KOULUTUKSET

Lääke- ja terveysalan sekä terveysteknologian ammattilaisille

joulukuu 2021

8.12.
Lääketurvatoiminta on lääkkeen elinkaarella erittäin tärkeässä roolissa. Korona-aikaan aihe on ollut pinnalla erityisesti haittavaikutusepäilyjen myötä. Vuosittain järjestettävä Lääketurvaseminaari kokoaa alan ammattilaiset yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan lääketurvaan liittyvistä ajankohtaisista asioista. Saat ajankohtaisen katsauksen lääketurva-asioihin Suomessa ja Euroopassa. Kuulet lukuisia esimerkkejä eri toimijoiden näkökulmista.
10.12.
Tarvitsetko työssäsi tietoa uusista lääkeaineista? Mitä uusia lääkeaineita on markkinoille tullut ja mitä niiden käytössä tulee huomioida? Toivotuissa ajankohtaiswebinaareissa tarjoamme monipuolista tietoa uusimmista lääkeaineista. 

tammikuu 2022

18.1.
Suosittua ajankohtaispäivää on kiitetty aiheiden konkreettisuudesta, monipuolisista näkökulmista, asiantuntevista puhujista, hyvistä keskusteluista sekä ajankohtaisen katsauksen tarjoamisesta tuleviin muutoksiin ja mahdollisuuksiin. Tule päivittämään osaamistasi!

helmikuu 2022

3.2.
Koulutuksessa saat ajankohtaisen kokonaiskuvan genomitiedosta sekä sen mahdollisuuksista ja rajoitteista. Alan eturivin asiantuntijat kertovat mielenkiintoisia case-esimerkkejä, miten genomitietoa hyödynnetään jo nyt. Koulutuksen jälkeen pystyt kertomaan omassa organisaatiossasi ja verkostoissasi, miten pitkällä Suomi on genomitiedon hyödyntämisessä ja yksilöllistetyn hoidon kehittämisessä. Pystyt myös perustelemaan, miksi Suomessa kannattaa tehdä tutkimusta.
3.2.
Tarvitsetko työssäsi tietoa eläinlääkkeistä? Aamupäivän webinaarissa parannat monipuolisesti eläinlääkkeiden osaamistasi. Kuulet viimeisimmät tiedot eläinlääkeasetuksesta ja perehdyt eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan liittyviin ajankohtaisiin näkökulmiin. Lisäksi kuulet apteekin kokemuksia ja havaintoja eläinlääkkeiden lääkeinformaatiosta.
10.2.
Suosittu ja käytännönläheinen koulutus ajankohtaisista myyntilupateemoista - tule päivittämään tietosi ja oppimaan uutta lääke+laite-yhdistelmävalmisteiden myyntiluvista, variaatiosta ja tuoteinformaatioteksteistä!
15.2.
Koulutuksessa saat ajankohtaisen kokonaiskuvan genomitiedosta sekä sen mahdollisuuksista ja rajoitteista syöpätutkimuksessa ja syövänhoidossa. Alan eturivin asiantuntijat kertovat mielenkiintoisia case-esimerkkejä, miten genomitietoa hyödynnetään jo nyt. Koulutuksen jälkeen pystyt kertomaan omassa organisaatiossasi ja verkostoissasi, miten pitkällä Suomi on genomitiedon hyödyntämisessä ja yksilöllistetyn hoidon kehittämisessä. Pystyt myös perustelemaan, miksi Suomessa kannattaa tehdä tutkimusta.
16.2.
Millaisia haasteita etä- ja hybridityö tuo esimiestyöhön ja johtamiseen? Mitä koeteltuja ratkaisuja niihin on? Tule oppimaan uudenlaisia käytäntöjä ja toimintatapoja, joilla valmennat ja motivoit myös etänä, edistät työntekijöiden sitoutumista ja työn mielekkyyttä sekä varmistat organisaation tuottavuutta. Johdatpa sitten projekteja, tiimejä tai muita porukoita.
17.2.
Lääketietokeskuksen perinteinen mutta aina ajan hermolla oleva GMP-seminaari kokoaa yhteen kaikki lääkkeenvalmistuksen parissa toimivat. Tämä tehokas täsmäkoulutus antaa sinulle kattavan kokonaiskuvan ajankohtaisista GMP-asioista niin Suomessa kuin EU-tasolla.

maaliskuu 2022

Maaliskuu
Jokaisen lääke- ja terveysalan ammattilaisen on tärkeää ymmärtää numeroita ainakin jonkin verran! On oltava peruskäsitys siitä, mistä alan raha tulee ja mihin se menee sekä mitkä tekijät tähän prosessiin vaikuttavat ja miten. Tehokkaassa 6 tunnin koulutuksessa opit terveystaloustieteen perusteet, menetelmiä ja mittareita sekä numeroiden lukutaitoa.
Maaliskuu
Tässä webinaarissa opit kliinisen lääketutkimuksen tutkimuseettisiä perusteita ja ajankohtaisia asioita. Asioita käsitellään sekä akateemisen että toimeksiantotutkimuksen näkökulmista. Koulutus soveltuu sekä aloitteville tutkijoille että päivityksenä ja kertauksena kokeneille tutkijoille. Se sopii myös muille tutkimusetiikasta kiinnostuneille kliinisen lääketutkimuksen parissa toimiville.
30.3.
Syvennä monipuolisesti biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien osaamistasi. Kuulet lainsäädännön vaiheista ja ymmärrät eri toimijoiden näkökulmia biologisiin lääkkeisiin.

huhtikuu 2022

Huhtikuu
Kevään ajankohtaisin seminaari sote-uudistuksesta lääkealan sekä terveydenhuollon päättäjille ja asiantuntijoille! Lääkehoito on olennainen osa sosiaali- ja terveyspalveluita. Tule perehtymään siihen, miten soteohjaus ja arviointi, lääkerahoitus ja toimintojen järjestäminen toteutetaan.

toukokuu 2022

Toukokuu
Haluatko päivittää osaamisesi ja oppia lisää lääkehoitojen arvioinnista? Koulutuksessa saat kattavan yleiskuvan lääkehoitojen arvioinnista ja nykytilasta Suomen avo- ja sairaalahoidossa. Koulutuksessa kurkistetaan myös arvioinnin tulevaisuuteen.
Toukokuu
Työskenteletkö lääkinnällisten laitteiden tai IVD-laitteiden parissa? Tarvitsetko tukea lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen kliinisen arvioinnin käytännöissä, riskienhallinnassa tai markkinoiden jälkeisestä valvonnassa? Myös viranomaisen ajankohtaiset uutiset ja käytännön neuvot vuoden 2022 muutoksista sisältyvät tähän koulutukseen.

lokakuu 2022

4.10.
Lääketurvatoiminta on lääkkeen elinkaarella erittäin tärkeässä roolissa. Vuosittain järjestettävä Lääketurvaseminaari kokoaa alan ammattilaiset yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan lääketurvaan liittyvistä ajankohtaisista asioista. Saat ajankohtaisen katsauksen lääketurva-asioihin Suomessa ja Euroopassa. Kuulet lukuisia esimerkkejä eri toimijoiden näkökulmista.
26.10.
Koulutus tuo lääkealan pohjoismaiset toimijat yhteen keskustelemaan ympäristövaikutusten ajankohtaisista asioista. Puhumassa ovat alan eturivin asiantuntijat Pohjoismaista ja koulutuksen sisältö on toteutettu yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa ja pohjautuu aikaisempien koulutusten osallistujien antamiin palautteisiin.
27.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.

marraskuu 2022

Marraskuu
Syksyn ajankohtaisin seminaari sote-uudistuksesta lääkealan sekä terveydenhuollon päättäjille ja asiantuntijoille! Lääkehoito on olennainen osa sosiaali- ja terveyspalveluita. Tule oppimaan, millaisia kokemuksia on uudesta soteohjauksesta ja arvioinnista, lääkerahoituksesta ja toimintojen järjestämisestä.
Marraskuu
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoitasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.