kesäkuu 2020

4.6. - 31.8.
Skype-koulutus, f2f-tapaaminen vai closed access? Mistä rakentuu onnistunut asiakaskokemus terveydenhuollossa? Keskustele lääkemarkkinoinnin tämänhetkisistä haasteista, poimi parhaat vinkit digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen ja päivitä tietosi siitä, millaiset ovat lääkäreiden lääkeinformaation ja tuotekoulutusten tarpeet.

syyskuu 2020

3.9.
The Nordic Regulatory Affairs Seminar will bring the Nordic authorities and pharmaceutical industry operators together to discuss the hottest topics! Participate safely via the live webinar.
8.9.
Itsehoidon tulevaisuus järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana. Tapahtuma tarjoaa sinulle uudenlaisen kokemuksen samanaikaisesti kehittää osaamista ja verkostoitua alan toimijoihin virtuaalisesti. Tutustu huippusisältöön!
10.9.
Webinaarissa opit, miten uudistuva hinta- ja korvattavuussääntely vaikuttaa hinta- ja korvattavuushakemuksen käsittelyprosessiin sekä eri toimijoiden rooleihin ja tehtäviin prosessin eri vaiheissa. Lisäksi kuulet alan eri viranomaisten ajankohtaiset kuulumiset aihepiiristä. Osallistu live-webinaariin tai katso tallenne myöhemmin.
23.9.
Toivottu seminaari ajankohtaisimmista lääketurva-asioista Suomessa ja EU:ssa. Osallistu live-webinaariin tai katso tallenne myöhemmin.
24.9.
Koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin terveysteknologian viranomaisvaatimuksista EU:n ulkopuolella sekä opit huomioimaan ja ennakoimaan kansainvälisiä lainsäädännöllisiä haasteita. Osallistu live-webinaariin tai katso tallenne myöhemmin.

lokakuu 2020

Lokakuu
Toivotussa seminaarissa päivität tietosi, osallistut keskusteluihin ja tapaat muita lääketieteellisiä. Ohjelmassa on ajankohtaisia asioita viranomaisilta, teollisuuden ja terveydenhuollon päättäjiltä sekä asiantuntijoilta.
8.10.
Tiedätkö, miten lääkinnällinen laite suunnitellaan ja kehitetään, miten teet sisäistä auditointia tai ylläpidät ja kehität laadunhallintajärjestelmää tehokkaasti? Koulutuksessa saat kattavan konaiskuvan ISO 13485 -standardin vaatimuksista. Osallistu paikan päällä tai webinaariin!
27.10.
Uusi Terveysteknologiafoorumi on terveydenhuollon ammattilaisia sekä startup- ja terveysteknologiayrityksiä yhdistävä verkostoitumis- ja koulutustapahtuma. Foorumi tarjoaa viimeisintä tietoa alan lainsäädännöstä, toimintaympäristön muutoksista ja terveysteknologian mahdollisuuksista terveydenhuollossa.
29.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.

marraskuu 2020

Marraskuu
Jo yli 20 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen lääkealan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.
5.11.
Koulutus tarjoaa osallistujille tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvistä tuotantotavoista, varmistaa osallistujan ymmärrystä siitä, mihin kaikkiin toimintoihin GMP vaikuttaa sairaala-apteekin koko kuvassa sekä perehdyttää ajankohtaisiin GMP-asioihin. Koulutus kattaa viranomaisen vaatimuksia vuosittaisesta ylläpitokoulutuksesta koskien lääkkeenvalmistusta.
10.11.
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoitasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.
12.11.
Koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin uuden IVD-asetuksen vaikutuksista in vitro -diagnostiikkaan. Osallistu paikan päällä tai webinaariin.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Verkkokurssikokonaisuus kouluttaa turvalliseen lääkehoitoon. Kurssit ovat käytännönläheisiä ja sisältävät monipuolisia tehtäviä ja opetusvideoita.
Verkkokoulutukset
Miten biosimilaareja kehitetään ja miten ne eroavat alkuperäisistä biologisista lääkkeistä? Miten biosimilaarien turvallisuus varmistetaan? Miten terveydenhuollon ammattilainen tunnistaa biosimilaarin lääkeinformaation lähteistä? Selkeä, napakka ja potilastapauksiin perustuva verkkokoulutus perehdyttää biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien käytön olennaisimpiin kysymyksiin.
Verkkokoulutukset
Tarvitsetko tiiviin perehdytys- tai kertauspaketin eettisestä lääkemarkkinoinnista? Perehdy lääkemarkkinointia sääteleviin ohjeisiin ja toimintatapoihin 45 minuutissa! Kouluttajana toimii aiheen huippuasiantuntija, lakimies Jaakko Laurila Lääketeollisuus ry:stä.
Verkkokoulutukset
Lääkemarkkinoinnin Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita.
Verkkokoulutukset
Lääkemarkkinoinnin Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen, verkkopohjainen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita. Verkkotesti on päivitetty 1.3.2019. Uutuutena testissä käsitellään myös tutkimustulosten käyttöä markkinoinnissa (sis. RWD).
Verkkokoulutukset
Hanki Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.