Rokotustieto.fi
15.08.2018

Rokotustieto.fi – luotettavan lääketiedon puolesta

Lääketietokeskus on toteuttanut Rokotustieto.fi -verkkosivun yhdessä Suomen yleislääkärien, Sairaanhoitajien, Terveydenhoitajaliiton, Suomen koulu- ja opiskeluterveydenyhdistyksen, Suomen infektiolääkärien, Elinkeinoelämän keskusliiton ja useiden rokotevalmistajien kesken.

Rokotustieto.fi -sivusto tarjoaa kansalaisille helposti ymmärrettävää tietoa rokotteista ja rokotuksista ja se on saanut Fimean Luotettavan lääketiedon puolesta -tunnuksen.

Suomeksi. Luotettavaa tietoa rokotteista ja rokottamisesta sisältävä verkkosivusto Rokotustieto.fi on julkaistu nyt myös ruotsin ja englannin kielillä. Sivusto palvelee nyt paremmin monikielisiä kuluttajia ja terveydenhuollon ammattilaisia ja vastaa tarpeeseen saada luotettavaa tietoa rokotteista omalla äidinkielellä.

På svenska. Den tillförlitliga webbplatsen Rokotustieto.fi, som innehåller information om vacciner, finns nu också på svenska och engelska. Nättjänsten betjänar nu konsumenter och vårdpersonal bättre och svarar på behovet av tillförlitlig information om vacciner på det egna modersmålet.

In English. Rokotustieto.fi website offers reliable information on vacciness and vaccinations. The website is now available also in Swedish and English. The website serves now better multilingual consumers and healthcare professionals and provides reliable information on vacciness in their native language.

Tutustu sivustoon täältä!