 295 € + alv, kun ilmoittaudut viimeistään kuusi viikkoa ennen seminaaripäivää. Tämän jälkeen hinta on 394 € + alv.

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän tarjoilut.

Webinaarin hinta on 275 € + alv. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä, jos osallistut webinaariin.

Leonardo da Vinci -auditorio, Itämerenkatu 11–13 Helsinki 00180

Seminaarisarja tarjoaa kokonaisvaltaisen näkökulman lääkemarkkinoinnin ja -myynnin kehittämiseksi. Kolme tehokasta iltapäivää ovat täynnä huipputasoisia puheenvuoroja, ajankohtaisuutta, käytännönläheisyyttä, uusia visioita ja merkittäviä kohtaamisia. Teemoja käsitellään monipuolisesti lääkeyrityksen ja apteekin näkökulmista.

Miksi osallistua?

  • Saat ajankohtaisen katsauksen lääkemarkkinointiin ja -myyntiin.
  • Kehität lääkemarkkinoinnin ja -myynnin taitojasi – ja yhdistät ne osaksi onnistuneen markkinoinnin toteutusta ja tuloksellista myyntityötä.
  • Vahvistat osaamistasi eettisen lääkemarkkinoinnin asiantuntijana.
  • Saat uusia ideoita ja työkaluja tukemaan organisaatiosi lääkemarkkinointia ja -myyntiä sekä lääkeinformaation tehokasta toteutusta.

Kohderyhmä

Seminaarit on tarkoitettu erityisesti lääkeyritysten ja apteekkien edustajille, jotka toteuttavat organisaatiossa lääkemyyntiä, -markkinointia ja tuoteinformaatiota. Osallistumaan ovat tervetulleita myös terveys- ja lääkeviestintää toteuttavat markkinointi- ja viestintätoimistojen edustajat.

 

Toteutus ja teemat

Organisaatio voi ostaa paikkoja koko seminaarisarjaan tai yksittäiseen seminaaripäivään. Seminaaripaikat eivät ole henkilösidonnaisia. Sarja koostuu kolmesta puolen päivän (klo 12–16) kokonaisuudesta:

 

1. Lääkemarkkinointi muuttuvassa toimintaympäristössä 26.3.2019. Aiheina mm. ajankohtaista viranomaisvalvonnasta, eettisyys digimarkkinoinnissa ja somessa sekä GDPR:n vaikutukset – kokemuksia ja hyviä käytäntöjä.

 

2. Digitalisaatio ja tekoäly lääkemarkkinoinnissa 24.9.2019

 

3. Tiedolla johtaminen ja data-analytiikka lääkemyynnissä 26.11.2019

 

Voit vaikuttaa sisältöön jättämällä aihe- tai puhujaehdotuksesi vuoden 2018 loppuun mennessä osoitteeseen koulutus@laaketietokeskus.fi. Ohjelmat ja puhujat julkaistaan niiden vahvistuttua.

 

UUTTA! Asiakkaiden toiveesta seminaareihin on mahdollisuus osallistua nyt myös etäyhteydellä, webinaarina. Webinaaritallenne on katsottavissa seminaaripäivän jälkeen kuukauden ajan.

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua koko seminaarisarjaan viimeistään 12.3.2019 tai yksittäiseen seminaaripäivään kaksi viikkoa ennen seminaaria verkkosivujen ilmoittautumislinkistä, sähköpostitse koulutus@laaketietokeskus.fi tai puhelimitse (09) 6150 4973. Seminaaripaikat eivät ole henkilösidonnaisia. Vahvistathan osallistujatiedot kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kutakin seminaaripäivää.

 

Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.