syyskuu 2018

18.9.
Tunnetko lääkevalmisteesi elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.
25.9.
Alan huippuseminaarin aloittaa disruptioanalyytikko Perttu Pölönen visioimalla tulevaisuutta. Kuulemme myös viranomaisten näkemyksiä Big Datasta ja tekoälystä sekä lääke- ja terveysalan ammattilaisten konkreettisia esimerkkejä digitalisaation hyödyistä.
27.9.
Suosittu perehdytyskoulutus kliinisistä lääketutkimuksista!

lokakuu 2018

Lokakuu
Saat kattavan kokonaiskuvan lääkkeiden sairaalakauppaan liittyvistä prosesseista sekä toimijoista ja heidän rooleistaan
9.10.
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat 100 kollegaasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.
10.10.
Suosittu genomiikka-aiheinen koulutussarja saa jatkoa ja perehdyttää genomitiedon saloihin.
23.10.
Opi ja kuule lääkevarmennusjärjestelmän ajankohtaiset uutiset!
25.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.
30.10.
Suosittu ja kattava perehdytyskoulutus lääkemarkkinointia säätelevistä ohjeista ja toimintatavoista

marraskuu 2018

Marraskuu
Tiedätkö, mihin elimistön säätelyjärjestelmiin lääkkeet vaikuttavat? Tunnetko lääkeaineiden vaiheet, vaikutusmekanismit ja eliminoitumisen elimistössä? Hanki rautainen farmakologian perustietopaketti huippuasiantuntijoiden johdolla. Viime kerralla osallistujat antoivat koulutuksen sisällön kiinnostavuudesta arvosanan 4,8/5!
Marraskuu

Vaikuttavuus-seminaarisarjan 1. osan pääteemana on hoito: Vaikuttava hoito ja tehokas terveyden edistäminen uudessa sotessa.

 

Marraskuu
Jo 20 vuoden ajan järjestetty käytännönläheinen GMP-seminaari kokoaa yhteen alan toimijat ja perehdyttää monipuolisesti ajankohtaisiin GMP-asioihin.

joulukuu 2018

Joulukuu
Tietosuoja uudistui keväällä 2018. Koulutuksessa tarkastellaan EU:n uuden tietosuoja-asetuksen tuomia muutoksia lääketeollisuuden näkökulmasta - mikä on muuttunut puolessa vuodessa ja millaista työtä se on vaatinut ja vaatii.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset
Eettisten ohjeiden verkkotesti on helppokäyttöinen, verkkopohjainen monivalintatesti, jonka avulla lääkealan henkilöstö ja sen palveluntarjoajat voivat opetella soveltamaan ja tulkitsemaan Lääketeollisuus ry:n Eettisiä ohjeita.
Verkkokoulutukset
Hanki Good Clinical Practice -verkkotestillä laaja-alainen ymmärrys alan vaatimuksista.
Verkkokoulutukset
Verkkotesti auttaa pitämään eettisen lääkemarkkinoinnin osaamisen ajan tasalla, antaa nopean tilannekuvan aihepiirin osaamisesta ja tukee lääkealan henkilöstön työssä kehittymistä.
Verkkokoulutukset
Verkkokoulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin Market Accessista ja lääkevalmisteiden hinnoittelusta Suomessa.

Tilaa koulutuksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaista palvelua.
Minua kiinnostavat seuraavat aiheet: