Pyörätuolikelaaja Henry Manni
27.11.2019

Tervetuloa tapaamaan meitä Farmasian Päiville 29. - 30.11. Helsingin Messukeskukseen. Tule kuulemaan uusista palveluistamme ja kerro meille omat kehitysehdotuksesi. Ohjelmalavalla järjestämme la 30.11. paneelikeskustelun farmasistin roolista antidopingtoiminnassa yhteistyössä SUEKin kanssa, mukana pyörätuolikelaaja Henry Manni. Katso alta lisätiedot ja tule mukaan!

Osastoltamme saat parhaat vinkit lääketietojen käyttöön ja pääset vaikuttamaan palveluidemme kehitykseen, kuten Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalveluun ja lääkkeiden ympäristöluokitteluun. Olemme tavattavissa osastollamme 3h54 näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti:
 
PE 10-17 (9-10 vain luentovieraille)
LA 10-16 (9-10 vain luentovieraille)

Tutustu Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalveluun 

 

Haluatko työskennellä tehokkaasti digitaalisten työkalujen avulla? Tutustu osastollamme Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalveluun!
 
Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica tarjoaa sinulle kokonaiskuvan lääkeaineesta yhdellä silmäyksellä. Palvelussa on yli tuhat lääkeainetta, ja tiedot ovat saatavana myös ruotsiksi. Palvelu on linkitettävissä apteekkitietojärjestelmiin helposti, esim. Vnr-numerolla, vaikuttavalla aineella tai kauppanimellä. Tule kuulemaan lisää ja ylläty monipuolisista sisällöistä, esimerkiksi:
 
• terapiaryhmittely,
• lääketietojen tärkeät muutokset,
• pakkauskuvat,
• potilasohjevideot.
 
Kerro meille mielipiteesi palvelusta ja vaikuta tulevaisuuden lääketietopalveluiden kehitykseen!

Urheilija apteekissa - Farmasistin rooli antidopingtoiminnassa
Ohjelmalava la 30.11. klo 13 - 13.30

Mitä urheilija toivoo apteekilta? Millaisia tiedonlähteitä farmasistille ja urheilijalle on tarjolla? Lääketietokeskuksen ja SUEKin järjestämässä paneelikeskustelussa aihetta avaavat:
 
 Henry Manni, pyörätuolikelaaja
• Mikko Lemettilä, farmasian opiskelija
• Riikka Leppänen, tietopalveluproviisori, Lääketietokeskus
• Susanna Sokka, viestintäpäällikkö, SUEK
 
SUEKin farmaseutti Anna Simula vierailee Lääketietokeskuksen osastolla paneelikeskustelun jälkeen klo 13.30 - 14.
 
Katso myös:
 
 
 
Tavataan Messukeskuksessa!