Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Uudistunut Pharmaca Fennica® 2017 -kirja on julkaistu

Uudistunut Pharmaca Fennica® 2017 -kirja on julkaistu: tehosteväri helpottaa tiedon hahmottamista

Uudessa lääkeainekohtaisessa Pharmaca Fennica 2017 -kirjassa on ensimmäistä kertaa väripainatus. Turkoosi väripainatus auttaa tiedon löytymisessä ja hahmottamisessa.

Suomessa ei ole kirjapainoa, joka pystyisi painamaan värejä ohkopaperille, joten kirjan sivut painettiin Espanjassa Lääketietokeskuksen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin St. Michel Printin toimesta. St. Michel Print vastasi kansien painatuksesta ja sidonnasta. Kirjan painatus käynnistyi joulukuussa ja uunituoreet kirjat saatiin painosta tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Kirja julkaistiin Lääkäri 2017 -tapahtumassa Helsingissä 11.1. Maksullisten kappaleiden tilausten toimittaminen on alkanut.

Pharmaca Fennica 2017 -kirjan myyntihinta on 49,30 e (sis. alv 10 %). Kirjojen hintaan lisätään toimitus- ja käsittelykulut. Tästä tilauslomakkeelle.

Lisätietoja

Essi Kariaho
Johtaja, lääketieto, Päätoimittaja
work (09) 6150 4961
Lataa yhteystiedot vCardina
Petter Tuderman
Kehitysproviisori
work (09) 6150 4969
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje