Aika ja paikka

Ke 02.06.2021 kello 09:00-12:00
Kesto: 1 päivä
Live-webinaari, 00000, Helsinki

Hinta

295.00€
(+ alv)

Mihin sairauksiin biologisia lääkkeitä ja biosimilaareja käytetään? Millainen on niiden osuus Suomen lääkemarkkinassa tällä hetkellä – entä tulevaisuudessa? Koulutuksessa syvennät monipuolisesti biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien osaamistasi. Kuulet biologisten lääkkeiden markkinan nykytilasta, mutta saat katsauksen myös niiden tulevaisuuteen.

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu lääkeyritysten eri asiantuntijaryhmille, sairaala-apteekkareille ja muulle apteekkihenkilökunnalle, biologisten lääkkeiden kanssa tekemisissä oleville lääkäreille, hoitajille, viranomaisille, potilasjärjestöjen edustajille sekä muille biologisten lääkkeiden kanssa työskenteleville tai niistä kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

 

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 

  • Biosimilaarit Suomen lääkemarkkinassa nyt ja tulevaisuudessa
  • Missä sairauksissa biologisia lääkkeitä käytetään?
  • Kustannusvaikuttavuus biosimilaarihoidossa
  • Näkemyksiä biosimilaareista eri asiantuntijoiden näkökulmista
  • Ajankohtaista biologisista lääkkeistä

 

Ohjelma ja puhujat ilmoitetaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat vaikuttaa koulutuksen sisältöön, voit välittää aihetoiveesi tapahtuman yhteyshenkilölle.

Toteutus


Koulutus järjestetään ke 2.6. klo 9.00–12.00. 

 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.
 

Hinta ja ilmoittautuminen


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) viimeistään 5.5.2021. Sen jälkeen normaalihinta on 395 € (+ alv).

 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: koulutus@laaketietokeskus.fi.


Koulutuksen virallinen ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Otamme sen jälkeen vastaan myös viime hetken ilmoittautumisia verkkosivujen kautta. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia.