Katja Antikainen, 2M-IT Oy
25.03.2021

Webinaaritallenne

Tiedolla johtaminen on vaikuttavan terveydenhuollon perusta. Millaisia mahdollisuuksia data ja sen hyödyntäminen tarjoavat sosiaali- ja terveydenhuollolle ja lääkealalle? Kuka dataa johtaa, millä keinoilla ja mitä hyötyjä datasta saadaan? 


2M-IT:n tietojohtamisen yksikön päällikkö Katja Antikainen kertoo, miten ja miksi datalla johdetaan. Miten tiedolla johtamisessa huomioidaan integraatiot, tiedon yhdistäminen sekä laadunhallinta? Saat webinaarista kattavan yleiskuvan tiedolla johtamisen mahdollisuuksista ja tutustut myös tiedolla johtamisen tulevaisuuden näkymiin.


Webinaari sopii erityisesti sinulle, joka toimit lääkealan ja terveydenhuollon johto- ja asiantuntijatehtävissä ja haluat kehittää tiedolla johtamisen taitojasi. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Tilaisuuden juontaa avainasiakkuuspäällikkö Krista Korpela Lääketietokeskuksesta.

Tilaa webinaaritallenne


Katja Antikainen


Katja Antikainen toimii 2M-IT Oy:n tietojohtamisen yksikön päällikkönä. Katja on aiemmassa tehtävässään vastannut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tietojohtamisen palveluista, ja hänellä on laaja ja pitkäaikainen kokemus julkisen sektorin tietojohtamisesta ja analytiikasta, erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluista. Katja on ollut mukana sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa ja osallistunut useisiin kansallisiin kehittämishankkeisiin ja ohjausryhmiin, esim. Sote-tietopaketit, kokonaisarkkitehtuuri, kuntatieto-ohjelma (myöhemmin maakuntatieto-ohjelma) sekä kustannus- ja vaikuttavuustyöryhmä. 


Väitöskirjatyössään Katja on käsitellyt integroitujen sosiaali- ja terveyspalvelujen vaikuttavuuden ja kustannusvaikuttavuuden arviointia.

7 askelta kohti parempaa tiedolla johtamista

Tämä webinaari on osa 7 askelta kohti parempaa tiedolla johtamista -webinaarisarjaa. Tutustu kokonaisuuteen ja tule mukaan!

Ota yhteyttä