Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pohjoismainen Lääketurvallisuuskonferenssi

Pohjoismainen Lääketurvallisuuskonferenssi järjestetään tammikuussa toista kertaa

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Pohjoismainen konferenssi tarjoaa lääketeollisuuden ammattilaisille ja lääkeviranomaisille ainutlaatuisen tilaisuuden yhdessä miettiä uuden lääketurvalainsäädännön tuomia käytännön asioita ja tulkintoja.

Tammikuussa Helsingissä järjestettävä Pohjoismaiden Lääketurvallisuuskonferenssi järjestettiin viime vuonna Ruotsissa, jossa Pohjoismaiset lääketeollisuuden ammattilaiset ja lääkeviranomaiset tapasivat ensimmäistä kertaa tällaisessa mittakaavassa. Konferenssi on tarkoitettu ensisijaisesti lääketurva-ammattilaisille ja sen tavoitteena on lisätä alan toimijoiden yhteistyötä ja varmistaa, että lääketurvalainsäädäntö ja muu ohjeistus sekä niiden tulkinnat ovat yhteneväisiä kaikissa Pohjoismaissa.

Päivän kestävässä tilaisuudessa tullaan käsittelemään uutta EU:n lääketurvalainsäädäntöä ja hyvän lääketurvatoiminnan ohjeistusta. Lääketurvasäädösten tavoitteena on lisätä lääketurvallisuutta, vähentää päällekkäistä työtä ja ottaa uusia toimintatapoja käyttöön.

Tilaisuutta Suomessa järjestämässä on Lääketeollisuus ry.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen >>

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje