Lääketietokeskus Koulutus

Koulutus

Täsmälääkkeitä oppimistarpeisiin

Täsmälääkkeitä oppimistarpeisiin

Tarjoamme täydennyskoulutusta lääkealan ja terveydenhuollon asiantuntijoille: seminaareja, teemakoulutuksia, valmennuksia ja koulutusohjelmia.

Olemme saaneet runsaasti kiitosta korkeasta laadusta ja asiakaslähtöisyydestä: tutkimuksessa koulutustemme yleisarvosana oli erinomainen 4,3 (asteikolla 1–5).

Tietoa koulutuksista

Tietoa koulutuksista?

Kun haluat nopeasti ja kätevästi uusinta tietoa koulutuksista, liity sähköpostilistallemme. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja valitse mistä aihealueista olet kiinnostunut.

Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme koulutustarpeita ja pyrimme vastaamaan alan muuttuviin tarpeisiin. Otathan yhteyttä kaikissa koulutukseen ja kehittymiseen liittyvissä asioissa ja koulutustarpeissa.

Sari Pesonen

Osaamisen varmistaja

Haluamme Orionissa huolehtia, että yrityksessämme noudatetaan Eettisiä ohjeita. Tämän tavoitteen saimme toteutettua erittäin joustavasti ja kustannustehokkaasti Lääketietokeskuksen Eettisten ohjeiden verkkotestillä.

Suosittelen lämpimästi kyseisen testin teettämistä omassa yrityksessänne, ei ainoastaan lääkealan yrityksissä, vaan myös sidosryhmissämme, jolloin yhteistyö helpottuu puolin ja toisin.

- Sari Pesonen, myyntijohtaja



Tulevat koulutukset

Ajankohta Koulutus Katso kaikki koulutuksemme
26.4.2018 Ajankohtaista lääkevarmennusjärjestelmästä
2.5. - 31.5.2018 Ajankohtaista lääkinnällisistä laitteista
3.5.2018 Lääkkeiden hyvät tuotantotavat
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje