Haemme tiedolla johtamisen tuotepäällikköä avainrooliin
05.08.2022

Lääketietokeskuksen Tiedolla johtamisen liiketoiminta-alue auttaa lääke- ja terveysalan asiakkaitaan päätöksenteossa kattavalla valikoimalla analytiikka- ja BI-ratkaisuja.

Tiedolla johtamisen liiketoiminnan ’kivijalka’, Pharmarket-markkinatilastopalvelu auttaa ymmärtämään lääkemarkkinan kehitystä ja tukee näin toiminnan tehokasta ohjaamista sekä suoriutumisen mittaamista. Pharmarketin kehitykseen haemme nyt vastuulliseen rooliin vahvalla kaupallisella ja BI-osaamisella varustettua

Tuotepäällikköä

Tärkein tehtäväsi on varmistaa tuotteen kaupallisen menestyksen jatkuminen, sekä luoda kasvua uusien kehitysideoiden kautta. Vastaat myös mm. palvelun ylläpidon ja tuotannon sujuvasta pyörimisestä, kehitystiimin backlogin priorisoinnista ja tekemisen ohjaamisesta, sekä myynnin ja markkinoinnin tukemisesta. 

Odotamme sinulta

  • Vankkaa kokemusta data- tai ohjelmistoalan tuotepäällikön tehtävistä, lääkealan datan hyödyntämisestä tai muusta BI-liiketoiminnasta.
  • Kykyä omaksua lääke- ja terveysalan toimijoiden toiminnan tavoitteet ja käyttötapaukset sekä muodostaa käsitys, kuinka niissä voidaan auttaa datan ja analytiikan avulla. 
  • Sinnikästä ja pitkäjänteistä otetta tuotekehitykseen ja asennetta asioiden tekemiseen ’hands-on’ myös itse.
  • Sisäistä paloa kantaa vastuu omasta tuoteportfoliosta ja ylpeyttä sen menestyksestä.
  • Osaamista datan jakeluun ja käsittelyyn käytettävistä työkaluista (PowerBI, Excel pivot)
  • Erinomaista kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi, kykyä muodostaa kehitysideoista ehjiä kokonaisuuksia ja esitellä niitä selkeästi eri sidosryhmille.
  • Halua ylläpitää tiimin ja yrityksen hyvää tekemisen meininkiä.

Tarjoamme sinulle

  • Vapautta ja vastuuta yritykselle strategisesti tärkeässä ja kasvavassa liiketoiminnassa.
  • Mahdollisuuden kehittää uutta liiketoimintaa, myös kansainvälisessä ympäristössä.
  • Poikkeuksellisen kattavat etuudet ja joustavan hybridityöskentelyn.

Hae paikkaa!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen riitta.mellin@laaketietokeskus.fi 22.8.2022 mennessä. Mikäli sinulla on kysymyksiä avoimesta paikasta tai Lääketietokeskuksesta työnantajana, ota yhteyttä:

Mikko Polvi, Head of Analytics (044 552 1275) tai Riitta Mellin, CFO ((09) 6150 4963).

 

Lääketietokeskus työnantajana

Lääketietokeskus on startup-henkinen lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologiayritys. Yrityksessä työskentelee mm. farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri näkyvät Lääketietokeskuksen henkilöstön korkeana sitoutumisasteena ja tyytyväisyytenä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. 

Lääketietokeskus on myös Great Place to Work - lue lisää tästä!