Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Uudistunut visuaalinen ilmeemme viestii strategiaamme ja toimintaperiaatteitamme

Uudistunut visuaalinen ilmeemme viestii strategiaamme ja toimintaperiaatteitamme

Meidät tunnetaan Pharmaca Fennica®  -brändistä. Kirkastimme yritysilmeemme Pharmaca Fennican 40-vuotisjuhlavuonna kuvaamaan asiakaslähtöistä ja vahvasti kehittyvää palveluvalikoimaamme.

Kumppanimme Hahmo Design suunnitteli palkitun luova johtaja Pekka Piipon johdolla vähäeleisen ja erottuvan tunnuksen. Uudessa logossa on nähtävissä yrityksen pitkä kokemus luotettavan lääkeinformaation tuottajana sekä tiedon jalostamista ja yhdistämistä kuvaavia elementtejä. Lisäksi brändivärinä käytetyn turkoosin sävyä kirkastettiin.

Olemme saaneet asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme kiittävää palautetta uudesta tunnuksesta. ”Ajattoman tyylikäs logo olisi voinut hyvin olla käytössä 40 vuoden ajan”, totesi yksi asiakkaistamme.

Ilmeuudistuksen ohjenuorana oli "tyylikäs yksinkertaistaminen". Valikoiduista elementeistä rakennettu ilme kuvastaa tapaamme toimia. ”Jalostamme informaatiotulvan luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi palveluiksi asiakkaillemme. Varmistamme laadun yksityiskohtienkin tasolla”, toteaa toimitusjohtaja Minna Palhamo. Periaate kulkee läpi ilmeen eri sovellusten. Päivitetty ilme näkyy ensimmäisenä viestintämateriaaleissa kirjekuorista esityspohjiin. Seuraavassa vaiheessa uudistamme laaketietokeskus.fi-verkkopalvelun.

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje