syyskuu 2018

18.9.
Tunnetko lääkevalmisteen elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.
25.9.
Alan huippuseminaarin aloittaa disruptioanalyytikko Perttu Pölönen visioimalla tulevaisuutta. Kuulemme myös viranomaisten näkemyksiä Big Datasta ja tekoälystä sekä lääke- ja terveysalan ammattilaisten konkreettisia esimerkkejä digitalisaation hyödyistä.
27.9.
Suosittu perehdytyskoulutus kliinisistä lääketutkimuksista!

lokakuu 2018

9.10.
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat 100 kollegaasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.
10.10.
Suosittu genomiikka-aiheinen koulutussarja saa jatkoa ja perehdyttää genomitiedon saloihin.
23.10.
Opi ja kuule lääkevarmennusjärjestelmän ajankohtaiset uutiset - mukana myös apteekkien ja sairaala-apteekkien kokemukset ja vinkit!
25.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.
30.10.
Suosittu ja kattava perehdytyskoulutus lääkemarkkinointia säätelevistä ohjeista ja toimintatavoista.

marraskuu 2018

Marraskuu
Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla. Viime kerralla osallistujat antoivat koulutuksen sisällön kiinnostavuudesta arvosanan 4,8/5!
Marraskuu
Jo 20 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen alan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.
14.11.
Keväällä 2017 julkaistu lääkinnällisten laitteiden EU-asetus takaa tuoteturvallisuuden. Mikä on asetuksen tavoite? Mitä erityishuomioita siihen liittyy? Miten asetusta tulkitaan ja sovelletaan käytännön työhön? Näihin ja moneen muuhun ajankohtaiseen kysymykseen saat vastauksia toivotussa koulutuksessa.
22.11.
Kaipaatko tukea digitalisaation ymmärtämiseen? Tässä koulutuksessa oivallat, mistä digimurroksessa on kyse.

joulukuu 2018

Joulukuu
Saat kattavan kokonaiskuvan lääkkeiden sairaalakauppaan liittyvistä prosesseista sekä toimijoista ja heidän rooleistaan
13.12.
Uusi tietosuoja-asetus astui voimaan keväällä 2018, ja seuraavaksi uudistuu tietosuojalaki. Koulutuksessa tarkastellaan EU:n uuden tietosuoja-asetuksen tuomia muutoksia lääketeollisuuden näkökulmasta - mikä on muuttunut puolessa vuodessa ja millaista työtä se on vaatinut ja vaatii.

maaliskuu 2019

Maaliskuu

Lääketietokeskus haluaa edistää lääkealan sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten dialogia ja yhteistyötä.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen, verkkopohjainen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita.
Verkkokoulutukset
Hanki Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista.
Verkkokoulutukset
Verkkotesti auttaa pitämään eettisen lääkemarkkinoinnin osaamisen ajan tasalla, antaa nopean tilannekuvan aihepiirin osaamisesta ja tukee lääkealan henkilöstön työssä kehittymistä.
Verkkokoulutukset
Verkkokoulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin Market Accessista ja lääkevalmisteiden hinnoittelusta Suomessa.

Tilaa koulutuksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.
Minua kiinnostavat seuraavat aiheet: