tammikuu 2019

15.1. - 15.3.
Miten lääkekorvausjärjestelmä uudistuu? Miten mahdollinen Hard Brexit vaikuttaa Suomen lääkemarkkinoihin? Miten hyödynnät Real World Dataa omassa työssäsi? Mitä kuuluu sote-uudistukselle, lääkevarmennukselle ja biosimilaarimarkkinoille? Lääkealan starttipäivä kokoaa yhteen eturivin asiantuntijat ja vastaa lääkealan ajankohtaisimpiin kysymyksiin. Tilaa laadukas webinaari 15.3.2019 asti.

helmikuu 2019

12.2.
Uusi toivottu seminaari tiedolla johtamisesta vastaa lääke- ja terveysalan tietoammattilaisten peruskysymyksiin monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Mahdollisuus osallistua myös webinaarina. #tiedollajohtaminen @laaketieto
14.2.
Koulutuksessa saat uusinta tietoa tuoteinformaatioon ja myyntipäällysmerkintöihin liittyvistä asioista käytännönläheisesti. Tavoitteena on parantaa koulutuksen osallistujien taitoja toteuttaa tehokasta, laadukasta ja turvallista tuoteinformaatiota. Aihetta käsitellään resepti- ja itsehoitovalmisteiden näkökulmasta.

maaliskuu 2019

13.3.
Lääkeala pelastaa potilaita - entä maailmaa? Tärkeässä uutuusseminaarissa opit huomioimaan ympäristöasioita ja tekemään kestäviä ratkaisuja lääkealalla.
20.3.
Suosittu perehdytyskoulutus kliinisistä lääketutkimuksista!
26.3.
Seminaarisarja tarjoaa kokonaisvaltaisen näkökulman lääkemarkkinoinnin ja -myynnin kehittämiseksi. Kolme tehokasta iltapäivää ovat täynnä huipputasoisia puheenvuoroja, ajankohtaisuutta, käytännönläheisyyttä, uusia visioita ja merkittäviä kohtaamisia. Teemoja käsitellään monipuolisesti lääkeyrityksen ja apteekin näkökulmista. Jos et pääse paikalle, voit osallistua etäyhteydellä tai katsoa webinaaritallenteen myöhemmin.

huhtikuu 2019

Huhtikuu
Monipuolisesta annistaan kiitetty koulutus tarjoaa mielenkiintoisen perehdytyksen GMP-asioihin lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Päivän aikana kuulet paljon käytännön esimerkkejä ja saat hyviä vinkkejä työsi kehittämiseen. 
3.4.
Tässä erittäin tärkeässä ja ajankohtaisessa koulutuksessa saat viimeisintä tietoa lääkevarmennusjärjestelmästä ja käytännön vinkkejä oman työn kehittämiseen. Jos et pääse paikalle, voit osallistua etäyhteydellä tai katsoa webinaaritallenteen myöhemmin.

toukokuu 2019

Toukokuu
Tunnetko lääkevalmisteen elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.
Toukokuu

Kevään vaikuttavuusseminaari lähestyy tärkeää, monisyistä aihepiiriä tiedolla johtamisen näkökulmasta.

 

kesäkuu 2019

Kesäkuu
Suosittu genomiikka-aiheinen koulutussarja saa jatkoa ja perehdyttää genomitiedon saloihin - myös potilaan/asiakkaan ja lääkärin näkökulmista

lokakuu 2019

Lokakuu
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat noin 100 kollegaasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.
22.10.
Suosittu ja kattava perehdytyskoulutus lääkemarkkinointia säätelevistä ohjeista ja toimintatavoista käytännönläheisesti.
24.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Verkkokurssikokonaisuus kouluttaa turvalliseen lääkehoitoon. Kurssit ovat käytännönläheisiä ja sisältävät monipuolisia tehtäviä ja opetusvideoita.
Verkkokoulutukset
Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen, verkkopohjainen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita.
Verkkokoulutukset
Hanki Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista.
Verkkokoulutukset
Verkkotesti auttaa pitämään eettisen lääkemarkkinoinnin osaamisen ajan tasalla, antaa nopean tilannekuvan aihepiirin osaamisesta ja tukee lääkealan henkilöstön työssä kehittymistä.
Verkkokoulutukset
Verkkokoulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin Market Accessista ja lääkevalmisteiden hinnoittelusta Suomessa.

Tilaa koulutuksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.
Minua kiinnostavat seuraavat aiheet: