Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Tärkeä tiedote Pharmaca Fennica -kirjasarjan II-osan käyttäjille

Tärkeä tiedote Pharmaca Fennica -kirjasarjan II-osan käyttäjille

Kirjapaino Painoyhtymä Oy:ssä on tapahtunut poikkeuksellinen tekninen virhe kirjasarjan II-osan painopeltien asennuksessa painoyksiköihin. Virheestä johtuen sivujärjestys kirjasarjan II-osassa valmisteiden BIK-BUR välillä, sivuilla 388-445, on virheellinen. Kirjasarjan muissa osissa sivujärjestys on oikea.

Painoyhtymä Oy:n toimitusjohtaja Kim Koski pahoittelee tapahtunutta ja on jo luonut uuden laadunvarmistuskäytännön painoprosessiin vastaavien tilanteiden välttämiseksi.

Lääketietokeskus varmistaa potilasturvallisuuden painattamalla kaikki B-kirjaimella alkavat valmisteet kokonaan uudestaan. Korjattu B-lisäosa, sivut 337–465, postitetaan lääkäreille ja muille kirjan tilaajille 1.3.2011 mennessä.

Ajantasainen ja luotettava Pharmaca Fennica -tietokanta palvelee vuorokauden ympäri terveydenhuollon ammattilaisia mm. Terveysportissa ja Lääkäriportaalissa. CD-Pharmacan käyttäjät voivat ladata päivitetyn tietokannan kuukausittain Internetistä käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

Lisätietoja

Essi Kariaho
Johtaja, lääketieto, Päätoimittaja
work (09) 6150 4961
Lataa yhteystiedot vCardina
Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina

Tiedustelut lisäosan toimituksia koskien

tilaus@laaketietokeskus.fi

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje