Lääketietokeskus Koulutus Aiemmat koulutukset

Aiemmat koulutukset

Ajankohta Koulutus
27.4.2017

CRA:n ja tutkimuspäällikön koulutuspäivä

Haluatko päivittää CRA:n tai tutkimuspäällikön osaamistasi? Varmista ja vahvista ammattillista osaamistasi ja kilpailukykyäsi toivotussa koulutuksessa!

6.4.2017

Ajankohtaista lääkealan immateriaalioikeuksista

Aamupäiväseminaarissa perehdyt tämän hetken ajankohtaisimpiin IPR-asioihin, kuten EU:n uuteen yhtenäispatenttijärjestelmään ja Brexitin vaikutuksiin sekä liikesalaisuuksien suojaa koskevaan direktiiviin lääkealan näkökulmasta.

4.4.2017

Perehdytys myyntilupa-asioihin

Koulutuksen tavoitteena on mm. perehdyttää osallistujia lääkealaa ohjaavaan lainsäädäntöön EU:ssa, eri myyntilupamenettelyihin sekä myyntilupahakemuksen rakenteeseen ja täyttämiseen.

28.3.2017

Lääketieteellisen informaation hyödyntäminen eri kanavissa

Käytännönläheisessä koulutuksessa opit hyödyntämään lääketieteellistä informaatiota eri kanavissa sekä saat työkaluja markkinoinnillisen viestin suunnitteluun säilyttäen sisällön luotettavuuden.

16.2.2017

Lääkkeen Market Access

Tunnetko tuotteesi elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.

2.2.2017

Lääkkeiden hyvät tuotantotavat

Monipuolisesta annistaan kiitetty koulutus tarjoaa mielenkiintoisen perehdytyksen GMP-asioihin lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Päivän aikana kuulet paljon käytännön esimerkkejä ja saat hyviä vinkkejä työsi kehittämiseen. Koulutus sopii erinomaisesti myös kertaus- ja päivityspaketiksi aihetta jo tunteville.

29.11.2016

Johdanto farmakokinetiikkaan ja -dynamiikkaan

Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla.

24.11.2016

Geneeriset valmisteet ja biosimilaarit tässä ja nyt

Seminaarissa saat ajankohtaisen ja kattavan tietopaketin geneeristen valmisteiden ja biosimilaarien tuotekehityksestä markkinoille saakka. 

23.11.2016

Eettisen lääkemarkkinoinnin ABC

Koulutuksessa saat tiiviin perehdytyspaketin eettisen lääkemarkkinoinnin ohjeista ja toimintatavoista sekä opit soveltamaan Lääketeollisuuden Eettisiä ohjeita työssäsi eri käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksessa kuulet myös, mitä ajankohtaista tapahtuu eettisen lääkemarkkinoinnin saralla.

9.11.2016

Hilan asiointipalvelu ja muutokset lääkekorvattavuusasioissa

Toivotun koulutuksen aiheina ovat mm. ajankohtaiset asiat sähköisestä asioinnista, hakemusohjeista ja sairausvakuutuslain tulevista muutoksista.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje