Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pharmaca Fennica uudistuu 2017: lääkeainekohtainen käsikirja ja mobiiliapplikaatio

Pharmaca Fennica uudistuu 2017: lääkeainekohtainen käsikirja ja mobiiliapplikaatio

Tammikuussa 2017 ilmestyvät uusi lääkeainekohtainen käsikirja, kaikille avoin uudistettu verkkopalvelu ja mobiilisovellus iOS- ja Android-laitteille.

Lääketieto esitetään Pharmaca Fennica® -käsikirjassa lääkeaineen mukaan järjestettynä ja valmistekohtaiset erityispiirteet huomioiden. Lääkeaineet on järjestetty terapialuokittelun mukaisesti. Valmisteyhteenvedot säilyvät tietosisältöjen perustana. Ajantasainen valmisteyhteenveto on käytettävissä digitaalisesti verkkopalvelussa ja mobiiliapplikaatiossa.

Käsikirjaa ja lääketietopalveluita käytetään saumattomasti toisiaan tukien. Käsikirjasta löytyvät lääkehoidossa tarvittavat olennaisimmat tiedot tiiviistetysti. Käsikirjassa esitetään esim. lääkkeiden haittavaikutuksista hyvin yleiset ja yleiset haittavaikutukset. Digitaalisista palveluista on puolestaan saatavilla kattava valmistekohtainen tieto, mm. ajantasaiset korvattavuustiedot.

Lisätietoja

Essi Kariaho
Johtaja, lääketieto, Päätoimittaja
work (09) 6150 4961
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje