Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pharmaca Fennica® Verkkopalvelu osa Lääkäriliiton sähköistä jäsenkorttia

Pharmaca Fennica® Verkkopalvelu osa Lääkäriliiton sähköistä jäsenkorttia

Lääkäriliiton vuoden 2014 sähköiseen jäsenkorttiin on päivitetty uusia, lääkärin työtä tukevia ominaisuuksia, kuten Pharmaca Fennica Verkkopalvelu. Ominaisuudet saa käyttöön avaamalla liiton sähköisen jäsenkortin.

Lääketietokeskuksen mobiilikäyttöön optimoitu Pharmaca Fennica Verkkopalvelu tarjoaa ajantasaista lääketietoa. Luotettava lääketieto on lääkäreiden hyödynnettävissä laitteesta ja paikasta riippumatta. Verkkopalvelu sisältää kaikki Pharmaca Fennica -kirjoista tutut sisällöt, kuten Lääketietokeskuksen laatimat tiivistelmät, terapiaosan lyhyet perustiedot valmisteesta hintoineen, asiantuntija-artikkelit ja lääkkeiden määräämiseen sekä toimittamiseen liittyvät viranomaisohjeet, määräykset ja korvattavuustiedot.

Verkkopalvelun tiedot päivitetään kahden viikon välein. Uutuutena lääketietokantaan on lisätty tiivistelmät entistä kattavammin  myös sairaalavalmisteista sekä tablettien ja kapseleiden kuvat ja niiden tunnistamiseen tarvittavat tiedot.

Hakutoiminnolla voi hakea valmisteita suoraan  nimellä tai vaikuttavalla aineella. Hakutuloksista pääsee tarkastelemaan ja vertailemaan pakkauskohtaisia perustietoja klikkaamalla +-painiketta. Voit myös avata suoraan haluamasi valikon vaikkapa terapiaryhmittäin ja porautua tarvitsemasi ryhmän – esimerkiksi silmälääkkeiden – valmisteisiin.

Lääkäreille maksuttomaan palveluun kirjaudutaan  SV-numerolla ja syntymävuodella.

Lisätietoja

 

Kai Sundström
IT-asiantuntija
work (09) 6150 4952
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje