Lääketietokeskus Koulutus Aiemmat koulutukset

Aiemmat koulutukset

Ajankohta Koulutus
16.2.2017

Lääkkeen Market Access

Tunnetko tuotteesi elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.

2.2.2017

Lääkkeiden hyvät tuotantotavat

Monipuolisesta annistaan kiitetty koulutus tarjoaa mielenkiintoisen perehdytyksen GMP-asioihin lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Päivän aikana kuulet paljon käytännön esimerkkejä ja saat hyviä vinkkejä työsi kehittämiseen. Koulutus sopii erinomaisesti myös kertaus- ja päivityspaketiksi aihetta jo tunteville.

29.11.2016

Johdanto farmakokinetiikkaan ja -dynamiikkaan

Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla.

24.11.2016

Geneeriset valmisteet ja biosimilaarit tässä ja nyt

Seminaarissa saat ajankohtaisen ja kattavan tietopaketin geneeristen valmisteiden ja biosimilaarien tuotekehityksestä markkinoille saakka. 

23.11.2016

Eettisen lääkemarkkinoinnin ABC

Koulutuksessa saat tiiviin perehdytyspaketin eettisen lääkemarkkinoinnin ohjeista ja toimintatavoista sekä opit soveltamaan Lääketeollisuuden Eettisiä ohjeita työssäsi eri käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksessa kuulet myös, mitä ajankohtaista tapahtuu eettisen lääkemarkkinoinnin saralla.

9.11.2016

Hilan asiointipalvelu ja muutokset lääkekorvattavuusasioissa

Toivotun koulutuksen aiheina ovat mm. ajankohtaiset asiat sähköisestä asioinnista, hakemusohjeista ja sairausvakuutuslain tulevista muutoksista.

8.11.2016

Ajankohtaista lääkinnällisistä laitteista

Toivotussa koulutuksessa kuulet ajankohtaisimpia asioita viranomaisilta, perehdyt lääkinnällisen laitteen turvallisuuteen liittyviin erityiskysymyksiin käytännönläheisten esimerkkien kautta ja saat katsauksen lääkinnällisten laitteiden trendeistä ja tulevaisuuden näkymistä.

1.11.2016

Sairaalalääkehankintojen ajankohtaispäivä

Koulutuksessa saat mm. ajankohtaisen katsauksen hankintalakiuudistuksen vaikutuksista sairaalalääkehankintamenettelyyn.

27.10.2016

Kliinisten tutkimusten foorumi 2016 – valtakunnallinen koulutustapahtuma kaikille alan ammattilaisille

Vakiintuneeksi vuosittaiseksi tapahtumaksi muodostunut Kliinisten tutkimusten foorumi järjestetään 2016 vuonna entistä monipuolisemmalla ohjelmalla ja uusilla ajankohtaisilla teemoilla. Ensimmäistä kertaa tapahtumassa kuullaan potilaiden kokemuksia kliiniseen lääketutkimukseen osallistumisesta. Potilaskeskustelua moderoi European Patients' Forumin puheenjohtaja Kaisa Immonen.

Kliinisten tutkimusten foorumi on verkostoitumis- ja koulutuskokonaisuus, joka tarjoaa sekä lääketeollisuuden että terveydenhuollon edustajille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uusimpiin alan trendeihin tutustumiseen saman katon alla. Tapahtumassa nimetään tuttuun tapaan Vuoden Tutkija, Vuoden Tutkimushoitaja ja Vuoden CRA.

26.10. - 27.10.2016

Kliinisten tutkimusten foorumi 2016 – Pääseminaari sekä iltakoulutus tutkijoille ja tutkimushoitajille

Vakiintuneeksi vuosittaiseksi tapahtumaksi muodostunut Kliinisten tutkimusten foorumi järjestetään 2016 vuonna entistä monipuolisemmalla ohjelmalla ja uusilla ajankohtaisilla teemoilla. Ensimmäistä kertaa tapahtumassa kuullaan potilaiden kokemuksia kliiniseen lääketutkimukseen osallistumisesta. Potilaskeskustelua moderoi European Patients' Forumin puheenjohtaja Kaisa Immonen.

Kliinisten tutkimusten foorumi on verkostoitumis- ja koulutuskokonaisuus, joka tarjoaa sekä lääketeollisuuden että terveydenhuollon edustajille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uusimpiin alan trendeihin tutustumiseen saman katon alla. Tapahtumassa nimetään tuttuun tapaan Vuoden Tutkija, Vuoden Tutkimushoitaja ja Vuoden CRA. Jo yli 100 alan ammattilaista osallistuu!

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje