Hanna Järvinen
12.04.2018

Haastattelussa proviisorimme Hanna

Henkilöhaastattelussa tutustumme tällä kertaa proviisori Hanna Järviseen. 

Kerro lyhyesti opiskelu- ja työtaustastasi?

Olen aloittanut farmasian opinnot Helsingissä 2011. Valmistuin farmaseutiksi 2014 ja olen työskennellyt ensimmäisestä opiskeluvuodesta saakka apteekeissa, aluksi teknisenä ja lopulta farmaseuttina valmistumisen jälkeen. Tein graduani Orionilla viime keväänä ja jäin sinne myös kesätöihin. Huhtikuussa 2017 aloitin täällä Lääketietokeskuksessa ja kesällä valmistuin proviisoriksi. 

Minkälainen työnkuvasi on?

Työskentelen Pharmaca Fennica -uudistuksen ja rakenteisten lääketietojen parissa. Päivitän myös Pharmaca Fennica -dokumentteja (kuten pakkausselosteet ja valmisteyhteenvedot). 

Minkälaista Lääketietokeskuksessa on olla töissä?

Täällä on ollut oikein mukavaa. Työ on mielenkiintoista ja mielestäni tärkeää. Täällä ollaan myös hyvin ajan hermoilla ja uudistetaan vanhaa ja kehitetään uusia juttuja samalla. Työ on ollut myös luonteelleni sopivaa, tarkkuutta vaativan ja yksityiskohtaisen lääketiedon parissa. Työkaverit ja työympäristö on kivoja ja työskentely on joustavaa. 

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Liikun aika paljon ja vietän aikaa poikaystävän ja kavereiden kanssa. Tykkään myös lukea hömppäkirjoja ja katsoa hömppäsarjoja paljon keskittymiskykyä vaativan työn vastapainoksi.