Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Tavoitimme yli 5000 terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaista kiertueellamme

Tavoitimme yli 5000 terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaista kiertueellamme

Kiersimme alkuvuonna kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen tapaamassa lääkäreitä, sairaanhoitajia, farmasisteja ja tulevia terveydenhuollon ammattilaisia. Pharmaca Fennica® -kiertueemme tavoitti lähes 4000 lääkäriä, yli 1000 sairaanhoitajaa ja 1000 eri alojen opiskelijaa.

Jo perinteeksi muodostuneen Pharmaca Fennica -kiertueen tavoitteena on kuunnella käyttäjien uusia tarpeita ja kerätä käyttäjäkokemuksia palveluistamme. Esittelimme lääkäreille ja lääkäriopiskelijoille mm. uutta mobiilikäyttöliittymää Pharmaca Fennica® Verkkopalveluun, jonka kaikki lääkärit ja lääketieteen opiskelijat voivat saada käyttöönsä veloituksetta. Lääkärit ja opiskelijat kirjautuvat palveluun yksilöintitunnuksella (entinen SV-numero). Älypuhelin- ja tablettikäyttäjät olivat erittäin tyytyväisiä siihen, että voivat jatkossa käyttää Pharmaca Fennicaa helposti myös laiturinnokassa.

Uusi verkkopalvelu hoitotyöhön

Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa 27.–28.3. kerroimme Hoitotyön Pharmaca Fennicasta, uudesta hoitotyön tarpeisiin suunnitellusta verkkopalvelusta, jota kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa. Palvelun pilottivaihe kestää syksyyn 2014, jonka jälkeen kaikki halukkaat voivat hankkia helppokäyttöisen palvelun käyttöönsä. Osastollamme vieraili kahden päivän aikana yli 1500 sairaanhoitoalan ammattilaista ja opiskelijaa. Kiinnostus uuteen palveluun oli valtaisaa ja saamamme palaute erittäin innostunutta.

Kuuntelemme käyttäjien tarpeita jatkuvasti

Saimme konkareilta ja tulevilta ammattilaisilta roppakaupalla uusia kehitysehdotuksia ja ideoita, joita tulemme hyödyntämään palvelukehityksessämme tulevina vuosina. Olemme erittäin kiinnostuneita näkemyksistäsi, vaikka et olisi ehtinytkään kiertueelle tapaamaan meitä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi.

Kiitos kaikille meitä tapaamassa käyneille. Toivottavasti tapaamme kiertueella 2015!

Ota yhteyttä!

Elli Leppä
Kehitysproviisori, FT
work (09) 6150 4962
Lataa yhteystiedot vCardina

 

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje