lokakuu 2018

23.10.
Opi ja kuule lääkevarmennusjärjestelmän ajankohtaiset uutiset - mukana myös apteekkien ja sairaala-apteekkien kokemukset ja vinkit!
25.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.
30.10.
Suosittu ja kattava perehdytyskoulutus lääkemarkkinointia säätelevistä ohjeista ja toimintatavoista.

marraskuu 2018

14.11.
Toivotussa ajankohtaiskoulutuksessa lääkinnällisistä laitteista saat viimeisintä tietoa keskeisistä säädösmuutoksista ja niiden vaikutuksista käytännön työhön. Lisäksi vahvistat lääkinnällisten laitteiden kliiniseen arviointiin ja turvallisuuteen liittyvää osaamistasi.
20.11.
Jo 20 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen lääkealan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.
22.11.
Kaipaatko tukea digitalisaation kokonaisuuden ymmärtämiseen? Tässä koulutuksessa oivallat, mistä digimurroksessa on kyse. Opit, kuinka digitalisaatio vaikuttaa terveysalaan ja miten lääketeollisuutta uudistetaan digitaalisuutta hyödyntäen. Paikalla edustettuna monipuolisesti eri viranomaiset ja lääkealan asiantuntijat. UUTTA! Koulutus saatavilla myös webinaarina.
28.11.
Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla. Viime kerralla osallistujat antoivat koulutuksen sisällön kiinnostavuudesta arvosanan 4,8/5!

joulukuu 2018

11.12.
Saat kattavan kokonaiskuvan lääkkeiden sairaalakauppaan liittyvistä prosesseista sekä toimijoista ja heidän rooleistaan, ymmärrät julkisen terveydenhuollon lääkehankintoihin liittyviä näkökulmia ja haasteita sekä saat katsauksen ajankohtaisimmista sairaalalääkehankintamenettelyyn liittyvistä asioista.
13.12.
UUSI OHJELMA! Tietosuoja-asetus astui voimaan keväällä 2018, ja seuraavaksi uudistuu tietosuojalaki. Mitä GDPR on muuttanut Suomessa ja muuttaa lääketeollisuuden näkökulmasta? Mihin on tärkeää varautua – osaatteko toimia oikein?

tammikuu 2019

15.1.
UUTTA! Lääkealan starttipäivä kokoaa lääkealan yritykset ja tärkeimmät sidosryhmät online-foorumiin kuulemaan ja keskustelemaan alan merkittävimmistä ja tuoreimmista tapahtumista - paikasta riippumatta.
Tammikuu
Toivottu seminaari ajankohtaisimmista lääketurva-asioista Suomessa ja Euroopassa.

helmikuu 2019

12.2.
Uusi toivottu seminaari tiedolla johtamisesta vastaa lääke- ja terveysalan tietoammattilaisten peruskysymyksiin monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Mahdollisuus osallistua myös webinaarina.
14.2.
Koulutuksessa saat ajankohtaista tietoa tuoteinformaatioon ja myyntipäällysmerkintöihin liittyvistä asioista käytännönläheisesti. Tavoitteena on parantaa koulutuksen osallistujien taitoja toteuttaa tehokasta, laadukasta ja turvallista tuoteinformaatiota. Aihetta käsitellään resepti- ja itsehoitovalmisteiden näkökulmasta.

maaliskuu 2019

Maaliskuu
Tässä toivotussa ajankohtaisseminaarissa kuulet, mitä lääkemarkkinoinnissa tapahtuu juuri nyt! Tule vahvistamaan ja päivittämään osaamistasi sekä verkostoitumaan alan muihin toimijoihin. Seminaarissa käsitellään teemoja monipuolisesti lääkeyrityksen ja apteekin näkökulmasta.
Maaliskuu
Lääkeala pelastaa potilaita - entä maailmaa? Tärkeässä uutuuskoulutuksessa opit huomioimaan ympäristöasioita ja tekemään kestäviä ratkaisuja lääkealalla.

huhtikuu 2019

Huhtikuu
Monipuolisesta annistaan kiitetty koulutus tarjoaa mielenkiintoisen perehdytyksen GMP-asioihin lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Päivän aikana kuulet paljon käytännön esimerkkejä ja saat hyviä vinkkejä työsi kehittämiseen. 

toukokuu 2019

Toukokuu

Kevään VAIKUTTAVUUSSEMINAARI lähestyy tärkeää, monisyistä aihepiiriä tiedolla johtamisen näkökulmasta.

 

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Hanki Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista.
Verkkokoulutukset
Verkkokurssikokonaisuus kouluttaa turvalliseen lääkehoitoon. Kurssit ovat käytännönläheisiä ja sisältävät monipuolisia tehtäviä ja opetusvideoita.
Verkkokoulutukset
Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen, verkkopohjainen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita.

Tilaa koulutuksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.
Minua kiinnostavat seuraavat aiheet: