Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pharmaca Fennica Veterinaria ® 2013 on ilmestynyt

Pharmaca Fennica Veterinaria ® 2013 on ilmestynyt

Uusi Pharmaca Fennica Veterinaria on nyt ilmestynyt. Teos sisältää Suomessa markkinoilla olevat eläinlääkkeet ja rokotteet sekä kattavan valikoiman vapaan kaupan valmisteita.

Pharmaca Fennica Veterinaria -kirjan alun terapiaosassa ovat lääkevalmisteiden perustiedot luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan sekä vapaakaupan tavarat omana ryhmänään.

Terapiaosasta ja kirjan lopun hinnastosta löytyvät 1.2.2013 voimassa olevat tukkuhinnat (alv 0 %). Tuoteselosteosassa julkaistavat lääkevalmisteiden tekstit perustuvat Fimean tai Euroopan lääkeviraston (EMA) hyväksymiin valmisteyhteenvetoihin.

Kirjan lopun yhteystiedot-osiosta löytyvät eläinlääkintäviranomaisten sekä muiden eläinlääkintään liittyvien tahojen, kuten apteekkien yhteystiedot. Mukana ovat myös tiedot määräaikaisista erityislupavalmisteista.

Pharmaca Fennica Veterinaria -kirjaa voi tilata suoraan täältä.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje