Lääketietokeskus Koulutus Aiemmat koulutukset

Aiemmat koulutukset

Ajankohta Koulutus
14.2.2018

Tuoteinformaatio – haasteet ja käytännön vinkit

Käytännönläheisessä ja napakassa iltapäivän koulutuksessa kuulet tuoteinformaation haasteista ja mahdollisuuksista eri toimijoiden näkökulmista sekä parannat taitojasi toteuttaa laadukasta ja tehokasta tuoteinformaatiota.

6.2.2018

Good Clinical Practice -perehdytyskoulutus ja GCP-verkkotesti

Käytännönläheinen GCP-perehdytyskoulutus järjestetään jälleen 6.2.2018.

12.12.2017

Sairaalalääkehankintojen ajankohtaispäivä

Suosittua ajankohtaispäivää on kiitetty aiheiden konkreettisuudesta, monipuolisista näkökulmista, asiantuntevista puhujista, hyvistä keskusteluista sekä ajankohtaisen katsauksen tarjoamisesta tuleviin muutoksiin ja mahdollisuuksiin. Tule päivittämään osaamistasi ja tapaamaan kollegoita!

28.11.2017

Genomitieto ja yksilöllinen lääkehoito

"Ihmisen koko geenikartan analysointiin menevä aika ja siihen liittyvät kustannukset ovat laskeneet uusien tekniikoiden ansiosta. Lääketieteessä onkin alkamassa aivan uusi aikakausi genomi- ja muun terveystiedon entistä paremman saatavuuden ja tieteellisen hyödynnettävyyden myötä. Tämä avaa lääkäreille, tutkijoille ja muille alan toimijoille huikeita mahdollisuuksia kehittää hoitoa, diagnostiikkaa ja sairauksien ennaltaehkäisyä entistä yksilöllisemmäksi ja vaikuttavammaksi. Koko genomin kattavaa geenitietoutta käytetään nykyisin runsaasti tieteellisissä tutkimuksissa, joissa ne antavat ensiarvoisen tärkeää tietoa ja mahdollistavat parhaassa tapauksessa jopa lääketieteellisten ja hoidollisten läpimurtojen syntymisen."
- Maj-Leena Tuhkanen, lääketieteellisen viestinnän asiantuntijalääkäri

22.11.2017

Johdanto farmakokinetiikkaan ja -dynamiikkaan

Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla.

21.11.2017

Immunofarmakologia ja syöpälääkkeet

Koulutuksessa opit tuntemaan keskeisiä reumasairauksia ja niiden lääkehoitoa sekä päivität tietosi syöpätautien lääkehoidosta ja perehdyt relevantteihin syöpälääkkeisiin. Koulutuksessa kuulet myös ajankohtaista tietoa terapia-alueen lääkehoidosta.

9.11.2017

Good Clinical Practice -perehdytyskoulutus ja GCP-verkkotesti

Käytännönläheinen GCP-perehdytyskoulutus järjestetään jälleen 9.11.2017.

7.11.2017

Eettisen lääkemarkkinoinnin ABC

Koulutuksessa saat tiiviin perehdytyspaketin eettisen lääkemarkkinoinnin ohjeista ja toimintatavoista sekä opit soveltamaan Lääketeollisuuden Eettisiä ohjeita työssäsi eri käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksessa kuulet myös, mitä ajankohtaista tapahtuu eettisen lääkemarkkinoinnin saralla.

1.11.2017

GMP-seminaari 2017

Lähes 20 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen alan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.

25.10. - 26.10.2017

6th Conference on Clinical Trials in the Nordic Countries

You are most welcome to take part in a unique opportunity to meet representatives from the regulatory authorities and other experts within the field of clinical research. Listen to the latest news and currents trends, and network with professional colleagues from the Nordic countries.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje