KOULUTUKSET

Lääke- ja terveysalan sekä terveysteknologian ammattilaisille

syyskuu 2022

30.9. - 25.11.

lokakuu 2022

4.10.
Työskenteletkö lääketurva-asioiden parissa? Tiedätkö, mitä ajankohtaista alalla tapahtuu juuri nyt?Lääketurvatoiminta on lääkkeen elinkaarella erittäin tärkeässä roolissa
12.10.
26.10.
27.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.
28.10.

marraskuu 2022

Marraskuu
Tarvitsetko työssäsi tietoa uusista lääkeaineista? Mitä uusia lääkeaineita on markkinoille tullut ja mitä niiden käytössä tulee huomioida? Toivotuissa ajankohtaiswebinaareissa tarjoamme monipuolista tietoa uusimmista lääkeaineista. 
2.11.
Uudistettu sairaala-apteekkien GMP-koulutus tarjoaa sinulle tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvien tuotantotapojen ajankohtaisista asioista. Opit, mihin kaikkiin toimintoihin GMP vaikuttaa sairaala-apteekin toimintaympäristössä, ja perehdyt ajankohtaisiin GMP-asioihin. Koulutus täyttää viranomaisen vaatimukset vuosittaisesta lääkkeenvalmistuksen ylläpitokoulutuksesta.
8.11.
9.11.
23.11.
25.11.
29.11.
Lääkehoito on olennainen osa sosiaali- ja terveyspalveluita. Tule oppimaan, millaisia kokemuksia on kertynyt lääkehuollosta, lääkerahoituksesta, lääkeasioiden uudistuksesta, ohjauksesta ja arvioinnista sekä toimintojen järjestämisestä uusissa sote-rakenteissa ja hyvinvointialueilla. Kuulet eri toimijoiden kokemuksia ja näkemyksiä uudistuvasta lääkehoidon toteutuksesta.
29.11. - 31.12.
Lääketietokeskuksen uusi Pharmacademia Apteekki -verkkokoulutuspalvelu tarjoaa avoapteekin henkilöstölle joustavan ja tehokkaan tavan huolehtia osaamisen kehittämisestä silloin, kun se apteekin kiireiseen työarkeen sopii.

joulukuu 2022

1.12.

toukokuu 2023

11.5.
Vuosittainen itsehoitoseminaari on täällä taas vuonna 2023! Mitä ajankohtaista tapahtuu itsehoitovalmisteiden rintamalla? Millaisia trendejä itsehoitovalmisteissa on nähtävissä ja millainen on itsehoidon tulevaisuus? Tule päivittämään osaamistasi ajankohtaisista asioista, tapaamaan kollegoita ja verkostoitumaan!
23.5.
Miten lääkehoitoja arvioidaan Suomen avo- ja sairaalahoidossa? Miten lääkehoitojen arviointi kehittyy tulevaisuudessa? Tässä koulutuksessa perehdyt lääkehoitojen arviointiin eri näkökulmista Suomen parhaiden asiantuntijoiden johdolla.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Verkkokoulutukset
Osoita lääkelaskupätevyytesi Lääketietokeskuksen uudella verkkokoulutuksella, jonka sisältö on rakennettu erityisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten lääkehoitoa toteuttavien tarpeisiin. Laadukas, käytännönläheinen ja helppokäyttöinen verkkokoulutus opettaa laskemaan haastaviakin lääkelaskuja ja tukee turvallisen lääkehoidon toteutumista.
Verkkokoulutukset
Verkkokoulutus on hoitotyön ammattilaisille suunnattu kattava perehdytys kotihoidon perusteisiin. Koulutuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä erilaisiin hoitotilanteisiin ja asiakkaiden kohtaamiseen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.