Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Tupa täynnä pohjoismaisessa lääketurvallisuuskonferenssissa

Tupa täynnä pohjoismaisessa lääketurvallisuuskonferenssissa

Nordic Pharmacovigilance Conference keräsi kattomme alle yli 150 pohjoismaista lääketeollisuuden ammattilaista ja lääkeviranomaista.

Vuotuisen konferenssin tavoitteena on lisätä alan toimijoiden yhteistyötä ja varmistaa, että lääketurvalainsäädäntö ja muu ohjeistus sekä niiden tulkinnat ovat yhteneväisiä kaikissa pohjoismaissa.

Euroopan lääkearviointivirasto kertoi, miten lääketurvaa kehitetään Euroopassa. Samalla keskusteltiin uusista lääketurvakäytännöistä ja haasteista lääkeviranomaisten ja lääkeyritysten näkökulmasta.

Osallistujat olivat tyytyväisiä päivän antiin. Yli 98 % konferenssissa kävijöistä on halukkaita osallistumaan seuraavaan konferenssiin.

“The arrangements were very good with good experienced speakers.", kertoi yksi osallistuja Ruotsista.

Lääketietokeskus Oy järjesti tilaisuuden yhdessä Lääketeollisuus ry:n kanssa. Kiitämme erityisesti Mia Bengtströmiä Lääketeollisuus ry:stä.

Lue lisää konferenssista täältä.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje