Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Tunnetko lääkkeesi? Valtakunnallinen lääkehoidon päivä 6.11.2012

Tunnetko lääkkeesi? Valtakunnallinen lääkehoidon päivä 6.11.2012

Lääkehoidon päivä on lääkkeiden käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteinen valtakunnallinen teemapäivä, jonka tavoitteena on kannustaa lääkkeiden käyttäjiä kiinnittämään huomiota lääkehoitoonsa. Idean alullepanija on sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko.

Lääketietokeskus ja Kansallinen Lääkeinformaatiokeskus Klik osallistuvat päivän toteuttamiseen ja edistävät tavoitteiden saavuttamista mm. seuraavin toimenpitein:

  • Lääketietokeskus ja Klik ohjaavat lääkkeiden käyttäjiä luotettavan lääketiedon lähteisiin ja aktivoivat heitä kysymään lääkkeistään terveydenhuollon ammattilaisilta terveydenhuollon toimipisteisiin toimitettujen materiaalien avulla.
  • Klikin lääkeinformaatiofarmaseutit lisäävät alueellista moniammatillista yhteistyötä jalkautumalla Pohjois-Savon alueen hyvinvointikioskeihin.
  • Lääketietokeskuksen Lääkekortti.fi-palvelussa, jokaisella lääkkeen käyttäjällä on mahdollisuus ylläpitää ajantasaista tietoa omasta lääkityksestään. Palveluun voi kirjata niin resepti- ja itsehoitolääkkeet kuin luontaistuotteet.

Tutustu tarkemmin Lääketietokeskuksen ja Klikin toimenpiteisiin Lääkehoidon päivänä. 

Lisätietoja

Minna Palhamo
Klik Oy:n hallituksen puheenjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje