Learning Success Manager
29.10.2021

Pharmaceutical Information Centre is looking for Learning Success Manager

Terveydenhuollon yhteinen tavoite on hyvän elämän ja hoidon turvaaminen. Me Lääketietokeskuksessa uskomme, että parantaminen alkaa tiedosta. Yhdistämme alan toimijat tarjoamalla palveluita sekä tiedon tuottajille että tiedon käyttäjille Suomessa ja Pohjoismaissa. Tuotamme turvallisia, vaikuttavia ja korkealaatuisia lääketietopalveluita hoitoa toteuttaville ja tarvitseville ihmisille ja autamme terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan työssään. Asiakkaamme tuntevat meidät korkealaatuisista koulutuksista ja  palveluasenteesta. Työnantajana meidät on palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla.

Etsimme nyt sote- ja lääkealan osaamisen kehittämisestä innostuvaa

Learning Success Manageria

toteuttamaan ja kehittämään koulutuspalveluitamme.

Lääketietokeskus on yhä enenevässä määrin lääkeyritysten, soten ja apteekkien kumppani osaamisen kehittämisessä. Koulutuspalvelumme sisältävät livetapahtumia, webinaareja ja verkkokoulutuksia, jotka auttavat lääke- ja terveysalan ammattilaisia kehittämään itseään kaikessa, mitä oma työ vaatii lääkkeen elinkaaren ja lääkehoidon eri vaiheissa. Oletko sinä se, joka näkee muuttuvan ja kansainvälistyvän toimiympäristön tuomat mahdollisuudet, tarttuu niihin ja saa aikaan valmista? Koetko soten tai lääkealan kotikentäksesi ja lähdet mielelläsi vieraspeleihin oppimaan uutta? 

Uutena Learning Success Managerinamme

 • Suunnittelet ja toteutat koulutuksia tehokkaasti ja viet ne käytäntöön hyödyntäen digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia
 • Kehität koulutuspalveluitamme yhdessä tiimin, kumppanien ja asiakkaiden kanssa
 • Olet mukana ylläpitämässä ja luomassa uutta osaamista lääke- ja terveysalan ammattilaisille sekä rakentamassa tulevaisuudessa tarvittavia taitoja

Odotamme sinulta kokemusta sote- tai lääkealalta ja arvostamme ymmärrystä liiketoiminnasta. Taustaltasi voit olla palvelumuotoilija, terveydenhuollon ammattilainen, farmasisti, kauppatieteen maisteri tai vaikkapa insinööri. Pohjakoulutustasi tärkeämpää on asenteesi ja tapasi tehdä töitä. Vaikka elämme vahvasti digitaalisessa maailmassa, koulutusten toteuttaminen vaatii säännöllistä läsnäoloa pääkaupunkiseudulla.

Toivomme, että

 • olet toimeen tarttuva, innostunut ja työskentelet tavoitteellisesti
 • näet mahdollisuudet ja löydät ratkaisuja
 • osaat tuotteistaa palveluita huomioiden asiakastarpeen ja kannattavuuden
 • ymmärrät, mitä digitaalisuus mahdollistaa osaamisen kehittämisessä
 • innostut kansainvälisten koulutuspalveluiden tuottamisesta
 • olet taitava verkostoituja ja nautit kohtaamisista

Eduksi katsotaan kokemus verkkokoulutuksien toteuttamisesta.

Meillä on

 • mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä kasvavassa yrityksessä, jolle on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti
 • uusi mielenkiintoinen tehtävä, jonka sisältöön voit itse vaikuttaa
 • työ, jossa oma kädenjälkesi näkyy, ja tiimi, jossa näkemystäsi arvostetaan
 • sote- ja lääkealan osaajista koostuva huippuorganisaatio tukenasi
 • monipuoliset edut ja modernit työkalut

Apunamme rekrytoinnissa toimii Greige Oy:n rekrytointikonsultti Päivi Asikainen. Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme tästä linkistä 17.11.2021 mennessä. Huomioithan, että sähköpostitse toimitettuja hakemuksia emme käsittele.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

P.S. Hakemusta jättäessäsi sinulla on mahdollisuus esitellä itsesi lyhyesti videolla ja kertoa, mikä sinun mielestäsi on tärkeintä Learning Success Managerin tehtävässä menestymisessä.

Jäikö joku asia pohdituttamaan?

Rekrytoivan esihenkilön Ulla Partasen tavoitat parhaiten 4.11. klo 15.00-16.00 ja 12.11. klo 10.30-11.15

Ulla Partanen 044 371 8580

Rekrytointikonsulttimme Päivi vastaa myös erittäin mielellään kysymyksiisi:

Päivi Asikainen  050 351 8855