Lääketietokeskus Koulutus Aiemmat koulutukset

Aiemmat koulutukset

Ajankohta Koulutus
15.3.2018

Genomitieto ja yksilöllinen lääkehoito

Koulutuksessa päivität näkemyksesi genomiikasta ja sen sovelluksista kliinisessä työssä, tutkimuksessa ja tuotekehityksessä.

Genomitieto avaa upeita uusia mahdollisuuksia niin lääkealalla, terveydenhuollossa kuin innovaatioliiketoiminnassa kohti yksilöllistetympää ja vaikuttavampaa hoitoa.

Suomella on juuri nyt loistava paikka muodostaa genomitiedon ympärille mm. uutta tutkimus- ja innovaatiotoimintaa ja tuottaa terveyttä tehokkaammin. Sen mahdollistavat toimiva terveydenhuolto, digitaaliset rekisterit, uudistuva lainsäädäntö ja osallistuvat kansalaiset – sekä osaavat ammattilaiset. Tule oppimaan ja verkostoitumaan!

6.3.2018

Lääketeollisuuden tietosuojapäivä

Koulutuksessa tarkastellaan EU:n uuden tietosuoja-asetuksen tuomia muutoksia lääketeollisuuden näkökulmasta.

14.2.2018

Tuoteinformaatio – haasteet ja käytännön vinkit

Käytännönläheisessä ja napakassa iltapäivän koulutuksessa kuulet tuoteinformaation haasteista ja mahdollisuuksista eri toimijoiden näkökulmista sekä parannat taitojasi toteuttaa laadukasta ja tehokasta tuoteinformaatiota.

6.2.2018

Good Clinical Practice -perehdytyskoulutus ja GCP-verkkotesti

Käytännönläheinen GCP-perehdytyskoulutus järjestetään jälleen 6.2.2018.

12.12.2017

Sairaalalääkehankintojen ajankohtaispäivä

Suosittua ajankohtaispäivää on kiitetty aiheiden konkreettisuudesta, monipuolisista näkökulmista, asiantuntevista puhujista, hyvistä keskusteluista sekä ajankohtaisen katsauksen tarjoamisesta tuleviin muutoksiin ja mahdollisuuksiin. Tule päivittämään osaamistasi ja tapaamaan kollegoita!

28.11.2017

Genomitieto ja yksilöllinen lääkehoito

"Ihmisen koko geenikartan analysointiin menevä aika ja siihen liittyvät kustannukset ovat laskeneet uusien tekniikoiden ansiosta. Lääketieteessä onkin alkamassa aivan uusi aikakausi genomi- ja muun terveystiedon entistä paremman saatavuuden ja tieteellisen hyödynnettävyyden myötä. Tämä avaa lääkäreille, tutkijoille ja muille alan toimijoille huikeita mahdollisuuksia kehittää hoitoa, diagnostiikkaa ja sairauksien ennaltaehkäisyä entistä yksilöllisemmäksi ja vaikuttavammaksi. Koko genomin kattavaa geenitietoutta käytetään nykyisin runsaasti tieteellisissä tutkimuksissa, joissa ne antavat ensiarvoisen tärkeää tietoa ja mahdollistavat parhaassa tapauksessa jopa lääketieteellisten ja hoidollisten läpimurtojen syntymisen."
- Maj-Leena Tuhkanen, lääketieteellisen viestinnän asiantuntijalääkäri

22.11.2017

Johdanto farmakokinetiikkaan ja -dynamiikkaan

Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla.

21.11.2017

Immunofarmakologia ja syöpälääkkeet

Koulutuksessa opit tuntemaan keskeisiä reumasairauksia ja niiden lääkehoitoa sekä päivität tietosi syöpätautien lääkehoidosta ja perehdyt relevantteihin syöpälääkkeisiin. Koulutuksessa kuulet myös ajankohtaista tietoa terapia-alueen lääkehoidosta.

9.11.2017

Good Clinical Practice -perehdytyskoulutus ja GCP-verkkotesti

Käytännönläheinen GCP-perehdytyskoulutus järjestetään jälleen 9.11.2017.

7.11.2017

Eettisen lääkemarkkinoinnin ABC

Koulutuksessa saat tiiviin perehdytyspaketin eettisen lääkemarkkinoinnin ohjeista ja toimintatavoista sekä opit soveltamaan Lääketeollisuuden Eettisiä ohjeita työssäsi eri käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksessa kuulet myös, mitä ajankohtaista tapahtuu eettisen lääkemarkkinoinnin saralla.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje