Lääketietokeskus Koulutus Aiemmat koulutukset

Aiemmat koulutukset

Ajankohta Koulutus
20.9.2017

Lääkealan digipäivä 2017

Toivottu tapahtuma järjestetään entistä monipuolisemmalla ja ajankohtaisemmalla ohjelmalla. Tervetuloa lääkealan digiosaajien joukkoon!

1.6.2017

Terveystaloudellisen tiedon hyödyntäminen

Koulutuksessa perehdyt terveystaloudellisen tiedon hyödyntämiseen eri toimijoiden näkökulmista. Päivän aikana kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja Hilalta, Kelalta, Fimealta, sairaanhoitopiiriltä, biopankilta ja lääketeollisuudelta. Koulutus tarjoaa mainion katsauksen siihen, miten terveystaloudellista tietoa hyödynnetään nyt ja tulevaisuudessa.

18.5.2017

Itsehoitoseminaari 2017

Jo perinteeksi muodostunut toivottu Itsehoitoseminaari toteutetaan uusilla ajankohtaisilla teemoilla. Saman katon alla keskeiset viranomaiset: Evira, Fimea ja Valvira sekä kansanedustaja Arja Juvonen. Tule tapaamaan kollegoita ja verkostoitumaan!

17.5.2017

Lääkevarmennusjärjestelmä lääkejakeluketjussa

Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti kaikkea, mitä sinun tulee tietää lääkevarmennusjärjestelmän käyttöönotosta. Puhujina ovat mm. yliproviisori Johanna Linnolahti Fimeasta, toimitusjohtaja Maija Gohlke-Kokkonen Suomen Lääkevarmennus Oy:sta sekä vastuunalainen johtaja Kati Vuorikallas Tamro Oyj:sta.

16.5.2017

Syventävä Good Clinical Practice -koulutus

Toivotussa uudessa koulutuksessa pääset syventämään GCP-osaamistasi käytännönläheisten esimerkkien kautta.

4.5.2017

Terveystaloudellisen arvioinnin ja mallintamisen perusteet

Toivotussa koulutuksessa saat kattavan kokonaiskuvan terveystaloudellisen arvioinnin ja mallintamisen perusteista ja merkityksestä. Päivän kouluttajina toimivat terveystaloustieteilijä Taru Hallinen ESiOR Oy:stä ja professori Janne Martikainen Itä-Suomen yliopistosta.

27.4.2017

CRA:n ja tutkimuspäällikön koulutuspäivä

Haluatko päivittää CRA:n tai tutkimuspäällikön osaamistasi? Varmista ja vahvista ammattillista osaamistasi ja kilpailukykyäsi toivotussa koulutuksessa!

6.4.2017

Ajankohtaista lääkealan immateriaalioikeuksista

Aamupäiväseminaarissa perehdyt tämän hetken ajankohtaisimpiin IPR-asioihin, kuten EU:n uuteen yhtenäispatenttijärjestelmään ja Brexitin vaikutuksiin sekä liikesalaisuuksien suojaa koskevaan direktiiviin lääkealan näkökulmasta.

4.4.2017

Perehdytys myyntilupa-asioihin

Koulutuksen tavoitteena on mm. perehdyttää osallistujia lääkealaa ohjaavaan lainsäädäntöön EU:ssa, eri myyntilupamenettelyihin sekä myyntilupahakemuksen rakenteeseen ja täyttämiseen.

28.3.2017

Lääketieteellisen informaation hyödyntäminen eri kanavissa

Käytännönläheisessä koulutuksessa opit hyödyntämään lääketieteellistä informaatiota eri kanavissa sekä saat työkaluja markkinoinnillisen viestin suunnitteluun säilyttäen sisällön luotettavuuden.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje