Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Tiedettä teoiksi – Lääketietokeskus palasi Kaartinkaupunkiin

Tiedettä teoiksi – Lääketietokeskus palasi Kaartinkaupunkiin

Lääketietokeskuksen syntysanat lausuttiin 40 vuotta sitten Helsingin ytimessä. Fabianinkadulla sijanneessa toimistossa toimitettiin vuonna 1975 ensimmäinen Pharmaca Fennica®, joka 40 vuotta myöhemmin on yhä terveydenhuollon ammattilaisen päätöksenteon tukena. Kirjana. Potilastietojärjestelmässä. Verkossa. Myös mobiilina.

Neljä vuosikymmentä myöhemmin palaamme synnynsijoillemme Kaartinkaupunkiin. Uusi toimistomme sijaitsee arkkitehti Lars Sonckin suunnittelemassa Kivilinnassa, Korkeavuorenkatu 35:ssä. Talossa ja tilassa, jossa sentraalisantrat ovat yhdistäneet puheluita vuosisata sitten. Me yhdistämme nyt samassa tilassa tietoa ja osaamista palveluiksi.

Palveluliiketoimintaa ja neutraliteettia tukevat toimistotilat

Uudet toimitilamme mahdollistavat entistä paremmin luotettavien, asiakaskeskeisen lääketietopalveluiden tuottamisen. Suunnittelussa on erityisesti huomioitu viranomaisyhteistyön asettamat luottamuksellisuus- , tietosuoja- ja auditointivaatimukset.

Toimistotilat ovat hyvin käytännölliset ja sisustuksessa on hyödynnetty monia tilankäyttöä tehostavia sisustusratkaisuja. Osa tiloista on esimerkiksi muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan ja lattiamateriaali on valittu siten, ettei askelten kopina häiritse työntekoa.

Piipahda kahville kuulemaan uusista palveluista

Tule piipahtamaan kahvilla, niin kerromme mikä on Hoitotyön Pharmaca Fennica® ja näytämme miten Pharmarket-palvelu auttaa ymmärtämään suomalaista lääkemarkkinaa.
Tai pirauta tai meilaa, niin tulemme mielellämme kertomaan sinun luoksesi, miten uudet palvelumme edistävät lääkitysturvallisuutta.

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje