KOULUTUKSET

Lääke- ja terveysalan sekä terveysteknologian ammattilaisille

huhtikuu 2021

13.4. - 11.11.
Uusi toivottu seminaarisarja tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin ravintolisien elinkaaren eri vaiheista, turvallisuudesta sekä lainsäädännön vaatimuksista ja soveltamisesta.
13.4.
Webinaarisarjan ensimmäinen osa johdattaa ravintolisien perusteisiin. Opit ravintolisien määritelmästä sekä eroista suhteessa lääkkeisiin, lääkinnällisiin laitteisiin ja tavanomaisiin elintarvikkeisiin. Webinaarissa tutustutaan konkreettisesti muun muassa ravintolisäilmoituksen tekemiseen ja pakkausmerkintöjen lainalaisuuksiin. Saat myös katsauksen markkinointiväitteisiin, rajatuotteisiin ja luokitteluun.
20.4. - 27.4.
Haluatko päivittää osaamisesi ja oppia lisää lääkehoitojen arvioinnista? Koulutuksessa saat kattavan yleiskuvan lääkehoitojen arvioinnista ja nykytilasta Suomen avo- ja sairaalahoidossa. Koulutuksessa käsitellään myös lääkehoitojen arviointia Pohjoismaissa ja kurkistetaan arvioinnin tulevaisuuteen.
21.4.
Tule viettämään aamupäivä ajankohtaisten myyntilupa-asioiden merkeissä! Kuulet viimeiset uutiset uudesta Medical Device -regulaatiosta ja yhdistelmävalmisteiden myyntilupaprosessista, saat ajankohtaisen katsauksen sähköisestä tuoteinformaatiosta ja pysähdyt pohtimaan koronan vaikutuksia myyntilupaprosesseihin, case-esimerkkinä rokotteiden myyntiluvat.
22.4.
Lääkealan laatuammattilaisten työ on jatkuvaa arvioimista, parantamista ja uudistamista. Digitalisaatio, asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys sekä uudistuva lainsäädäntö edellyttävät laatuammattilaisilta säännöllistä osaamisen kehittämistä. Koulutus sisältää ajankohtaisen katsauksen laatutyön nykypäivän teemoihin sekä vahvan kiikaroinnin kohti tulevaisuutta. Tervetuloa laatutyön äärelle!
27.4.
Verkkoapteekit ovat tulleet jäädäkseen ja niiden suosio on kasvussa. Millaista yhteistyötä uusi toimintaympäristö vaatii lääkeyritysten ja apteekkien välillä? Entä millaista somea apteekit tekevät ja miten apteekkien yhteistyökumppanit voivat tukea siinä onnistumista? Koulutus sopii apteekkien, lääkeyritysten ja markkinointi- ja viestintätoimistojen henkilöstölle.
29.4. - 31.12.
Tiedolla johtaminen on vaikuttavan terveydenhuollon perusta. Sen tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet ovatkin tänä päivänä lähes jokaisen lääke- ja terveysalan toimijan työpöydällä. Miten seuloa datamassasta olennainen? Miten data ohjaa päätöksentekoa kohti vaikuttavuusperusteista terveydenhoitoa? Mitä tiedolla johtamisesta pitäisi tietää juuri nyt? Webinaarisarja sopii laajasti lääkealan ja terveydenhuollon johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville.

toukokuu 2021

11.5.
Monipuolisesta annistaan kiitetty perehdytyskoulutus tarjoaa mielenkiintoisen tietopaketin GMP-asioista lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä työsi kehittämiseen. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso webinaaritallenne myöhemmin.
11.5.
Webinaarisarjan toinen osa johdattaa sinut ravintolisien laadun ja omavalvonnan pariin. Opit omavalvontasuunnitelman peruspiirteitä. Saat kattavan katsauksen raaka-aineiden, pakkausmateriaalien ja lopputuotteen vaatimuksiin. Webinaarissa käsitellään myös tuotteisiin liittyviä valituksia, haittavaikutuksia ja toimintaa takaisinvetojen suhteen.
18.5.
Koulutuksessa vahvistat lääkinnällisen laitteen kliiniseen arviointiin liittyvää osaamistasi ja päivität tietosi tämän päivän vaatimusten tasolle. Koulutuksen sisältö pohjautuu uuden lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) vaatimuksiin.
19.5.
Toimitko julkisten hankintojen, kilpailutuksen ja hankintojen toteutuksen parissa? Haluaisitko vahvistaa julkisiin hankintoihin liittyvää osaamistasi? Tässä koulutuksessa saat kattavan kokonaiskuvan julkisten hankintojen liittyvistä prosesseista ja hyödyllisiä vinkkejä niin hankintayksikön kuin tarjoavan yrityksen näkökulmasta. Koulutuksessa keskitymme tarkastelemaan lääkehankintoja.
26.5.
Ovatko lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasiat sinulle uusia tuttavuuksia tai kaipaatko kertausta aiheesta? Koulutus avaa konkreettisesti tärkeimmät asiat lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasioista Suomessa. Perehdyt hakemusten tekemiseen ja saat vinkkejä, joita voit hyödyntää työssäsi.

kesäkuu 2021

2.6.
Mihin sairauksiin biologisia lääkkeitä ja biosimilaareja käytetään? Millainen on niiden osuus Suomen lääkemarkkinassa tällä hetkellä – entä tulevaisuudessa? Koulutuksessa syvennät monipuolisesti biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien osaamistasi. Kuulet biologisten lääkkeiden markkinan nykytilasta, mutta saat katsauksen myös niiden tulevaisuuteen.
3.6.
Tarvitsetko työssäsi tietoa eläinlääkkeistä? Aamupäivän webinaarissa parannat monipuolisesti eläinlääkkeiden osaamistasi. Kuulet viimeisimmät tiedot eläinlääkeasetuksesta ja perehdyt eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan liittyviin ajankohtaisiin näkökulmiin. Lisäksi kuulet apteekin kokemuksia ja havaintoja eläinlääkkeiden lääkeinformaatiosta.

syyskuu 2021

15.9.
Sarjan kolmas osa johdattaa sinut ravintolisien markkinointi-, ravitsemus- ja terveysväitteiden pariin. Mitä ravintolisistä vai sanoa markkinointitarkoituksessa? Miten tuotteita voi mainostaa, kun terveysväitteitä ei ole käytettävissä? Miten käytän terveysväitteitä oikein? Miten rakennan väitteestä markkinointilauseen?

lokakuu 2021

28.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.

marraskuu 2021

Marraskuu
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoitasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.
11.11.
Sarjan neljäs osa pureutuu ravintolisien käyttöön ja yhteensopivuuteen lääkkeiden kanssa. Millaisia yhteisvaikutuksia ravintolisillä ja lääkkeillä voi olla? Mitä tulisi ottaa huomioon ravintolisiä käytettäessä? Entä millaisia sivuvaikutuksia ravintolisät voivat mahdollisesti aiheuttaa?

joulukuu 2021

Joulukuu
Suosittua ajankohtaispäivää on kiitetty aiheiden konkreettisuudesta, monipuolisista näkökulmista, asiantuntevista puhujista, hyvistä keskusteluista sekä ajankohtaisen katsauksen tarjoamisesta tuleviin muutoksiin ja mahdollisuuksiin. Tule päivittämään osaamistasi ja tapaamaan kollegoita!

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Verkkokurssikokonaisuus kouluttaa turvalliseen lääkehoitoon. Kurssit ovat käytännönläheisiä ja sisältävät monipuolisia tehtäviä ja opetusvideoita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.