KOULUTUKSET

Lääke- ja terveysalan sekä terveysteknologian ammattilaisille

syyskuu 2020

3.9. - 31.12.
The Nordic Regulatory Affairs Seminar 3 September brought the Nordic authorities and pharmaceutical industry operators together to discuss the hottest topics. In this webinar you will see the whole seminar and get slides of the speakers.

lokakuu 2020

29.10. - 5.11.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.

marraskuu 2020

5.11.
Koulutus tarjoaa osallistujille tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvistä tuotantotavoista, varmistaa osallistujan ymmärrystä siitä, mihin kaikkiin toimintoihin GMP vaikuttaa sairaala-apteekin koko kuvassa sekä perehdyttää ajankohtaisiin GMP-asioihin. Koulutus kattaa viranomaisen vaatimuksia vuosittaisesta ylläpitokoulutuksesta koskien lääkkeenvalmistusta.
10.11.
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoitasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.
12.11.
Koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin uuden IVD-asetuksen vaikutuksista in vitro -diagnostiikkaan. Osallistu paikan päällä tai webinaariin.
18.11.
Vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon tavoitteena on tarjota parempaa hoitoa, parempia hoitotuloksia ja parempaa potilastyytyväisyyttä. Millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa yhteiskunnalle, sosiaali- ja terveydenhuollolle sekä potilaalle? Miten eri lähteistä kertyvää tietoa hyödynnetään vaikuttavan hoidon ja laadun kehittämiseen? Tässä uutuuswebinaarissa saat kattavan katsauksen vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon teoriaan ja käytännön esimerkkeihin. Osallistu live-webinaariin tai katso tallenne myöhemmin.
24.11.
Toivotussa seminaarissa päivität tietosi, osallistut keskusteluihin ja tapaat muita lääketieteellisiä. Ohjelmassa on ajankohtaisia asioita viranomaisilta, teollisuuden ja terveydenhuollon päättäjiltä sekä asiantuntijoilta.

joulukuu 2020

Joulukuu
Jo yli 20 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen lääkealan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.

helmikuu 2021

Helmikuu
Koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin terveysteknologian viranomaisvaatimuksista EU:n ulkopuolella sekä opit huomioimaan ja ennakoimaan kansainvälisiä lainsäädännöllisiä haasteita. Osallistu live-webinaariin tai katso tallenne myöhemmin.

maaliskuu 2021

Maaliskuu
Onko sinulla tarve saada ajankohtaista tietoa sairaalamaailmasta palveluidesi kehittämisen ja jalkauttamisen tueksi? Tiedätkö, mitä laiteturvallisuuteen vaikuttavia seikkoja tulee olla valmiina ennen laitteen testaamista aidossa ympäristössä? Entä miten terveysteknologian ratkaisut saadaan mahdollisimman nopeasti käyttöön kriisitilanteissa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia uudessa Terveysteknologiafoorumissa, joka tuo yhteen terveydenhuollon, startup- ja terveysteknologia-alan toimijat.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Verkkokurssikokonaisuus kouluttaa turvalliseen lääkehoitoon. Kurssit ovat käytännönläheisiä ja sisältävät monipuolisia tehtäviä ja opetusvideoita.
Verkkokoulutukset
Miten biosimilaareja kehitetään ja miten ne eroavat alkuperäisistä biologisista lääkkeistä? Miten biosimilaarien turvallisuus varmistetaan? Miten terveydenhuollon ammattilainen tunnistaa biosimilaarin lääkeinformaation lähteistä? Selkeä, napakka ja potilastapauksiin perustuva verkkokoulutus perehdyttää biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien käytön olennaisimpiin kysymyksiin.
Verkkokoulutukset
Tarvitsetko tiiviin perehdytys- tai kertauspaketin eettisestä lääkemarkkinoinnista? Perehdy lääkemarkkinointia sääteleviin ohjeisiin ja toimintatapoihin 45 minuutissa! Kouluttajana toimii aiheen huippuasiantuntija, lakimies Jaakko Laurila Lääketeollisuus ry:stä.
Verkkokoulutukset
Lääkemarkkinoinnin Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita.
Verkkokoulutukset
Lääkemarkkinoinnin Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen, verkkopohjainen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita. Verkkotesti on päivitetty 1.3.2019. Uutuutena testissä käsitellään myös tutkimustulosten käyttöä markkinoinnissa (sis. RWD).
Verkkokoulutukset
Hanki Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista.
Verkkokoulutukset
Tunnetko GDP-säädökset ja -ohjeet? Tiedätkö, mitä niiden noudattaminen vaatii lääkejakeluketjun eri toimijoilta? Tiivis perustietopaketti GDP-säädöksistä ja -ohjeista Euroopassa. Webinaarin katsottuasi ymmärrät GDP-säädöksiä ja -ohjeita, tunnet lääkejakeluketjun eri toimijoiden vastuut ja tiedät, kuinka koko lääkejakeluketju toimii.
Verkkokoulutukset
Tunnetko kosmetiikkaa koskevan lainsäädännön ja sen velvoitteet? Mitä kosmetiikan turvallisuusselvityksen pitää sisältää? Entä mitä pakkausmerkkinöissä täytyy huomioida? Koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin kosmetiikan lainsäädännöstä valmistajan, maahantuojan ja jakelijan näkökulmista.
Verkkokoulutukset
Aiheuttavatko tietosuoja-asiat edelleen haasteita? Vahvista tietosuojaosaamisesi tämän päivän vaatimusten tasolle! Koulutus vastaa lääkealan tietosuojan tärkeimpiin kysymyksiin.
Verkkokoulutukset
Osoita lääkelaskupätevyytesi Lääketietokeskuksen uudella verkkokoulutuksella, jonka sisältö on rakennettu erityisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten lääkehoitoa toteuttavien tarpeisiin. Laadukas, käytännönläheinen ja helppokäyttöinen verkkokoulutus opettaa laskemaan haastaviakin lääkelaskuja ja tukee turvallisen lääkehoidon toteutumista.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.