Aika ja paikka

Lokakuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

295.00€
(+ alv)
Live-webinaari Helsinki 00000

Työskenteletkö eläinlääkkeiden parissa? Tunnetko jo uuden eläinlääkeasetuksen tuomat muutokset ja vaatimukset? Onko sinulla tarve syventää eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan liittyvää osaamistasi?


Tässä koulutuksessa kehität monipuolisesti eläinlääkkeisiin liittyvää osaamistasi. Kuulet viimeisimmät tiedot eläinlääkeasetuksesta ja perehdyt eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan liittyviin ajankohtaisiin näkökulmiin. Lisäksi kuulet apteekin kokemuksia ja havaintoja eläinlääkkeiden lääkeinformaatiosta.

Koulutuksen kohderyhmä

 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti eläinlääkkeiden rekisteröinnistä, lääkeinformaatiosta ja lääketurvasta vastaaville. Koulutukseen voivat osallistua myös muut eläinlääkkeiden parissa toimivat asiantuntijat.

Koulutuksessa opit

 

  • Mitä uudesta eläinlääkeasetuksesta täytyy tietää juuri nyt
  • Mitä eläinlääkkeiden rekisteröimisessä ja lääketurvassa tulee huomioida
  • Millaisia haastavia neuvontatilanteita ja havaintoja apteekit ovat kohdanneet eläinlääkeinformaatioon liittyen
  • Millaista tukea apteekit tarvitsevat onnistuakseen eläinlääkeinformaation välittämisessä
     

Ohjelma ja puhujat ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Toteutus


Koulutus järjestetään syksyllä 2021 - tarkempi ajankohta vahvistetaan mahdollisimman pian.

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) viimeistään neljä viikkoa ennen koulutusta. Sen jälkeen normaalihinta on 395 € (+ alv).

 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.


Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.