KOULUTUKSET

Lääke- ja terveysalan sekä terveysteknologian ammattilaisille

helmikuu 2021

17.2. - 17.3.
Suosittu perehdytyskoulutus kliinisistä lääketutkimuksista virtuaalisena toteutuksena.

maaliskuu 2021

16.3.
Koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin lääkinnällisten laitteiden viranomaisvaatimuksista EU:n ulkopuolella sekä opit huomioimaan ja ennakoimaan kansainvälisiä lainsäädännöllisiä haasteita. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin.
25.3.
Koronakriisi on kasvattanut lääkinnällisten laitteiden tarvetta ja kysyntää. Miten lääkinnällinen laite saadaan hallitusti, tehokkaasti ja turvallisesti käyttöön kriisitilanteissa? Mitä laiteturvallisuuteen liittyviä seikkoja tulisi huomioida ennen laitteen testausta aidossa ympäristössä? Entä mitä viime hetken huomioita liittyen MDR:ään laitetoimijoiden tulisi tietää? Toivotussa seminaarissa kuulet viimeisintä tietoa lainsäädäntöuudistuksesta, vahvistat laiteturvallisuuteen liittyvää osaamistasi ja saat arvokkaita vinkkejä toimintasi kehittämiseen.

huhtikuu 2021

13.4. - 11.11.
Uusi toivottu seminaarisarja tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin ravintolisien elinkaaren eri vaiheista, turvallisuudesta sekä lainsäädännön vaatimuksista ja soveltamisesta.
13.4.
Webinaarisarjan ensimmäinen osa johdattaa ravintolisien perusteisiin. Opit ravintolisien määritelmästä sekä eroista suhteessa lääkkeisiin, lääkinnällisiin laitteisiin ja tavanomaisiin elintarvikkeisiin. Webinaarissa tutustutaan konkreettisesti muun muassa ravintolisäilmoituksen tekemiseen ja pakkausmerkintöjen lainalaisuuksiin. Saat myös katsauksen markkinointiväitteisiin, rajatuotteisiin ja luokitteluun.
14.4. - 31.12.
Toivotussa webinaarisarjassa syvennät tiedolla johtamisen osaamistasi useasta eri näkökulmasta. Puheenvuoroissa kuulet, miten monin tavoin tiedolla johtamista hyödynnetään sote:n toiminnan ohjauksessa, päätöksenteossa ja potilaan hoidossa, miltä vaikuttavuusperusteinen toiminta näyttäytyy Suomen terveydenhuollossa 2021 sekä millaisia mahdollisuuksia tiedolla johtaminen tarjoaa lääke- ja terveysalan toimijoille tulevaisuudessa.
20.4. - 27.4.
Haluatko päivittää osaamisesi ja oppia lisää lääkehoitojen arvioinnista? Koulutuksessa saat kattavan yleiskuvan lääkehoitojen arvioinnista ja nykytilasta Suomen avo- ja sairaalahoidossa. Koulutuksessa käsitellään myös lääkehoitojen arviointia Pohjoismaissa ja kurkistetaan arvioinnin tulevaisuuteen.
21.4.
Tule viettämään aamupäivä ajankohtaisimpien myyntilupa-asioiden merkeissä! Tulet kuulemaan viimeiset uutiset uudistuvasta Medical Device -regulaatiosta ja yhdistelmävalmisteen myyntilupaprosessista, kurkkaat kohti sähköistä tuoteinformaatiota ja pysähdyt pohtimaan, miten korona on vaikuttanut myyntilupaprosesseihin (case-esimerkkinä tarkastelemme rokotteita).
22.4.
Millaisia odotuksia uuden ajan laatutyö asettaa laadun parissa työskenteleville? Millaista laatuosaamista organisaatiot tarvitsevat ja millaista osaamista laatutyön ammattilaisilta tulevaisuudessa vaaditaan? Koulutus sisältää ajankohtaisen katsauksen laatutyön nykypäivän teemoihin sekä vahvan kiikaroinnin kohti tulevaisuutta. Tervetuloa laatutyön äärelle!
27.4.
Verkkoapteekit ovat tulleet jäädäkseen ja niiden suosio on kasvussa. Kuinka toimin hyvässä yhteistyössä apteekin kanssa, kun toimintaympäristönä on verkkoapteekki? Entä millaista somea apteekit tekevät ja miten voit tukea siinä onnistumista?

toukokuu 2021

Toukokuu
Monipuolisesta annistaan kiitetty perehdytyskoulutus tarjoaa mielenkiintoisen tietopaketin GMP-asioista lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä työsi kehittämiseen. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso webinaaritallenne myöhemmin.
11.5.
Webinaarisarjan toinen osa johdattaa sinut ravintolisien laadun ja omavalvonnan pariin. Opit omavalvontasuunnitelman peruspiirteitä. Saat kattavan katsauksen raaka-aineiden, pakkausmateriaalien ja lopputuotteen vaatimuksiin. Webinaarissa käsitellään myös tuotteisiin liittyviä valituksia, haittavaikutuksia ja toimintaa takaisinvetojen suhteen.
18.5.
Koulutuksessa vahvistat lääkinnällisen laitteen kliiniseen arviointiin liittyvää osaamistasi ja päivität tietosi tämän päivän vaatimusten tasolle. Koulutuksen sisältö pohjautuu uuden lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) vaatimuksiin.
19.5.
Toimitko julkisten hankintojen, kilpailutuksen ja hankintojen toteutuksen parissa? Haluaisitko vahvistaa julkisiin hankintoihin liittyvää osaamistasi? Tässä koulutuksessa saat kattavan kokonaiskuvan julkisten hankintojen liittyvistä prosesseista ja hyödyllisiä vinkkejä niin hankintayksikön kuin tarjoavan yrityksen näkökulmasta. Koulutuksessa keskitymme tarkastelemaan lääkehankintoja.
26.5.
Ovatko lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasiat sinulle uusia tuttavuuksia tai kaipaatko kertausta aiheesta? Koulutus avaa konkreettisesti tärkeimmät asiat lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasioista Suomessa. Perehdyt hakemusten tekemiseen ja saat vinkkejä, joita voit hyödyntää työssäsi.

kesäkuu 2021

2.6.
Mihin sairauksiin biologisia lääkkeitä ja biosimilaareja käytetään? Millainen on niiden osuus Suomen lääkemarkkinassa tällä hetkellä – entä tulevaisuudessa? Koulutuksessa syvennät monipuolisesti biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien osaamistasi. Kuulet biologisten lääkkeiden markkinan nykytilasta, mutta saat katsauksen myös niiden tulevaisuuteen.
3.6.
Tarvitsetko työssäsi tietoa eläinlääkkeistä? Aamupäivän webinaarissa parannat monipuolisesti eläinlääkkeiden osaamistasi. Kuulet viimeisimmät tiedot eläinlääkeasetuksesta ja perehdyt eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääketurvaan liittyviin ajankohtaisiin näkökulmiin. Lisäksi kuulet apteekin kokemuksia ja havaintoja eläinlääkkeiden lääkeinformaatiosta.

syyskuu 2021

15.9.
Sarjan kolmas osa johdattaa sinut ravintolisien markkinointi-, ravitsemus- ja terveysväitteiden pariin. Mitä ravintolisistä vai sanoa markkinointitarkoituksessa? Miten tuotteita voi mainostaa, kun terveysväitteitä ei ole käytettävissä? Miten käytän terveysväitteitä oikein? Miten rakennan väitteestä markkinointilauseen?

lokakuu 2021

13.10.
Kliinisten tutkimusten foorumi on valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumiskokonaisuus, joka tarjoaa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille alan toimijoille oivan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä uusimpiin alan muutoksiin ja trendeihin tutustumiseen.

marraskuu 2021

Marraskuu
Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoitasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa palveluistamme sekä parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.