Aika ja paikka

Syyskuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

295.00€
(+ alv)

Mihin sairauksiin biologisia lääkkeitä ja biosimilaareja käytetään? Millainen on niiden osuus Suomen lääkemarkkinassa tällä hetkellä – entä tulevaisuudessa? Koulutuksessa syvennät monipuolisesti biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien osaamistasi. Kuulet biologisten lääkkeiden markkinan nykytilasta, mutta saat katsauksen myös niiden tulevaisuuteen.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu lääkeyritysten eri asiantuntijaryhmille, sairaala-apteekkareille ja muulle apteekkihenkilökunnalle, biologisten lääkkeiden kanssa tekemisissä oleville lääkäreille, hoitajille, viranomaisille, potilasjärjestöjen edustajille sekä muille biologisten lääkkeiden kanssa työskenteleville tai niistä kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

 

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 

  • Biosimilaarit Suomen lääkemarkkinassa nyt ja tulevaisuudessa
  • Missä sairauksissa biologisia lääkkeitä käytetään?
  • Kustannusvaikuttavuus biosimilaarihoidossa
  • Näkemyksiä biosimilaareista eri asiantuntijoiden näkökulmista
  • Ajankohtaista biologisista lääkkeistä

 

Ohjelma ja puhujat ilmoitetaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat vaikuttaa koulutuksen sisältöön, voit välittää aihetoiveesi tapahtuman yhteyshenkilölle.

Toteutus


Koulutus järjestetään syyskuussa. Tarkempi ajankohta ja ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.
 

Hinta ja ilmoittautuminen


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) viimeistään neljä viikkoa ennen koulutusta. Sen jälkeen normaalihinta on 395 € (+ alv).


Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.


Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.