Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Uudistamme visuaalista ilmettämme

Uudistamme visuaalista ilmettämme

Olemme jalkautuneet viimeisen vuoden aikana voimakkaasti asiakkaisiin ja kumppaneihin. Toimintatapojemme uudistuessa oli luontevaa uudistaa myös identiteettimme visuaaliset ilmentymät: logo, kirjasintyypit, värimaailma ja nettisivut.

Uusi liikemerkkimme perustuu pelkistettyyn symboliseen solmukohtaan; risteykseen, jonka kautta kuljetaan ja jolta kysytään apua. Liikemerkissä voi nähdä myös pilven, joka symboloi siihen kerääntynyttä tietoa ja uusia palveluitamme. Uusi päävärimme on tumma turkoosi, johon liitetään usein termejä kuten luotettavuus ja luovuus. Sanat kuvaavat hyvin asennettamme ja toimintatapaamme markkinoilla.

Uudessa ilmeessä käytämme Gotham-kirjasinperhettä, jonka suunnittelun inspiraationa ovat toimineet mm. Yhdysvalloissa 1930 - 1960-luvuilla rakennusten julkisivuissa ja opasteissa käytetyt käsintehdyt kirjaimet. Vaikka kirjasimen juuret ovat Yhdysvalloissa, siinä on nähtävissä myös selkeää ja geometristä skandinaavista muotoiluperinnettä. Kirjasinperheen historia ja luonne kuvastavat hyvin missiotamme luotettavan lääketiedon "tienviittana".

Jatkamme syksyn aikana identiteetin uudistamisprojektia laaketietokeskus.fi -sivuston uudistuksella. Avaamme uudet sivut yleisölle alkuvuodesta 2011. Lisäksi tavoitteenamme on vähitellen yhtenäistää kaikkien tuotteidemme ja palveluidemme ilmeet saman sateenvarjon alle.

"Savupiiput saavat väistyä ja tilalle tulee raikas ja helposti lähestyttävä liikemerkki."

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje