Aika ja paikka

To 03.06.2021 kello 09:00-12:00
Kesto: 1 päivä
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

295.00€
(+ alv)
Live-webinaari Helsinki 00000

Tarvitsetko työssäsi tietoa eläinlääkkeistä? Aamupäivän webinaarissa parannat monipuolisesti eläinlääkkeiden osaamistasi. Kuulet viimeisimmät tiedot eläinlääkeasetuksesta ja perehdyt eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan liittyviin ajankohtaisiin näkökulmiin. Lisäksi kuulet apteekin kokemuksia ja havaintoja eläinlääkkeiden lääkeinformaatiosta.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu erityisesti eläinlääkkeiden rekisteröinnistä, lääkeinformaatiosta ja lääketurvasta vastaaville. Koulutukseen voivat osallistua myös muut eläinlääkkeiden parissa toimivat asiantuntijat.

Koulutuksen sisältö

 

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

 

  • Eläinlääkeasetus – missä mennään? 
  • Ajankohtaiset näkökulmat eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan
  • Apteekin eläinlääkeinformaatio – haastavat neuvontatilanteet ja ajankohtaiset havainnot

 

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat vaikuttaa koulutuksen sisältöön, voit välittää aihetoiveesi tapahtuman yhteyshenkilölle.

Toteutus


Koulutus järjestetään torstaina 3.6.2021 kello 9-12. 

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) viimeistään 29.4.2021. Sen jälkeen normaalihinta on 395 € (+ alv).

 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.


Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.