Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Uudistimme verkkosivustomme – tervetuloa tutustumaan!

Uudistimme verkkosivustomme – tervetuloa tutustumaan!

Verkkopalvelumme on kokenut täydellisen muodonmuutoksen niin sisäisesti kuin ulkoisesti kevään 2011 aikana. Julkaisimme uudet sivut käyttäjille kesälomien kynnyksellä.

Uuden identiteetin mukainen asiakaslähtöinen sivusto

Päivitimme sivuston ilmeen vastaamaan syksyllä 2010 toteutettua visuaalisen identiteetin uudistusta. Hyödynnämme sivustolla identiteetin mukaisia uusia raikkaita värejä ja Gotham-kirjasinperhettä, jonka historia ja luonne kuvastavat hyvin missiotamme luotettavan lääketiedon tienviittana.

Huomioimme konseptisuunnittelussa erilaiset asiakasryhmämme kansalaisista terveydenhuollon ammattilaisiin. Asiakkaidemme on mahdollista navigoida perinteisen valikkopalkin lisäksi sivukartan ja avainsanapilven avulla tai älykkään hakutoiminnon kautta.

Sähköinen asiointi sivustolla on entistä helpompaa ja asiakasystävällisempää. Asiakkaamme voivat tehdä kaikki tilaukset helposti yhdestä paikasta ja ilmoittautua vaivattomasti koulutuksiimme.

Taustalla tehokas verkkojulkaisujärjestelmä

Valitsimme sivuston taustalle kaupallisen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmän eZ Publishin, joka mahdollistaa isojen viestinnällisten verkkopalveluiden toteuttamisen hakukoneystävällisesti ja useilla eri kielillä. Laajennettavuus, monikielisyys ja toimittajariippumattomuus olivat meille tärkeitä valintakriteereitä ja ne tukevat hyvin strategiaamme.

Teknisenä ja luovana toteuttajana sivustouudistuksessa toimi pitkäaikainen yhteistyökumppanimme NXC Finland (ent. Naviatech Finland). NXC on yksi Euroopan johtavista konsultointiyrityksistä, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin tuotteita sekä luovia, teknisiä ja analyyttisia palveluita.

Valmiudet laajentua niin kieliversioissa kuin sisällöllisesti

Julkaisuhetkellä tarjoamme sisältöä suomeksi ja osittain englanniksi. Englanninkielisen sisällön määrä tulee kasvamaan toimintamme kansainvälistyessä. Ensi vaiheessa olemme panostaneet nykyisten koti- ja ulkomaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

Työskentelemme yhdessä kumppaneidemme kanssa joka päivä suomalaisten lääketurvallisuuden takaamiseksi ja vahvistamme potilasturvallisuutta myös kansainvälisesti Vnr-lääketietorekisterin avulla.

Otamme mielellämme palautetta vastaan ja annamme lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina

 

Kai Sundström
IT-asiantuntija
work (09) 6150 4952
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje